80

999

преди 11 години

Българи чухте ли,Ораганизират се Революционни окрази и се събират пари за оръжие.Появил се е съвремения Бенковски и събира Дружини. Щяло да има ново Априлско възтание. Датата е извесна ,след края и оповестяването на Фалшифицираните Парламентарни избори. Препуска с коня и призовава на Оръжие. Голямо оживление има в хората всеки стяга новите си дрехи и ходи в гората да се учи да стреля. Предайте на другите,като гръмне топчето всички на Оръжие.

79

shrek

преди 11 години

Тоя турчин си е натурализиран жив българин. Живее и се труди в България и тук си плаща данъците. С удоволствие бих гласувал за него, ако беше използвал Зиг Зауер, Берета или Глок - в краен случай Макаров. А не тоя турски *** - Волга, дето нещя да фане дикиш от три пъти.

78

Филип 31

преди 11 години

До BarcelonaМного си смел...ама аз не съм турчин бе *** смотан, незнам дали може да ме набиеш доста ще се узориш ама както и да е...

77

до Филип 31

преди 11 години

Не бъркайте патриотизма с убийците. С това съм съгласен ,но останалото си е подстрекателство .Това тур4ин няма да го напише,ти си българин ,стоиш си зад компютъра и се занимаваш с глупости.

76

batevale

преди 11 години

Верно,че е 1ви Април,но това ако е шега-е доста безвкусна и прилича повече на някакво дразнение.

75

Анонимен

преди 11 години

Ако беше пръснал мозъка наистина на Доган тогава на нея пресконференция,щяхда му занеса бутилка Джак Даниелс в панделата.

74

ЛОВЕЦА

преди 11 години

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ,НЯМА ОТТЪРВАНЕ ОТ ТЕЗ ЕВРЕИ !ЕТО И ЕДИН МЛАД ***|ДЬОНМЕ|!БОЖЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

73

batevale

преди 11 години

Що за тъпотия пък е това!?!!! Поредната идейна слабоумица...

72

Barcelona

преди 11 години

До Филип 31 Онзи ден хванахме 3 турчета на по 20г и ги смачкахме от бои понеже са били някакво момиче. Във последствие дойдоха още 5 и след това ги оставихме на улицата да лежат. Със теб знаеш ли какво ще се случи. Много лоши неща ако те познавам

71

Анонимен

преди 11 години

Много пъти се е опитвал да се свърже с Доги но са го пренебрегвали. Срам ме е за всички българи готови да се вържат и да гласуват за ДПС, защото този си е ДЕПесар от всякъде, даже е радикал не доволен от оттеглянето на Доги.

70

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО СТАДО СИ ИМА ***,НИКЪДЕ ПО СВЕТА ГО НЯМА ТОВА,ТЕРОРИСТ,АТЕНТАТОР ДА ГО ИЗДИГАТ ЗА ДЕПУТАТ

69

Анонимен

преди 11 години

Поредния *** в парламента! При опит за убииство как така депУтат ?

68

Митко Николов

преди 11 години

Силно се надявам това да е много, ама МНОГО безвкусна първоаприлска шега... В парламента и без това има достатъчно умопомръчени индивиди.

67

Старо куче

преди 11 години

Боже срамота бре хора !!!Който стои зад него , той стои зад покушението извършено от него!!!Личи си май дългата ръка и безсрамието на ГЕРБ!!!Ами по закон той е престъпник бре хора!Ами то и тия от ГЕРБ половината поне са престъпницие и заблудените ги избират, така че , давай да видим до къде ще я докараме!!!

66

Barcelona

преди 11 години

До Анонимен пра, пра баба ти до като са я изнасилвали и убивали роднините ти би се гордяла със теб ***.

65

Анонимен

преди 11 години

Цирк!

64

qwer

преди 11 години

Ааааааааааа затова ли мангалинът Доган няма да се кандидатира, за да не го довърши това смело момче в парламентът, че на сбирката пропусна.

63

Анонимен

преди 11 години

23 годишното безхаберие на правосъдната с-*** ,докара хората до там ,да издигат в култ ,хора с явни закононарушения ,даже в слу4ая и с неясни подбуди.

62

love6kiq

преди 11 години

toi 6tee po dobar ot polovinata dupetati v parlamenta

61

До Орела

преди 11 години

Доган гитти пикай ама гялмеди! Зандана баш ортаклъ! Ади бакалъм!