367

Анонимен

преди 11 години

тая много проста бе, вижте как се изразява, като махленска другарка

366

???

преди 11 години

А като си дърт и грозен , ставаш бивш еврокомисар и настоящ аутсайдер !

365

Анонимен

преди 11 години

Кажи с кого ще управлявате заедно за да знам дали да те подкрепя.Имам чувството,че въпреки горното изказване ще пристанеш на Борисов.

364

mirko

преди 11 години

колко пари взе от Париба да убиеш България?

363

лоло

преди 11 години

затвор за Червената снаха

362

Анонимен

преди 11 години

Кунева е 4 в 1-Снаха на член на политбюро на БКП,комунистка,НДСВистка,сега е някакво движение,маи Брайлово/по точно хаотично/.

361

branimir

преди 11 години

Eх, тая Кунева така и не разбра, че оплюването и черния ПР не й носят дивиденти, а напротив - катастрофално губи рейтинг. Ами, г-жо YES като не разбираш от политически ПР - наеми си професионалисти. Като не разбираш от политика - остави на професионалистите да се занимават с нея и се учи! Дотяга вече с политическата си некадърност тая Куневи-ца...

360

пол до 21

преди 11 години

Не са ***, не можеш се издигна до генерал и министър ако си ***, Имат и полезни нам действия, безспорно. Но при абсолютно мнозинство навред; да не променят гербеерите в НС вредните нам; пречещи на правилното закони си е вреда. А се говори, че нищо не ставало без благословията на ББ, значи и ЦЦ и ББ са виновни за положението сега. Но това започва още в далечната 1953-1956 г. сега са последиците. И те и ние сме виновни за куп ядове.

359

Анонимен

преди 11 години

ДБГ = Движение на Бай ***

358

владетеля

преди 11 години

Наистина този Борисов е *** и неграмотен,желае само да управлява България за да може да я огреби и унищожи.ХАК ДА МУ Е НА БЪЛГАРИНА,ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ИЗБИРА ХОРА ПРИЗВАНИ,А ИЗБИРА ОТ *** ПРОБРАНИ.ЗАТОВА ВНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРИ КОГО ИЗБИРАТЕ И КАК ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ЗАНАПРЕД АКО ИЗБИРАТЕ ТАКИВА КАТО БОЙКО БОРИСОВ.ОТ ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИНА ИЗБИРА ХОРА ЗА ДА ГИ ПРАВИ БОГАТИ,А НЕ ДА УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА И НАРОДА И ЖИВОТА НА ХОРАТА ДА БЪДЕ ДОБЪР И НОРМАЛЕН.ЗАСЕГА БОЙКО АБДИКИРА ОТ ВЛАСТТА.

357

Трандафор

преди 11 години

30.03.2013 - 19:04 Цветанов: Ако направим една равносметка в борбата с тежката организирана престъпност можем да видим, че сме постигнали добри резултати.01.04.2013 - 08:34 Цв. Цветанов: Станишев ме клевети15.04.2013 13:18 Прокуратурата: Автомобил за подслушване е обикалял незаконно!Има ли смисъл от коментар!?

356

Анонимен

преди 11 години

Казаното горе е много точно и правилно, и Б.Б. и Цв. Цв. са абсолютни *** и популисти и това е очевадно! Когато нападаш най беззащитните за да оправдаеш собствената си некадърност е проява на абсолютна наглост и слабост!

355

M.k.

преди 11 години

Няма справедливост за меглена кунева явно! Докато не я видя в затвора, няма да повярвам на правосъдната ни система това е положението просто.

354

Gogo

преди 11 години

Кунева е една неблагодарница. Не стига, че направи кариера в Брюксел на гърба на България и българския народ, ами има наглостта сега да се предлага за премиер, ще падна!

353

jan

преди 11 години

До 422 Искаш да кажеш - следващото поколение крадливи ю-пита. Историята с Миленчо Велчев и сие не е забравена

352

altyn

преди 11 години

Кой бе, Кунева ли иска да вземе властта в ръцете си? Хахаха, по-голям виц от този не бях чувал искам да ви кажа! Тази женичка е последния политик, който заслужава да управялва България.

351

DANS

преди 11 години

Никакъв глас няма да получи Кунева от мен и моето семейство тя не го е слуслужила. Толкова слугинско поведение не съм виждал от нито един друг политик.

350

Anonimen

преди 11 години

Вън от държавата предателите като Кунева, дето изкарват милиона на гърба на българските данъкоплатци. Сега и във властта иска да влезе. Как не я е срам бе, братче?

349

Slaviana

преди 11 години

Нито с престъпността, нито с корупцията, с нищо не се справи БОГОИЗБРАНОТО управление на ГЕРБ. Дори със собствените си кадри не може да се справи - не слушкат и не изпълняват, пък се оказва, че са и некадърни! Единственият шанс на България е в парламента с повече гласове да влезе България на гражданите - партия на симпатични млади хора, мислещи и можещи!!!

348

miglena

преди 11 години

Много ги разбира и тя Мегленчето няма що