780

66

преди 11 години

С ПОЯВАТА СИ БОЙКО ВДИГНА КРЪВНОТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ДО 12 МАЙ ДА ГО ДАВАТ ПО ЧЕСТО

779

Анонимен

преди 11 години

екстра си е герб за тоя прос народ.

778

Анонимен

преди 11 години

Също като априлския пленум на БКП през 1956 год. Стази разлика,че там е развенчан култа към личността,а на този си продъли с неговот утвърждаване !

777

bd

преди 11 години

***.Ограничен и ***.Без идея и знание.Отнова гарантира,всичко каквото ви дойде на ума.Обзалалгам се -пак ще е изгонен.

776

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

Вчерашният Цирк на Гроб, много ми напомни на Пленумите на БКП..Каквато и глупост и простотия да каже Вожда, всички аплодират. Няма начин Боко да не е взаимствал нещо от Бай Тошо

775

55

преди 11 години

АЗ НИЩО НЕ МОГА И НИЩО НЕ ОБЕЩАВАП.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН.ТОВА ЧУХА ХРАНЕНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ В ЗАЛА АРЕНА

774

хадес

преди 11 години

Тиквите нещо пак се взеха на сериозно, като Бочко изпълзя от дупката където се беше сврял

773

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ СА ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ

772

uu

преди 11 години

Около 900 човека са изразили мнението си ТУК. И почти няма подкрепящ ГЕРБ. Тези социолози с КОЙ НАРОД КОНТАКТУВАТ????

771

Anonimous

преди 11 години

Тук е много важно да припомним миналото на така свидния ни бивш министър-председател. От пожарникар рязко се превръща в мутра, от мутра в охранител, от охранител в милиционер, от милиционер в кмет, от кмет в премиер. Ако не сте успели да заприходите информацията препрочетете изречението пак.

770

Анонимен

преди 11 години

Ако миналия мандат е бил с илюзии, а следващия ще бъде без илюзии, какво ли ни чака?

769

JORO M

преди 11 години

ДО Бойко-Депутатчето ВИ Деян Червенкондев оправи Сливен сега вече е кандидат от СОфия.Този Ядрен физик през предният мандат си купи половин хотелче на морето сега кьща в София ли му обещахте.Но има недовьршена работа в Сливен-Има още улично осветление да довьршва.

768

вероника

преди 11 години

То ББ и да иска вече не може да управлява - илюзията свърши и на практика "матрияала" прогледна и няма да позволи повече експрименти на негов гръб. ГЕРБ тъкмо приучиха хората да не ядат и те взеха, че им обърнаха гръб.... Ау , каква драма....но пък определено им се услади и искат да се върнат отново начело на държавата да я доошушкат?!?

767

до 884

преди 11 години

Не забравяй роднините на тия 15 хиляди възторжен народ, ромите, изселниците-турци, Йълмаз ще им нареди, после общински и държавни чиновничета тип калинки, има и 15% психичноболни, 14000 затворници също са добър електорат, разните му хора в старческите домове с придружител персонала - ще победят. Вива ла демокрация.

766

До 868

преди 11 години

До Анонимен 868Единственият на който се плаща тук си ти и от от Цецо пръцльото. Поне като ти се плаща пиши правилно.Разлика между БСП и ГЕРБ и че вторите комунисти/ГЕРБ/ са по-нахални от първите!

765

Анонимен

преди 11 години

Кой даде *** - Табак на Доган БЕЙ ?Ето гласуването по сделката в Надзорния съвет на АПСК :- ДПС > 1 глас ЗА- АТАКА > 1 глас ЗА- ГЕРБ > 3 гласа ЗА- ДСБ > 1 глас ЗА- БСП > 1 глас ПРОТИВNO COMMENT

764

Дръндер

преди 11 години

Не се притеснявай Тикво, вече няма илюзии, хората не очакват нищо от вас за това и няма да ви изберат, единствените които може да гласуват за вас са тия 15-16 хиляди които докарахте с автобуси, защото в момента в който целият народ излезе да гласува вие дори може да не влезете в парламента! Показателно е че в залата, която построихте за да си правите пленумите дойде да ви поздрави бивш турски министър тоест вие си отивате от политиката-сбогом!

763

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 879Защото другарката Пръмова договори такива субсидии. А изплащането на субсидиите започна още при Станишев. ГЕРБ само задълбочиха неравенството, като подпряха всички монополи. Не на комунистическата върхушка от БСП и ГЕРБ.

762

Анонимен

преди 11 години

има много слухове и статистически данни в които се казва че герб пак щели да спечелят,ако спечелят тогава какво ще правим,значи народа е съгласен да бъде мачкан да живее мизерно а хората които излязаха по улиците ще се окаже че са излезли просто на парад,като глед че вчера 300 автобуса са превозвали привърженици на партията това ми звучи доста сериозно

761

Анонимен

преди 11 години

Единственно фирми които получаваха средства от европа за субсидиране оцеляха,всички земеделци и зърно производители плачат за пари а аз не познавам нито един които не кара джип на стоиност 70-80 хил лева,защо тези пари не се разпределят между всички фирми а се дават на група хора или отделни отрасли