19

до т.нар. филип маке

преди 11 години

И кой македонски цар, посреща учениците на Кирил и Методий.

18

Анонимен

преди 11 години

Какви македонци бе какви пет лева -има едни сърбизирани българи с промити мозъци , които си мислят че като правят просташки паметници на антични *** са станали преки наследници на същите !!! По просто и загубено племе от фиромистанците няма !И министъра им го доказва !Не искат да подписват договор понеже сърбоманите не искат да се откажат от претенциите към България -700000 души македонци у нас може да има само в главите на душевно болни !!!!!!!!

17

Балкан

преди 11 години

коментар 15 е адресиран към коментар 4

16

Болгар

преди 11 години

Ние имаме претенции за българско мнозинство в Македония!Макетата много скоро ще гризнат дръвцето от албанските терористи и ще се извъртят като фурнаджийски лопати.Тогава ще се пишат българи, но ще е късно!Решавайте *** катили! Или веднага се присъединявате към България с цялата си територия, или ставате албански ибрици! Изборът е ваш!

15

Анонимен

преди 11 години

НИКОЛА ПОПОВ Е ТОЗИ НА СНИМКАТА.ПИСАЛ СЕ ПОПОСКИ, ТА ДА ЗВУЧИ ПО МАКЕДОНСКИ.

14

Балкан

преди 11 години

Ти най-вероятно не си никакъв македонец, ами си от нея българомразци, които измислят "помашки" етнос, влашко малцинство, каракачански и *** езици, и изобщо се чудят как да разделят България, за да могат по-лесно да я владеят.Ти си толкова македонец, колкото тракийците са траки и добруджанците мизи.Или си долна гад, българофобска или замаян гоцеделчевец с писнали от слушане на "сръбско" уши, дето не знае на кой свят живее.

13

брадваро

преди 11 години

парите и ликвидираш атакувалите

12

Анонимен

преди 11 години

Имат претенции за малцинство. И какво от това? Нека си имат.До #Пирин:И как точно ви потъпква България, че ми стана интересно?

11

Анонимен

преди 11 години

Ние пък имаме териториални претенции към вас!

10

Анонимен

преди 11 години

До ФИЛИП МАКЕДОНСКИтая содомия с *** виж докъде те е довела

9

Анонимен

преди 11 години

Цветанов: Не пенсионерите, емигрантите изядоха фискалния резерв..............................новата ПРОСТОТИЯ на ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО!

8

Анонимен

преди 11 години

Ох да дигнем стандарта в България до 3-5 бона на месец как ще се кланяте и ще ни се мазните ама на!Абе регионална работа.

7

Анонимен

преди 11 години

Не ни крадете историята. Не се гаврете с древните български църкви и паметници.

6

Анонимен

преди 11 години

Ако си вербуват Алексей Петров може и да имат. Това е човека който бута бсп напред с компромати.

5

Ханко

преди 11 години

Пирин ..ти си Стойко Стойков нали...наистина сте малцинство ..ти и още двама..

4

ФИЛИП МАКЕДОНСКИ

преди 11 години

БУГАРИЯ Е МАКЕДОНСКА..БУГАРИТЕ СА ТАТАРИ. НО ПИШУВАТ И ГОВОРАТ НА МАКЕДОНСКИ ЯЗИК И МАКЕДОНСКА АЗБУКА.КЛИМЕНТ Е ОТ ОХРИД - А ОХРИД Е МАКЕДОНСКИ ГРАД.КИРИЛ И МЕТОДИА СА ГРЦИ.-ДА....АМА УЧЕНИЦИТЕ ИМ СА МАКЕДОНЦИ ОТ ОХРИД.

3

Пирин

преди 11 години

Аз съм македонец от Пиринска Македония, както и семейството ми. Македонското малцинство съществува и няма никакво значение мнението на Скопие по въпроса. България трябва да изпълни присъдите на съда по правата на човека в Страсбург и да спазва конвенцията за правата на малцинствата. Дали има или не македонско малцинство няма да кажат политиците в София и Скопие, а ние - македонците в Пиринска Македония. България не трябва да се страхува от нас и да спре да ни потъпква !

2

Анонимен

преди 11 години

Искаме референдум , дали България да даде съгласие скопие да стане член на ЕС!!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Братоубийци! Ако спрем да им обръщаме внимание най - добре. То целия свят им е обърнал гръб, какво въобще ни занимавате с тях. Да си живеят там на педята земя и да не ни се пречкат.