37

до 59

преди 11 години

Капитализма си върви със защита от държавата на родното производство ,със синдикати дето да натискат работодателите и с държавност дето да привлича инвеститори.При нас всичко е много странно."Ела да видиш в Англия, що е капитализъм."Англия е бившата британска империя и да бачкат и да не бачкат са си пуснали икономическите пипала на 5 континанета и смучкат ресурси ,да се сравняваме с тях е малко от типа ,да ни е колония Либия и да живуркаме от петрола им.Разбираш ли го това?

36

Анонимен

преди 11 години

до 58.кто го пребие,ще лежи в затвора.не е толкова лесно д пребиеш някого.не сме в детската градина,драги.

35

Анонимен

преди 11 години

При Бай Тошо не съм чул някой да се е самозапалил !?!?!? На ви демокрация , обират ви банки , работодатели ,чужди фирми и пр,Хора работили цял живот , ровят по кофите наравно с *** !!Ай де лек ден на всички , успех ви желая !

34

Анонимен

преди 11 години

Е къде пък ти видя капитализъмм в Бг. Капитализъма върву ръка за ръка с демокрацията. Ти това на снимката демокрация ли наричаш. Ела да видиш в Англия, що е капитализъм. И тук живота е суров ако мързелуваш. Но пък ако работиш си пич и половина. Жалки ***

33

Roxbury

преди 11 години

Zashto posiagash Na sebe si. Kato ne ti dava parite idi go prebii

32

Ха ха хаааа

преди 11 години

Тунела води към позитано и е без изход. Там е пропаста!!!

31

Анонимен

преди 11 години

Всеки който дължи на банките е готов да си драсне клечката. Всеки който е надскочил възможностите си. Аз познавам много хора дето гладуват но никой няма начерение да се пали. Има една арабска поговорка: По добре гладен отколкото уморен. За България е актуално. По добре факла отколкото уморен.

30

Анонимен

преди 11 години

В тази прокълната държава светлина няма, само терминал 2

29

Анонимен

преди 11 години

Милият човек. Дано скоро оздравее. Разбирам го. Политиците са виновни. Защо не ги подведат под отговорност. ***. Комунистическа държава с комунистическо мислене. Жалка история е България. Дано поне ви е дошъл акъла да не си избирате диктатори отново сами. Чак е смешно сам да гласуваш и да си избереш диктатор. УЖАС

28

Анонимен

преди 11 години

по-ранна възраст за пенсиониране.ясно е ,че този човевец е трабвало да се осигурява още 10 години.опитвл се е да прави бизнес,но както повечето честни хора,е попаднал на мошеници,които безнказано не сса си платили за труда му.т това е ежедневие.ккво му е оставало друго.не ми е приятно всеки ден да получаваме ткива тъжни новини,но това е реалността.д помислим за хората над 50.техният живот е изключително унизителен-или бчкат като охранители на някое бкп-ченге за 300 лева или глдуват.

27

Анонимен

преди 11 години

Защото и тунелНЯМА!

26

batmario

преди 11 години

до 44Как го написа тва нещо бе измкр...

25

БСП

преди 11 години

БСП ПОБЕДА

24

до 37

преди 11 години

Догодина стават 70 години Комунизъм в БГ !!Предлагам на септември всеки да закачи пред дома си празна тенджера и червено знаме!Честито на печелившите,за останалите-изборите са скоро,желая ви успех!

23

до 29

преди 11 години

Ваша милост наистина ли не виждате по - далеко от носа си или просто така ви устройва ? От кога стана модно да е отчаян и обезверен човек ?Ако е пълна България с успели и благоденстващи хора , защо говорят за очакващо се лавинообразно увеличаване на броя самозапалили се ... аа верно , щото е модно .Да Ви кажа Ваша милост и на всички префърцунени на които им е крайно неприятно да се палят доведени до отчаяние хора - *** !

22

abvlado

преди 11 години

Ее, най после го докарахте на думи. Но в първия час на трагедията , баща му каза: НИЩО МУ НЕ ЛИПСВАШЕ. Така каза баща му в първите часове.

21

ПРОСТАЩИНА !!!

преди 11 години

Тук се говори за погубен живот....а лакеите на простака БУДА плюят по червените.....След като си изметен от парламента от народа или МАТЕРИАЛА ,който между впрочем бе пратен от деББила да сади картофи.....след като си се насрал...и това в гащите ти няма как да кажеш че е от Станишев...просто замълчете.....

20

Уич

преди 11 години

Напълно съгласна с 29! Такива новини не трябва да достигат изобщо до подрастващото поколение! Ще се превърнат в мода тия самозапалвания, както при емотата е мода да си режат вените.

19

Уич

преди 11 години

Някои хора се борят за живота си, други си го отнемат заради пари! (facepalm)

18

анонимен

преди 11 години

Много ви моля *** недейте да бъркате Борисов с "комунисти"и ляво управление той и ГЕРБ са дясна партия член ЕНП с седесари и костовисти са в една партия в Европейския съюз и са по уважавани от тях там и в България.Най голямото зло за България са костовистите.