331

Роден

преди 11 години

Не бързайте толкова,хора:)).Дайте му технологичното за него време да осмисли какво се случва. Както е известно в кратуната му,да не кажа тиквата му,няма бързи мозъчни клетки,ако изобщо има такива и очаквайте поредната му порция несвързани глупости.

330

tnt

преди 11 години

ДПС:"Ако Борисов не махне Цветанов,няма да има коалиция ГЕРБ-ДПС"!

329

Бай Ставри

преди 11 години

Вече Графа ще е певеца на ГЕРБ с хита си.... "не ме търсете известно времееее". Добре дошъл, Цвъки- чакам те!!!

328

до Иво

преди 11 години

А това какво ти говори, бе *** греберски - "Разглобявали са техниката, за да заличат информацията", установено е по надлежния ред?!

327

всичко се подслушва

преди 11 години

Цецо Слухтаря: -"Моля всички да не мляскат, да не се оригват, да не грухтят, да не се секнат, да не се хилят, да не кихат, да не кашлят и да не ***, защото всичко се подслушва и ако не се чува добре и ще трябва да повтаряме записа."

326

Анонимен

преди 11 години

Хайде Цуци- чантата, шапката и дим да те няма.

325

Иво

преди 11 години

Егати становището на главния прокурор. Имало предпоставки значи е вярно. Можело е да съм се бил напил ама дали съм бил..? Това ако минаваше и в съда свободен човек нямаше да има.А плъха няма за какво да е толкова щастлив, защото власт няма да види. Гарантирано от Герб.

324

ицо

преди 11 години

Цъцо оцапа гащите,аха да се натамани пак за министър и взе че се ***.

323

Анонимен

преди 11 години

Значи е сложена апаратура, ама понеже е съвестен Цецко не е подслушвал, така ли? Тоя *** нали каза, че ако се докаже ще напусне политиката. Цецко, довиждане!

322

Анонимен

преди 11 години

До До 371Е, ама под домашен арест и какво общо има това с мен, както и с това, че не искам да ме подслушват без основание и законна цел?!

321

хамалина

преди 11 години

Ега ти полицейската държава-надминаха и милиционерите от соца!Такова яко слухтене не е имало май никога до сега-в квартала,където живея,всички "слушалки" от преди 89 година,сега са от ГЕРБ!А на никой от тях не са отворили досието!

320

.

преди 11 години

До Анонимен Кой подслушва незаконно - престъпниците!

319

x

преди 11 години

Преди избори всички в национален ефир , / live / с детектор на лъжата. А въпросите от хората,на случаен принцип.

318

До 371

преди 11 години

То и алексей петров още не е.

317

Yasno

преди 11 години

Сега ще излезе - 2/3 е вярно, 1/3 не е . Или подслушвало се, ама по самоинициатива на долните етажи, а може и под давление на опозицията. Триели,разглобявали,пишели си по тефтерчета.Докато Цветанов не е знаел какво става в повереното му министерство. Съответно не е докладвал нищо на Б.Борисов. Долната опозиция е вкарала провокатори, които Цветанов е назначил. И сега отново ще излезе, че са били подведени.

316

Анонимен

преди 11 години

Do iasnovidec kakvi raeta kakvi gi bleshtish ako ceco ili generala gi podvedat pod otgovornost az hste stana kosmonavt .tova e balgaria ne niakoia strana sas zakoni i red

315

намръщен

преди 11 години

До ясновидецНе е лошо в обща килия с Р.Овч., П.Дим., Мир.Н. и още неколцина без разлика на цвят и "идеи"

314

reminder

преди 11 години

Цветанов заяви, че ще излезе от политиката, ако твърденията на Станишев за подслушването се окажатат верни.

313

Анонимен

преди 11 години

Абе нещо се УЛИСАХМЕ с подслушванията, но си признаваме грешките.Като спечелим изборите няма толкова да се улисваме,впрочем показали сме че можем и имаме воля да го направим.

312

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 370И като съм явен престъпни, що не съм в ареста?!