154

!!!

преди 11 години

До АнонименФирмата НЯМА да му плати 2 000 000, защото всеки проект си има бюджет!!! Не заблуждавай читателите!!! А и случаят ИЗОБЩО не е различен!!!

153

Анонимен

преди 11 години

Какво общо има на Доган проектът с плоския данък?Ако той иска 1 000 000 чисти при 50% данък , тогава фирмата възложител ще му плати 2 000 000.На Доган случаят му е съвсем различен ...

152

!!!

преди 11 години

Моята заплата е 1500 лева (чисто и със закръгление). Значи трябва да платя 10% или 150 лева.Доган само от един проект взе 1 500 000 лева. Ама не, защото е 1000 пъти по- умен от мен, и не защото е работил 1000 пъти повече!! Затова НИКОГА няма да приема плоското облагане - защото НЕ Е СПРАВЕДЛИВО!!!

151

Horde

преди 11 години

Менда Стоянова е една много проста жена изплувала с утайката от ПП ГЕРБ, типичен представител на новите стари спасители. Нацията е загубена.

150

Анонимен

преди 11 години

Хич няма да си тръгнат- не за тях печалбата не е важна, те си казват какъв рай е тази България, как всичко работи добре, колко са квалифицирани младите, колко добре функционира бюрокрацията! Що да си ходим? Я да плащаме 50 процента данък.

149

???

преди 11 години

До до ???Това са хипотези, другарю!! Никой няма да си тръгне!!! А ти не си пророк!!!!!!!!!!!!

148

до ???

преди 11 години

Да - значително по голяма внесяемост на данъци има откакто данъкът е 10%Заради плоския данък от 10% много чуждестранни фирми имат клонове в България и оперират с тях. В момента в който данъкът е аут и те са аут. Затова малко по-спокойно с популизма другари и другарки.Единствения данък който удря богатите е данък върху капитала. Другото всичко удря работещите. 10% е за всички, кое му е несправедливото на плоския данък?

147

.

преди 11 години

В най- развитата демокрация В СВЕТА, данък наследство например достига ДО 75%. ТОЧКА!!!

146

НЕ

преди 11 години

ПРОТИВ!

145

az

преди 11 години

премахнат ли плоският данък ,прогресивната скала ще удари интелигентната прослойка на средната класа работещи,а *** и малограмотните лентяи ще спечелят

144

???

преди 11 години

До до отворете си очитеАйде бе??Да не искаш да кажеш, че откакто има плосък данък, печелившите се надпреварват да внасят данъци????Бе, я...

143

до отворете си очите

преди 11 години

Какво означава социална справедливост - и търтеите и работещите като луди по 16 часа на ден да живеят еднакво добре? Това ли ви е социалната справедливост?В момента не си струва да се крият доходи тъй като данъкът е добър. Ако го пипнат ситуацията се променя.Да помислият за едномилионния *** които смучи българската кръв, а не да вдигат данъците на белите хора

142

Коментатор

преди 11 години

До Някой си2000 лева не е висока заплата, не си хванал господ за шлифера.

141

Някой си

преди 11 години

Взимам висока заплата. Бачкал съм по 14 часа на ден в продължение на 7 години за да я достигна. Защо тогава никой не прояви солидарност да дойде да ми свърши работата? Защо трябва да плащам *** и лентяите да седят без работа. Махнат ли и плоския данък аз съм аут от тая помийна яма наречена България. Да остават тука *** и ***!

140

Циганско бъдеще

преди 11 години

Очертава се турско-*** бъдеще за България и *** ще вземат парите и имотите на българите, защото българите не искат да раждат, не искат да плащат данъци за държавата си или бягат в чужбина.

139

Анонимен

преди 11 години

нека има плосак данъ но да сложат прагв коя държава в европа при 200евро доход се облага с данък+осигорови

138

един дол дренки

преди 11 години

- високата заплата ще дойде от високата производителност на труда, коментира Менда Стоянова по отношение на заложените в предизборните програми на ДВЕТЕ ПАРТИИТая песен я слушам 25 години . А защо никой не споменава за повишаване коефициента на трудовата ефективност - пряко свързан със задълженията на бизнеса да отделя част от печалбите си за иновации ? Или за индексиране на текущата цена на труда с текущата прозводителност на труда ?Даването не е , като взимането - нали ?

137

Анонимен

преди 11 години

Тия от БСП вярно искат да изгонят и малкото интелигентни и работливи хора от България.

136

Анонимен

преди 11 години

Естествено,че БСП говорят за премахване на плоският данък.Ако погледнем избирателите им,всички са неграмотни и социално слаби,какъв по голям стимул имат да гласуват за тях,като им кажат,че ще взимат по високи данъци от тези инвестирали пари и време в образование,квалификации за да постигнат по-висок стандарт на живот.

135

vesso

преди 11 години

Ей дифф народ и това е!"Солидарност"!Значи той не иска да се образова,не иска да работи за повече пари,ами данъка му е виновен.Най-малкото пропорционалния данък е недемократичен.Ако забогателите по нечестен начин в България са много повече от тези спазващи законите сме си виновни ние като матреал.Те въобще не плащат всички данъци,и в случая се наказва двигателя-средната класа и се поощряват мързеливите.Помощите и привилегиите не водят до добър живот в дългосрочен аспект.