48

Росен Плевнелиев

преди 11 години

SMESHNO MI E KATO GLEDAM TAPITE FIZIONOMII KOITO ME GLEDAT OT VIENA I BRIUKSEL ZA TOVA KOETO SE SLU4VA V BALGARIA

47

?

преди 11 години

Въпросът ми беше към анонимен 52, ако някой се чуди.

46

?

преди 11 години

В коя партия са били заедно Румен Петков, Тиквата и Овчаров, че нещо не се сещам? Би ли и казал името? Доколкото знам овчарката и Петков са от бсп? Или бъркам? Чакам да обясниш, че стана мн интересно?

45

Ужас

преди 11 години

Такъв, онакъв, Плевнелиев е избран от народът, а не е паднал от самолет върху президентския пост! Сигурен съм, че мн от вас са гласували за него дори! Като овцете сте, накъдето овчарят ви прикотка и веднага натам! Сами си го избрахте, а сега, защото е "модерно" го плюете! Същинско стадо!

44

нещо ме гложди

преди 11 години

Плевнелиев не беше ли от правителството което ни докара до национална катастрофа?

43

Анонимен

преди 11 години

Тиквата не беше ли с Кунева в едно правителство? Тиквата не беше ли с Румен Петков и Овчаров в една партия?

42

Анонимен

преди 11 години

На тия гербери не им ли стана ясно, че ТЕ докараха националната катастрофа на България? Докато Тиквата не влезе в затвора ще има протести! Улисали се били в магистралките....

41

До Акъл море

преди 11 години

Добре си го написал. Минаха десетина дни откакто Тиквата падна и вече някои започнаха да съжаляват за него. Много жалко за хората, които протестират. Възхищавам им се, но като дойдат изборите пак ще е същото. Докато не се изрине цялата тази *** /всички политически партии/ нищо няма да се промени. Жалко, че не всички го разбират. Тези, които подкрепят партиите /без значение коя/ за мен са срам за българския народ. Не знам какво още трябва да се случи, за да го проумеят хората.

40

пенсия

преди 11 години

Браво на комсомолския секретар. Изпитвам срам като го гледам. Поне авджията имаше дар слово като говореше.

39

Анонимен

преди 11 години

Този е като Тиквата, нагъл и циничен !!!

38

Анонимен

преди 11 години

Браво РосПле с теб сме.

37

yyyyyyyyyyy

преди 11 години

ТОЯ НА КАКВО СЕ РАДВА ОТ ВИЕНА...НЕ ВИЖДА ЛИ ,ЧЕ И НА НЕГО МОЖЕ ДА ДУХНАТ ПОД ОПАШКАТА ,ТА ТРЪГНАЛ ДА СЕ РАЗХОЖДА ДО ВИЕНА НАХИЛЕН ДО УШИ

36

Анонимен

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ и такива като тях, по-точно като НЕГО- Бойко Борисов.Единствен той е автентичен и харизматичен, но се оказа голямо нарцистично,егоистично,самовлюбено момче с малък управленски потенциал и слаба политическа и обща култура,със спорно минало и взаимовръзки със силовите групировки .Силната му воля и амбиции тотално се разминаха с обещанията които даваше и краткосрочните цели които следваше, с тези на хората,които му гласуваха доверие и икономическата обстановка в Европа.Всички около него са бледи сенки,наложени да му служат безропотно.

35

Aкъл море

преди 11 години

Не мога да разбера защо плюете по този льольо.АМИ НАЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ ВАС ГО КАЧИХТЕ НА КОНЯ! И Тиквата качихте по същия начин! И за следващия готвите същото! Поне не съм участвал в тоя цирк.Досега не съм гласувал за никого.Не вярвам и за в бъдеще да го направя! Не ми изглежда вероятно България да роди Путин или Чавес!

34

AZ

преди 11 години

И НАКРАЯ ПАК ШЕ ГО ЛАПАМЕ НА ДВА КАТА ... ЦЕЛИЯ ...

33

Анонимен

преди 11 години

В този момент - българският президент трябва да каже: - Аз казах. толкова.

32

коментар

преди 11 години

Ф.С.Б.,Как беше ?Докато мъдрите се намадруват , лудите ще се налудуват.Но определено ,евала , на сценария.

31

г

преди 11 години

мммммммммммммм хам!от български не разбишрат, това може и до го схванат

30

Ф.С.В

преди 11 години

Нещо не мога да разбера този цинизъм - Борисов уважава и подкрепя протестиращите ..Плевнелиев подкрепя протестиращите - Цецка Цачева подкрепя протестиращите и казва че стягането на коланите е било грешка .Дянков също подкрепя протестиращите но уви имало Световна криза още от 1945 г ..Явно живея в някаква лудница или нещо като Абсурдистан !! Хората създали ГЕРБ, викат -ДОЛУ ГЕРБ ? Нищо не мога да разбера !! -живеем в някакъв безкраен скеч !! !

29

коментар

преди 11 години

Вие май не разбирате , че неволно или умишлено играете една игра ,замислена от Цветанов и сие? Не разбирам и лидерите на политическите партии , които би трябвало най много да са се усетили в ставащото и да бъдат при привърженитеците си и гласоподаватели. Или наистина си мислят , че БОЙКО БОРИСОВ СИ Е ОТИШЪЛ?Свещанна простота. Невероятно, наистина.