160

Анонимен

преди 11 години

*** ква е грозна тая бабичка.

159

gude

преди 11 години

Риба и *** се не измирисва Пръмова члена ти липсва!

158

tih velikan681

преди 11 години

A puk Kuneva e vurzana v glavata si I stoi na stari lavri,ops stari larvi..

157

анонимен

преди 11 години

Обещавам ви, че Борисов няма да е следващият премиер на страната, той вече се отказа, каза Кунева - това интелигентно изказване как да го разбирам /че Борисов сам се е отказал или че ти си човека който решава и си дала на някому обещание той да не е следващия премиер/ Нито за теб умирам да ме управляваш,нито за него примирам,но ми направи впечатление изказванието ти!!!

156

Аз

преди 11 години

Ама червена кукумявко...........

155

Deutsche Mark

преди 11 години

Похотлива барандийо ти на пътя ми що щеш ? - Няма принце да те пусна, първо ще ме наебеш !

154

До 204

преди 11 години

Голяма част от българите трупат знания и умения на Запад, скоро ще се върнем поне 90% от всички ! Смятайте ни за принудителни изгнаници, които ще се върнат при братята и сестрите българи, да си построим държавата отново ! Като си дълги години извън България разбираш думата РОДИНА !

153

ввввв

преди 11 години

И язе съм ШОКИРАН от тая . Не разбрали че нема да я огрее.Тя ша ни топли с дърва от Габон!!!!!!!!!!!

152

върл левскар

преди 11 години

Добре , че няма връзка с теб *** шеврантиьо !

151

незнаико

преди 11 години

Има една много интересна снимка в един вестник някъде от 2011г.месец май там ясно се вижда кой с кого си шушука !Айде тая да не ми се прави на много шокирана !Всички са от едно тесто !

150

Анонимен

преди 11 години

Ех, България. Там царят е премиер, шефът на работническата партия няма нито един работен ден зад гърба си, бодигардът на тоталитарния комунистически лидер е най-личен демократ, националистът е русофил, водачът на турците против комунизма е 1/2 *** и член на дс, а лидерът на патриотичната македонска организация е ..от русе. съвсем в реда на нещата е да се появи соц-снаха, унищожила енергетиката и без семейство, която да дава акъл на майките и да обяснява за цената на тока! Пълна лудница!

149

до Дания,България

преди 11 години

агент,от страни е много лесно да се биеш в гърдите.%-та може да се притика след време,заради такива екземпляри,като теб,забягнали за постоянно в чужбина,вместо да направят пари и да ги завъртят у ДОМА:)щом си зарязал всичко,що се бъркаш там ,дето не е твоя/вече/работа.остави ни нас да си сърбаме попарата и да се мъчим да си стегнем НАШАТА къщичка.

148

въпрос

преди 11 години

Тая грозотия до кога ще я показвате, та да ни плаши?

147

Анонимен

преди 11 години

Пръмовица,много ти е крива устата

146

Анонимен

преди 11 години

195,ти си гола вода.За каква стабилност говориш,когато сме под санитарния минимум.А за 3,5 год.са поихарчени незнайно защо 8 МИЛИАРДА ЛЕВА.Но ти май си от безработното вече правителство.Окрадохте парите на хората ,а сега ни заглавичквате.Айде стига вече.

145

пфффф

преди 11 години

вече започва да ми се драйфа,като я видя тази на снимката.пак се пробват да ни промиват мозъците постепенно,обаче ние не забравяме бързо.помним.

144

Аспарух

преди 11 години

тая чума е имала среща с Мандинго като я гледам ,,,с черната паламарка как и е разкривил сурата и устътъ ненагълтала се...

143

Дания, България и ..

преди 11 години

В Дания пия супер вкусно и истинско прясно мляко за 1.2 BGN.Вие българи, дето толкова много стачкувахте, за колко пари пиете вкусно прясно мляко?Толкова викахте и полицията Ви би. Какво постигнахте. Един Бойко падна, ами, че той никога не е управлявал. Зад него са банки, а зад банките американци. Българи нищо няма да постигнете. Пак ще бъде същото и то много скоро. *** продължават да се множат и скоро дори няма да имате нужния брой за глас. Пак ще бачкате и ще хрантутите ***

142

Анонимен

преди 11 години

Стара комунистическа ***. И безгранично нагла на това отгоре. Такива *** просто не мога да ги коментирам. Колкото и лоши неща да каже човек за такива, винаги ще бъде малко, ще може и още. Единстено мога да призова хората да не гласуват за такива доказани ***.

141

Анонимен

преди 11 години

Куневааа,запомни си думите,защото съвсем скоро даде заявка,че би могла да се коалираш с ГЕРБ.Ако случайно влезеш в парламента,да не дава господ,нито ти нито ГЕРБ ще можете да управлявате самостоятелно,затова коалицията ви е 100% сигурна.Радвам се,че все по-малко будали се връзват на твоите шменти капели,както и на бойковите.