315

Анонимен

преди 11 години

До противЗаемите по принцип са по желание, бе, Андрешко? Това не е безвъзмездна помощ.

314

Темерут

преди 11 години

До 369: Спокойно... няма какво да се заяждаме тук :) Въпросът е, не защо г-н Хампарцумян е толкова богат, а защо е толкова нагъл!? И, още... ако е честен човек, и няма какво да крие - защо се дърпа, като ощипан? Образованието ми не е във финансовата сфера, а е в сферата на информационните технологии.

313

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Вие виждали ли сте работник арменец или евреин ? Който е виждал ,да каже.Ем, че то ако имаш мозък и си способен да си хамалин не ти е единствения вариант.

312

стефанова

преди 11 години

Страхотен наглец ! От инженер-химик,изведнъж виден банкер! Това може да стане само в БГ!И как не го е срам сънародниците му да взимат средно по 250 евро и да изнемогват, а той да си мисли, че с честен труд е заработил тази космическа сума!

311

против

преди 11 години

До Анонимен Ние А ндрешко му плащаме заплатата,защото държавата му позволи да сиизменя договора както си иска и така си слага лихви каквито си иска.А колко хора е оставилна улицата като им е продал апартамента или друго имущество за да си вземе изсмуканитеот пръстите лихви .Ти с коя глава мислиш АНДРЕШКО?

310

Анонимен

преди 11 години

Някой ако е чул за някой арменец,че е пил потен вода,да ми пише!

309

Анонимен

преди 11 години

Вие виждали ли сте работник арменец или евреин ? Който е виждал ,да каже.

308

IVAn KOSTOVOVO welc

преди 11 години

abe ei kyf armenec(armeec) e toq neshtastnik na snimkata be tova si e chist- PIRDOPSKi ***-*** naznachen ot RADJATA po vreme na mandata mu mafioten

307

До 368

преди 11 години

До 7Хаха, с какво граби народа точно Хампарцумян, че не разбирам.Обясни, ако обичаш :))И кой е в случая "народа"? :) Защото в случая, по-скоро "народа" иска да граби от Хампарцумян :)

306

Анонимен

преди 11 години

Хиперцуцата наглее яко!

305

до 365

преди 11 години

има и още малко:Левон Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България. През 1992 г. с Мартин Заимов създават Българска одиторска компания[3] консултантска фирма, асоциирана в интернационалната мрежа на Coopers&Lybrand. След две години продават компанията си на Coopers&Lybrand. В средата на 1990-те год. оглавява департамент Бизнес развитие на компанията Pricewaterhouse-Coopers, а после се премества в българския офис на Ernst&Young. Прекарва 5 години в Канада, работейки като консултант по проекти с Русия.

304

Анонимен

преди 11 години

До ТемерутАми, нека си е твоя работа, но явно не е свързано с икономика или финанси, но пък се изказваш много "компетентно". За това попитах :)Аз лично не коментирам статии по инженерни теми, защото ще звуча смешно.Та...подобно на тази логика попитах за твоето образование.

303

7

преди 11 години

До Ангел Той не е държавен служител,ама граби държавата и народа й.

302

Терапия

преди 11 години

Левон има пари, а вие не!!!Хайде сега всички по едно минусче цъкнете и ще ви минат мъките.Как е вече? Има ли ефект?

301

Анонимен

преди 11 години

До ВилиАми, по тази логика и холивудските звезди не са хидролози, инженери и т.н. и с нищо не допринасят за държавата си, но са милионери и милиардери :):)Що за логика?!!Ами, човека е финансист. Умее да управлява финанси и да администрира банки.Ако за теб това не са качества, то здраве му кажи! :)

300

Анонимен

преди 11 години

Роден е на 26 декември 1953 г. в гр. София. Дипломира се като инженер-химик. През социалистическите години работи в Кремиковци АД и в Централния институт по изчислителна техника.КАКТО СЕ РАЗБИРА ОТ КРАТКАТА БИОГРАФИЯ Е "ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ" В БАНКОВОТО ДЕЛО! ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ВЗИМА ЗАПЛАТА ОТ 200ХИЛЯДИ ЛЕВА!!!!! ОБАЧЕ-Е-Е-Е,АКО ПРИЕМЕМ ЧЕ РЕАЛНО ПОЛУЧАВА ОКОЛО 40-50ХИЛЯДИ ЛЕВА СЕ ПОЛУЧАВА ОСТАТЪК ОТ СЪОТВЕТНО1.8-1.9 МИЛИОНА ГОДИШНО УМНОЖЕНО ПО 10,КОЛКОТО ГОДИНИ Е ЧОРБАДЖИЯ НА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК СУМАТА СТАВА ОКОЛО18-20МИЛИОНА ИДЕАЛНО ИЗПРАНИ ПАРИЧКИ БЕЗ КАПИТАЛИЗАЦИЯ! И КО' ПРАЙМ СЕГА? КОЙ ***

299

Темерут

преди 11 години

До 363: Моето образование си е моя работа :)) Надявам се схвана накъде бия :) Ако не си, да си :)))

298

Анонимен

преди 11 години

До ТемерутТи с какво образование си?Че като ти чета коментара :))...Ужас!

297

Вили

преди 11 години

Отвратителна наглост. Какво е направил за България? Химик - банкер, философ - хидролог , кой работи в тая държава и за кой работят? За България ли?

296

Анонимен

преди 11 години

Как така, като дойде кризата на селия бизнес му се *** мамата а само банките цъфтят и процъфтяват. Като го закършиш взимаш заем. В кризата повечето хора в това число и "бизнесмени" го закършват и теглят пари, които изплащат. Нормално е банките да да са си ок. Незнам кво толкова се чудиш.