701

Ина

преди 11 години

До клиторян....Браво!!!То имало и умни хора тук !!!Абсолютно съм съгласна с теб !!!

700

Иво

преди 11 години

До клиторян....Ми ти бе ***. Правиш ли разлика от това да е завлечена страната с млрд левове от всички предишни и едно подслушване??? Не проумяваш ли че това е прах в очите на хората за да не мислят за откраднатите млрд?А и познай през къде ми е какви са гласувалите за Герб за теб. Мухлъо!

699

mancev

преди 11 години

Искам да попитам, кой има интересе, службите да са слаби? Престъпниците! Откакто няма правителство, контрабандата на алкохол и цигари е в разцвета си. БСП бързат да напълнят касичката си, и да купят изборите... Заставам твърдо зад Цветан Цветанов !

698

до "До qwer&quo

преди 11 години

Ти спиш ли спокойно бе мушморок, или имаш страх от подслушвания.СРС-тата с какво ти нарушават свободата,да не искаш да кажеш,че с тях вече да крадеш е по-трудно,защото аз така го разбирам.Ще гласувам за ГЕРБ защото са направили най-много от всички управлявали до сега, защото се борят с престъпноста,защото не ме интересува колко крадат,а това,че се вижда повече какво правят за държавата,защото мразя комундурите и техните близки ДПС,защото искам Б-я да е уважавана държава, каквато при БСП не става

697

Иво

преди 11 години

Яко е бръкнал Цецо в здравето на всички. Прокурора каза че имало предпоставки, всичките веднага рекоха станало е. Не така другари. Прокуратурата обвинява, съда решава. Докато съда не каже Цветанов е виновен всичко друго е спекулация и инсинуация, която "странно" как съвпада с предизборния период. Изобщо много "случайни" неща се случиха от злополучния за гея референдум на който да припомним този плъх попиля 20 млн наши лева. Това нещо да ви говори?

696

Ина

преди 11 години

Не харесвам бсп ,но по мутренско и селско управление от Герб няма .Толкова сериозни престъпници управляват тази малка държава ,толкова е страшно всичко!!!!

695

НЕМА ЛОШО ГЕРБ...

преди 11 години

КОМУНИСТИТЕ ТРЕБВА ДА СЕ ДЪРЖАТ ПОД КОНТРОЛ И ДА СЕ ЗНАЕ ВИНАГИ КАКВИ КОНСПИРАЦИИ СА ЗАМИСЛИЛИ!ТОВА СА СИ ТЕРОРИСТИ И СТАЛИНИСТИ....ЧИСТА ПРОБА !НЕ ИСКАМ---КОМУНИСТИ И КЪРВАВИ БОЛШЕВИКИ, ДА МЕ УЧАТ НА "ДЕМОКРАЦИЯ"!ПОЛУЧАВАМ ПОЗИВИ ЗА ПОВРЪЩАНЕ!

694

До qwer

преди 11 години

Герберче, и тили смяташ, че народа е лош материал? Аман от прости и високомерни гербери. Вън на ГЕРБ! Не гласувайте за недоразумението ГЕРБ!

693

Коко

преди 11 години

ГЕРБ нарушават законите! Вън от политиката, вървете си на село, поучете, почетете пък тогава ще видим.

692

qwer

преди 11 години

Да се подслушва бе, така трябва, колко пъти трябва да се каже,че се страхуват от подслушвания само крадците и престъпниците, само хора които предават интересите на Б-я на други държави, само хора които нямат чиста съвест. И кога този *** народ ще разбере, че нищо още не е доказано, прокуратурата е казала само ,че има предпоставки за това, но не е доказано никакво подслушване. На такъв *** и червен народ дереджето му е подходящо и нищо добро не го чака щом го водят като овца разни небългари.

691

До 769

преди 11 години

Арогантността и безочието са единствените оръжия на ГЕРБ. Въпросът е на каква част от обществото това се харесва. За срам на БГ тази част ще се окаже не малка.

690

Горския

преди 11 години

Скандално е как бсп се старае с всички сили да компрометира Цветанов със СРС-тата, но това е нормално като имаме предвид колко скандална партия е бсп. Но Борисов е прав, прокоратурата може да се постарае и върху случаите Хохегер и Цанков камък.

689

Йуй

преди 11 години

КАКВО РЕВЕТЕ КОМУНИСТИТЕ. БОЙКО И ЦВЕТАНОВ СА СИ ВАША РАЗРАБОТКА. НА БКП, КДС, КГБ . . . ПОБЕДИХТЕ НАРОДА СИ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ. КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ ? ЕДИН ДЕН ЩЕ ГО ПОЛУЧИТЕ . ЩЕ ВИ ВИДЯ ЕСЕНТА, КОГАТО ВИ ПОДГОНИМ ПО УЛИЦИТЕ С ДЕБЕЛАТА ТОЯГА.НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ Е ДРУГО И ВИЕ НЕ ГО РАЗБРАХТЕ ТАЗИ ЗИМА. НО ИДВА СЛЕДВАЩАТА.

688

нали

преди 11 години

Цацаров каза още нещо,че 80% от сигнала на Станишев е истина -това май не искате да си го спомните.Гледах по БТВ когато Цветанов нахлу в сутрешния блок на БТВ и се държа толкова арогантно,че нямаше повече накъде.Наистина когато нямаш нужния интелект,арогантността е голямото ти оръжие.Тогава той каза пред цяла България че ако това което е изнесъл Станишев като информация е истина той ще се откаже от политиката -сега започна да го гони амнезия.Арогантен ***!!!

687

до 765

преди 11 години

А ти защо мислиш са търсили хард диска и защо после са трили информация, и защо въобще човека си е разтурил рахатлъка на 50 годишнината, като всичко мъ е било тип топ :)

686

наблюдател

преди 11 години

IQ 146 пак е забравил да си вземе хапчетата. Човека изперка тотално. Нека му помогнем като не му обръщаме внимание или му посочил правилното здравно заведение.Господи като прибра грешните,защо не прибра и смешните

685

ROSEN

преди 11 години

Същите тези тарикати ни подслушват години наред, а сега седнаха да обвиняват.Защо СерГейчо не седне на детектор на лъжата дали е издавал заповед за подслушване?Всички знаем отговора, но се правим на луди.....

684

анонимен

преди 11 години

А имало ли е въобще подслушване,доколкото си спомням Цацаров каза,че е имало предпоставки за подслушване.Но това за *** няма значение,избори идат,важно е да се вдига шум

683

Анонимен

преди 11 години

какво се правите на ощипани?! подслушва се откакто съществува света! сигурно и серГейчо с неговия Р.Пиш никога не са подслушвали? нямаше ли и някаква бръмбаргей афера с филчев? не се оставяйте да ви баламосват с нищонезначещи историйки, за да ви отвлекат вниманието от истинските неща! освен това, дали има виновни и кои са те, ще определи съда, а не прокурора!

682

до

преди 11 години

До идването на новия министър всеки ден Цветанов беше в министерството ,това поне го гледахме по телевизиите.Пък и новия министър е негов човек назначен от него,така че не виждам къде ви е проблема.