48

един от многото

преди 11 години

до 77 А ти?

47

един от многото

преди 11 години

Не ,радвам ви семного сте сладки и заблудени

46

Анонимен

преди 11 години

Червения педро се взе много насериозно, все иска нещо, нарежда, предупреждава , заплашва, поучава, назидава и се мъкне от медия в медия. Кой си те бе, льольо мазен,та разиграваш цялата държава.

45

ss

преди 11 години

момчета,пишете,ланкате ама хората гладни и пари немат.ама имат кой лопата кой брадва кой бухалка.бат ви боко нито ще вдигне заплати,нито ще намали цени.и кво следва декември.не съ пророк ама след съвсем малко време ще срамно да се говори за герб.

44

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да забравя как Цецо ко размаза в студиото на БТВ. Съсела бягаше на посоки и цвърчеше на умряло, Цецо му игра едно ганкино и го стъпка.

43

един от многото

преди 11 години

Много е цветна градинката тук - само герберчета

42

Анонимен

преди 11 години

той е агент, не на дс, а на кгб! не го обиждайте!

41

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ си харчи партийната субсидия за болници и църкви. Преастъпниците от БСП вече са я профукали и теглят кредити да плащат на некви бездарни безмозъчни драскачи да ги защитават по форумите!

40

ss

преди 11 години

до 62-верно е .даже го обвиняват в масови изнасилвания на душевно болни .мисля че точно ти си се пръкнал от семето на този ***.обаче сега можеш да парадираш за наследство от тия милиарди

39

ей,как помня

преди 11 години

Мръсниците от ГЕРБ започнаха предизборната си кампания ,начело със страхливеца ,който избяга от работното си място , Борисов ! В дрисливата си кампания включиха и една мамина душичка,бивш вътрешен министър и активен участник в разбойническата ,ликвидационна политика на СДС, ЧУПЕЩАТА СЕ КИТКА - СОКОЛОВ ! Мамината душичка ни приканва да гласуваме за ГЕРБ и БОЙКО ,защото техните сополанковци от СДС се включиха активна в ГЕРБ,след като народа ги изхвърли от всякъде и сега повлякоха и ГЕРБ

38

Анонимен

преди 11 години

АМИ ХОРАТА СЕ НАУЧИХА ОТ ВАС КАК СЕ ПЛЮЕ.

37

Анонимен

преди 11 години

Станишев агент?През 1989 г. Сергей Сранишев завършва Историческия факултет наМосковския държавен университет с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия. Пет години по-късно защитава докторска дисертация на тема Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век. През 1998 г. специализира политически науки в Московската школа за политически изследвания.

36

КОИ ТУИ НЕШТО

преди 11 години

УЧИЛИ СА МЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ УЧИТЕЛИ И ЗАТОВА ТОЛКОВА СА МЕ НАУЧИЛИ ДА ПИ ША С ГРЕ ШКИ НА БЪЛГАРСКИ ЗА САЖАЛЕНИЕ И СЕГА РЯ;ДКО ИСПОЛЗВАМ БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРСКА АЗБУКА И ПАК БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ КОИО ИСКА РАЗБИРА

35

Анонимен

преди 11 години

Да се арестува веднага !

34

БЪЛГАРИН

преди 11 години

До Анонимен 23,точно това си мисля и аз!От както СърГейчо другарува с баш pr майсторката,почна да се взима много на сериозно!

33

АРЕ....

преди 11 години

ПРОКУРАТУРАТА ДА КАЖЕ НАЙ-СЕТНЕ КОЛКО СА МИЛИАРДИТЕ НА БУДА И КАК ГИ СПЕЧЕЛИ ЗА 15 ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА. И ДА НЕ ЗАБРАВИ ЗА АМФЕТАМИНИТЕ,КОИТО Е ИЗНАСЯЛ В ТУРЦИЯ И ЗА КОИТО СЕ КЛАНЯ НА ЕРДОГАН,КОЙТО Е СЪЩИЯТ БАНДИТ КАТО НЕГО, НО НЕ ЦЕПИ БАСМА НА НИКОГО И НИКОМУ НЕ ЛИЖЕ ЗАД*НИКА, ЗА РАЗЛИКА ОТ БУДА.ДА НЕ ЗАБРАВИМ И НЕЛЕГЛНАТА ЦИГАРЕНА ФАБРИКА КРАЙ ПОМОРИЕ И КРЕПКАТА ДРУЖБА С ПАШАТА. И ДА ПУСНАТ ДТЕТО НА БРЕНДО, ЗАЩОТО И ОТ ТАЗИ ИСТОРИЯ МИРИШЕ НА ГАДНО.

32

Анонимен

преди 11 години

Борисов и Станишев ще трябва да се скрият след изборите. Борисов е основен виновник за тежката икономическа криза и за въстанието от февруари, Станишев е основен виновник за съсипването на БКП и загубата на изборите през май.

31

Анонимен

преди 11 години

Станишев руски агент Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, Херсонска област, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Станишев.Димитър Яков Станишев е роден в село Щука, Струмишко (днешна Македония)на 11 май 1924 г. През 1940 г. влиза в Работническия младежки съюз- младежката организация на Българската комунистическа партия. След Деветосептемврийския преврат от 1944 г. Станишев заминава за СССР, където учи история, подготвя и защитава дисертация по история на марксизма-ленинизма в Московския държавен университет.По време на следван

30

анонимен

преди 11 години

До КОИ ТУИ НЕШТО Някой се опитва да пише на български?

29

ГЕРБЕРСКА ТЪПОТИЯ

преди 11 години

СИГУРНО, ОСВЕН ДОСИЕ "БУДА", ЗА БАНКЯНСКИЯ *** ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ДОСИЕ "КУКУВИЦА". САМО ИЗКУКАЛ КАТО *** ПОЖАРНИКАР МОЖЕ ДА СЪЧИНИ ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ, ЗАЩОТО ЗА НИКОГО НЕ Е ТАЙНА, ЧЕ ТОВА Е РАБОТА НА ГЕРБЕРСКИТЕ ***. Е, ВИЖТЕ ГИ КАК СЕ ВЪРЗВАТ НА ПОРЕДНАТА ТЪПОТИЯ НА ЦВИНОКИО И БУДА БОРИСОВ. И СЪЩИТЕ ТЕЗИ *** ПОКЛОННИЦИ НА ГЕРБАВИТЕ И ТЪПИЯ ПОЖАРНИКАР ГИ ИЗБИРАТ ДА УПРАВЛЯВАТ,РАЗБИРАЙ ДА КРАДАТ И ГРАБЯТ.*** ТИКВИ ГЕРБЕРСКИ,АКО ИМА ДОСИЕ,ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОФИЦИАЛНО, А НЕ В САЙТОВЕ В ИНТЕРНЕТ.