475

джиджи

преди 11 години

По-долу зададох два въпроса, обаче те се удавиха в другите коментари, затова ще повторя. Ако има някой наистина запознат, интересно ми е:- По каква точно система са санирани панелките в Германия (участие на собствениците, държавата, кредити, и т.н.)?- Имало ли е в Източна Германия парно и, ако да, как е разрешен въпросът с него?

474

Анонимен

преди 11 години

Санирайте си тъпите глави.Пак искате на двоини цени да задължите хората да плащат за собствените си жилища цял живот!И забранете *** да не се загрее планетата.

473

Вуте

преди 11 години

Саниране !...е, па нема !

472

до 560

преди 11 години

Акъл поне малко имаш ли в главата си бе? Сам казваш, че им е изтекъл срока на годност на панелките, ама не, ше седиш там докато ти размаже някой панел кухата кратуна. И откъде накъде държавата ще ти е длъжна да ти санира имота. Като човек който разбира проблема мога да кажа, че *** е прав в случая. Със очите си съм виждал в Берлин преди 18 год. изеселен панелен блок който се беше сцепил на две. Обаче в ГДР панелките са с около 20 год по-стари от тукашните. Е сам си прави извода какво те чака.

471

Анонимен

преди 11 години

Андрешко не е беден за малко !

470

Анонимен

преди 11 години

Като живеят пенсионери и нямат пари да си ремонтират да си ги продадат и да отидат в старчески дом. Там държавата ще им помогне!

469

Анонимен

преди 11 години

А да ти избърше *** искаш ли държавата. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЧАКАТЕ НА ДЪРЖАВАТА *** С ***! Къщата му станала за ремонт и държавата трябвалода му я ремонтира. ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ДЪРЖАВАТА ***!

468

Анонимен

преди 11 години

Г-н Президент, моите уважения, но явно разбирате от саниране колкото прасе от кладенчова вода. В панелните жилища живеят предимно хора които се отнасят към слабо имотните. Там живеят пенсионери, които няма с какво да си купят хляб и лекарства. Програмата предвижда ред процедури, които ако бъдат одобрени от корумпираните чиновници, трябва сам да изпълниш санирането и тогава да чакаш да ти върнат 30% от инвестицията и то ако кихнеш пак на ония чиновници. Санирането го виждате във виртуалното.

467

Престанете

преди 11 години

с тая мантра "саниране". *** с ***! Това е начин за пълнене гушата на "наши" фирми, които после ще ви се отблагодарят и ще напълнят гушите Ви. По този начин се прави опит да се задължат собствениците на "панелки" да ги платят втори път!? По принцип панелките вече са с изтекъл срок на годност т.е. срам, позор и цинизъм е да налагаш на собственика повторно заплащане. Не, не и не! Ей Плевнята, престани с този недостоен лобизъм! Държавата да санира като е толкова загрижена!!

466

строителен инженер

преди 11 години

За да подкрепя твърденията си давам пример с две панелни сгради от последните години. Едната е в София със скъсани връзки м/у елементите в Надежда, а другата в Стара Загора от която се откъсна фасаден панел и смаза паркирана отдолу кола. Ами ако там имаше хора или деца?

465

branimir

преди 11 години

Кристално ясни са целите на Плевнелиев назначавайки именно тези министри: да се поддържат статуквото, да запазят далаверите и продължат да крадат. Никаква промяна няма да видим, само ще лапат колкото могат.

464

Анонимен

преди 11 години

До 540:....а, кой президент си би да случил с тази държава ?

463

до 547

преди 11 години

Тухла,това ново стрроителство изгоря много наивни западняци на Черноморието,дето сега не могат да продадат "апартаментите" си и на половин цена!

462

ЛОЗУНГИ

преди 11 години

ОТНОВО КОМСОМОЛЧЕТО С КРИВАТА УСТА ИЗДИГА ЛОЗУНГИ . СТИГА БЕ МАМИНО СЕКРЕТАРЧЕ СИ ГОВОРИЛ ОБЩИ ФРАЗИ И ЛОЗУНГИ. ЯСНО Е ЧЕ ТИ ИСКАШ ОТ САНИРАНЕТО ДА ИЗКАРАШ МНОГО МАГИЗИ , ТА ЗАТОВА ПАК ЗАПОЧНА С НЕГО. АЗ И МНОГО ДРУГИ КАТО МЕН НЯМА КАКВО ДА ЯДЕМ, ТОЯ ТЪПЧО ИСКА ДА ПРАВЯ САНИРАНЕ. ВМЕСТО ДА ГОВОРИШ ОБЩИ ПРИКАЗКИ ОСИГУРИ НА ХОРАТА ХЛЯБ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ИНАЧЕ И ТИ ЩЕ ОТИДЕШ БЕЗ ВРЕМЕ ПРИ ЛЮБИМАТА ТИ МУТРА. В КЪЩИ ТИ СИ ПОД ЯК ЧЕХЪЛ, АМА И ПРАВИТЕЛСТВО САМО ОТ НЕ МНОГО УМНИ ЖЕНИ НИ НАТРЕСЕ.

461

Violeta

преди 11 години

Много си луд,бе Росене.Народа обезумя от глад,вие го плашите,че и без покрив ще остане...

460

Безплатна идея

преди 11 години

До 554: Вместо да взимаш заем за "плазмен ...", изпозвай го за саниране !

459

Анонимен

преди 11 години

То не било президент ,а брокер недвижими имоти!"Строителен Инжинер" ,а на гредореда и другите паянти кога ще се прави анализ или саниране???За мен цялата работа в случая е просто едно паниране с цел повишаване на продажбите на ново-строитество!

458

Анонимен

преди 11 години

Be to e palno s hora, kadeto mebel ne sa smenqli ot 20 godini ot bednotiq, te shte gi karat da sanirat, mislq , che napravo shte otide na voina

457

Живущ

преди 11 години

До строителен инженерТочно така се прави в повечето бивши соц. държави, разполагащи с сграден фонд от панелни жилища.Това което се прави у нас - слагане на само на една външна топлоизолация и боядисване на входа не е саниране и не носи голяма полза. Дори вреди защото прикрива дефекти по връзките между панелите и конструкция на сградата.

456

123

преди 11 години

Да дойде да ме накара този пишман - президент да си санирам апартамента. Аз мога да не искам.Това показва колко е невежа не само на тема строителство, а изобщо като цяло. Хората нямат пари да си плащат тока, той за саниране ми говори. Стиропорът не топли и ако не си отопляваш апартамента, няма да ти е топло само с този канцерогенен материал. Това ли е най-важното в момента? Всичката Мара втасала....