521

Анонимен

преди 11 години

Преди година полицай от Плевен застреля криминално проявен , при опит за бягство. Познайте какво стана с полицая?

520

ченге

преди 11 години

Та просто до ви споделя - през 2005 г, гръмнах един *** в задните части защото се опита да избяга по времена задържане !! *** оцеля ,и го осъдиха / беше разбил банкомат / , аз изписах две кофи мастило , влачиха ме една година военни прокурори по разпити и прочие !! Добре че тогава имаше истински началници , грижещи се за служителите си , моя началник на РПУ - то ме награди преди да се произнесе военна прокуратура !!Сега ако пак се наложи да ползвам оръжие бих доста се замислил !?

519

Анонимен

преди 11 години

Работата на полицаите е да се правят на леко разсеяни (за тяхно добро е) , този защо не си е изпълнил функционалните задължения.

518

marin

преди 11 години

Изпълниш ли си задълженията и в затвора!!! А тези, които 23 години ни чукат яко са на свобода!

517

топала

преди 11 години

на полицая е повдигнато обвинение а за *** нито дума че са откраднали кабел от жп че е можело да предизвикат влакова катастрофа при предишната кражба беше същото затова *** от ден на ден придобиват чувство за ненаказаност и вършат все по големи бели какво да се прави идват избори а това са гласове

516

Анонимен

преди 11 години

Ако осъдят полицая за това, че си е вършел работат, то директно подстрекават всички останали полицаи да не правят нищо, да не си изпълняват служебните задължения, да взимат подкупи и т.н.Тия можем ли да ги осъдим за подстрекателство, а?

515

пострадал българин

преди 11 години

Хора, забелязахте ли че продажните медии дават по телевизиите само *** и никога българите, когато с е случват такива инциденти.

514

Анонимен

преди 11 години

Абе тия луди ли са да го съдят за умишлено убийство? Първо не е умишлено и второ човека си е изпълнявал служебните задължения!Протест с искане на оставки им трябва на тия ***!

513

За нагарада

преди 11 години

Полицаят трабва да бъде награден за изпълнение на служебните си задължения, а не да бъде съден. По този начин трябва да се действа с всички крадци които се стремят да избягат от местопрестъплението.

512

Правда

преди 11 години

Протестиращите, да издигнем глас в защита на полицая!!!!

511

hoho

преди 11 години

Долу ръцете от полицая изпълнил дълга си!!!Никой няма право да посяга на полицай ,при изпълнение на службата му-нито ***, нито депутат!Да сте чули подобно нещо в САЩ или Германия?!Българи , да защитим този честен човек!!!

510

кат

преди 11 години

Само така -куршум за крадците!Аман от *** който ни крадат под всякаква форма!На ченгето даму се даде медал за заслуги !!!!

509

Анонимен

преди 11 години

Тия в Окръжна прокуратура - Благоевград нормални ли са???

508

божел

преди 11 години

Промяна на законите.Никой не може да остане ненаказан за престъпленията си.Тези ,които се противопоставят на престъпниците да се поощрят , а не да ги съдят. Да не съдим полицията, а законите, защото те са измислени и гласувани от депутатете ни в полза на престъпниците. Точно те имат повече привилегии отколкото защитниците. Честита ни правовата държава!Дълго още ще ни крадат ,изнасилват ,убиват ....докато не се обединим и не поискаме промяна на законите.

507

Анонимен

преди 11 години

Защо може да има етническа партия,като ЕВРОРОМА,а не може АНТИРОМА?

506

ss50

преди 11 години

Чувствам се дискриминиран!Ако това се беше случило на мен(българин,средно образование,работещ,плащам си данъците и т.н.т) сега щях да съм в ареста!Но за *** законите са други!

505

ставри

преди 11 години

Ако не си беше нарушил спокойствието,а не беше отишъл да действа по сигнала-тогава коментарите щяха да са с обратен смисъл.И за това ще гледаме как полицаите си извъртат главите на другата страна при такива ситуации.Както излиза по-лошо е полицая да си върши работата съвестно,в този смисъл ако хлебаря опече хубав хляб да го вкараме в затвора.

504

zver4e73

преди 11 години

АКО ПОВЕЧЕ ХОРА ЗАПОЧНЕМ ДА ДЕЙСТВАМЕ КАТО ТОЗИ ПОЛИЦАЙ, ГАРАНТИРАМ ВИ, ЧЕ МНОГО БЪРЗО ЩЕ ПРОМЕНЯТ НАКАЗАТЕЛНИЯТ КОДЕКС, ЗАЩОТО АРЕСТИТЕ НЯМА ДА ПОБЕРАТ МНОЖЕСТВОТО ПОСТРАДАЛИ БЪЛГАРИ.....ДЕЙСТВИЯТА НА ДЪРЖАВАТА КЪМ БЪЛГАРИТЕ СЕ НАРИЧА - ДИСКРИМИНАЦИЯ В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА...

503

kotarak

преди 11 години

Повишение и допълнителна висока премия за полицая, който с риск на живота си защитава държавно имущество от грабеж. Ето това искане трябва да се появи в ПРОТЕСТИТЕ. Да се промени закона, човек да може да се защити в собствения си дом. То както е тръгнало, ще започнат да съдят защо стопанина е направил висока ограда или има зло куче което да стресира крадеца или още повече ако крадеца пострада нещо. Не ни трябват полицаи пухчовци да ги гледаме как спят по снимките, а действащ полицай.

502

анти-ром

преди 11 години

*** трябва да си набият в тъпите тикви че закона е един за всички и трябва да се СПАЗВА,...ако не,еднопосочен билет за отвъдното!!!п.с.Не сте хора,*** сте!