65

75

преди 11 години

Казването на истината беше забранена от комунистите по време на тяхното управление. Днес живеем в демократична страна в която има свобода на словото. Та да кажеш/напишеш истината е нещо прекрасно. Зададох въпрос, но нито другаря нито червения *** ти ми отговаряте. Комунистите нямат факти и аргументи затова вадят някакви анонимни сигнали, папки, компромати и прочие глупости :)))

64

Анонимен

преди 11 години

74-много ***!Бареков , ти си герберчо вещастен...

63

Анонимен

преди 11 години

другарю il_cho, я обясни на нас простосмъртните къде са магистралите на предното правителство, коя отсечка направиха има ли акт 16, че се оказва, че само във вас болните мозъци са построили повече магистрали. При герб имаше и мнооого други неща освен магистрали.

62

Анонимен

преди 11 години

Ако тройната коалиция управлява, няма шанс и до 3020та да ги направят.

61

il_cho

преди 11 години

те гейберистите си знаят магистрали и само това си пеят.... В крайна сметка като теглиха чертата оня ден се оказа, че са построили точно 4 километра повече от предишното правителство, на което това никога не е било приоритет. Просто не мога да си обясня защо продължавате да вярвате на герП, след като страната е в най-критичното си състояние от началото на прехода. Ако сте такива демократи гласувайте за СДС... дори те не смазаха толкова икономиката колкото гробарите!

60

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Расимчо, с прогнози се занимават синоптиците, ти трябва да предполагаш.

59

офца

преди 11 години

Възможно е и да стане. А това означаваа ли, че и другите главни пътища; ще са оправени? Ако е таака, тогава наистина ще е постижение.

58

Анонимен

преди 11 години

Няма как ВСИЧКИ магистрали да бъдат завършени. Това е все едно да кажеш ВСИЧКИ пътища ще бъдат построени или София ще бъде окончателно построена.

57

офца до 48

преди 11 години

Не се паникьосвай! Мафията иска да ни ограби и изтрепе, но не знае какво ще става после? Написал съм завещание; като пукна с парите, от наследството съдия-изпълнителя и адвоката след като си заделят договорения хонорар да закупят с останалите Пърдящи дъвки за животни и където минат да дават гювеч на добитъка; те са безвредни, но...представи си, че всички кучета, котки, крави, овце,....започнат да стрелят, тук ще е ад; света ще се ошашави, мафията ще падне на килимчетата в знак на разкаяние...

56

miki r

преди 11 години

ybavec py da go ne yro4asame

55

Анонимен

преди 11 години

каква е тази държава хърватска? да не искате да кажете хърватия?

54

Анонимен

преди 11 години

всички магистрали завършени до 2020 г., ПРОГНОЗИРА плевнелиев ...:)през 2020 аз пък искрено се надявам да ми се роди внук, трето поколение австралиец..не го казвам да дразня сънародниците си (оставам си българин), просто с ужас констатирам как се въртят едни и същи лъжи..

53

Гачо

преди 11 години

axaxaxaxaxa

52

.

преди 11 години

7-те скоростни пътя са планирани за 2014-2020. Не знам някои как са ги сънували за този мандат при положение, че в началото на мандата изобщо не съществуваше понятието "скоростен път" в България.

51

ДО 53

преди 11 години

Съвет от мен - никога не си слагай + сам , това е като маструбация .А за Тракия - Бай Тошо почти я завърши преди 75 години , ГЕРБ почти я завърши преди 10 дни .

50

.

преди 11 години

Аман от платени комунисти в този форум.За този мандат беше обещана само магистрала Тракия и тя наистина е почти готова още от миналата година. Ако не беше фирмата на Черепа и последния лот щеше да е готов. Не знам каква магистрала Видин-Виена сънуват някои, особено като се има предвид, че Видин е на границата и от там към Виена на българска територия има само един мост да се построи и той междудругото също е готов.И не - не съм член на ГЕРБ, дори не съм гласувал за тях. Но съм обективен.

49

Анонимен

преди 11 години

Хърватска строят без евро програми по 400 годишно.--Ха, ха, ха! Това са само проекти! Второ - строи се с европейски пари.

48

Smurf

преди 11 години

Мухахахахах на Герберастите им трябват над 10 години да построят 400 км. магистрали в Хърватска строят без евро програми по 400 годишно. Боже Боже това Гербераст е диагноза при това нелечима

47

ДО 46

преди 11 години

Както казват хората - Мааш като жена без мъж .

46

Анонимен

преди 11 години

до 2020? А дано, ама надали, е казал народът. Тия празни обещанийца напомнят на оня с 800-те дни или на лъжите на БКП за 'светлото бъдеще'.....