398

do 499

преди 11 години

Комунистическо-турско-гробаджийски ***...заради ей такива крадци като Мавъра Съсела Тиквата Доганя няма да дойдат коректни инвеститори от развитите страни като от Германия например, а само тарикти-използвачи катъо ЧЕЗ и канадската фирма за добива ни на злато които ограбват България в момента с милиарди. Разбра ли , шмиргел?

397

Анонимен

преди 11 години

като се започне с хелзинският комитет, честни избори, онворени общества,разни институтчета за демокрациявсичко е креатура на американските службии винаги гледат да ги лепнат на комунистите защото българина вече не ги долюбвакакто беше с яне - бил човек на бсп, надуха балона 2 месеца преди изборите пък той се оказа техен човек патерица на бойкоайде стига калпава пропагандато верно българина тът *** ама вече почна да вдява

396

ожо

преди 11 години

До кой е за-А Болен Сидеров обяснява ли,като как така,Европа ще разреши да си има в гащите "европейска Венесуела"!?А Болен Сидеров ,обяснява ли с какво ще заместим петрола,който има Венесуела,за да правим нейните "номера"!С викове"ура",или"по пет на нож"!А Болен обяснява ли,че без Европа,България не може да направи нищо-особено,след като е краднала от тази "омразна"на Болен Европа-милиарди евро!?А Болен обяснява ли,че това,което той иска да прави в България,води директно до закриване на държават

395

Анонимен

преди 11 години

истината и че *** си избират да ги управляват офицери от чуждите служби а българите от българскитене ми пука от кои служби ено хоракато фори светулката, желев ,филип димитров,боко тиквата са си най-обикновени предатели

394

дядо

преди 11 години

еквадореца им каза че спира всякакви плащания по дълговетезащото са смукали достатъчноритаха ритаха и си затраяха и сега отношенията са нормални няма санкциино както винаги чакат до качат на власт някой като нашите мутри за да почнат да смучат отнвонамерят ли балами като българите не им прощават

393

Поп пика метър

преди 11 години

Уго Чавес е добър пример за политик, но според мен за най-добър пример може да се даде президента на Еквадор - Рафаел Кореа. Особено що се отнася до заробващите договори с чуждите компании.Дано Бог даде и на нас такива политици, мислещи за народа си, а не само за джоба си.

392

Анонимен

преди 11 години

В душата на това мом4е витае само една мисъл " ще бъде ли пак депутат".Аз му го желая , но какво от това ,все същото.

391

Анонимен

преди 11 години

Сидеров е напълно прав. Единственния път на БГ е да анулира договорите с които продажните ни политици свалиха Родината ни в калта . Само ,че не мисля Волен да е този Чавес от който имаме нужда. Лошото е ,че не виждам ни един да може да го направи. Дано да съм късоглед.

390

Анонимен

преди 11 години

V momenta samo Siderov kazva istinata.

389

Анонимен

преди 11 години

Брях, комцомолците на Атака мноо са се развихрили.

388

BYANOV

преди 11 години

NIKOI NE PLIUE PO MALCINSTVATA.ISTINATA E 4E TE SAMI SI PLIUYAT.AKO ZNAETE KOI E VOLEN NE BIH TE SE MAITAPILI.ISTINSKI BALGARIN.AZ SAM OT YAMBOL I ZNAM KAKVO MU E V DU6ATA NA TOVA MOM4E.

387

макето

преди 11 години

браво Волене ке спечелиме на изборите

386

Veselin

преди 11 години

До 485, в 21-ви век най демократичната страна Франция гони *** от държавата си, що за пример е това ?

385

Анонимен

преди 11 години

В 21 век да плюеш по малцинствата в една държава и да се изкарваш за най - големия патриот.Нещо не се връзват нещата.

384

Veselin

преди 11 години

ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗА СТАНДАРТЪТ НА ЖИВОТ, НАПРИМЕР ЗАПЛАТИТЕ В СТРАНАТА ДА СА НА ПОЛОВИНА ОТ СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКАТА .ЗНАМ ЧЕ ТРУДНО НЯКОЙ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ, НО СМЕ ЕДВА 6-7 МИЛИОНА КОЛКОТО ЕДИН ГОЛЯМ ГРАД А ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО, ПОЛИТИЦИТЕ НАЙ МАЛКО БИХА МЕ РАЗБРАЛИ .

383

Анонимен

преди 11 години

Който неразбира Волен Сидеров или не е добре, или мрази себе си и народа си друго разумно обяснение няма .Чуйте, какво мисли Левски и ще кажете, че е 3- пъти по краен от Волен ,ето какво казва Апостола vbox7/play:5f5c665323Ако Левски сега е жив, медиите и политиците, ще го обвинят, че е най големият терорист, комунист, фашист и т.н.

382

Veselin

преди 11 години

Тука някакви *** са се добрали до интернет и плюят здраво по Волен, но пък като гледам нямат много грешки възможно е това да са Бойко, Цецо,Станишев,Цачева,Кунева,Местан и Костов няма друг кой да е :)))) Плевнелив не мисля че може да стои зад това, той по принцип няма мнение :)

381

Анонимен

преди 11 години

Вярно е, че Каракачанов е бил от ДС, той не отрича това и цялата му дейност е била насочена по линия за присъединяването на Македония към България и в това няма нищо лошо! А той и Сидеров са единствените ни политици, които не ги е страх да говорят открито, че държавата ни се вциганясва и ислямизира, всички други се правят на слепи и глухи по този огромен проблем.

380

Анонимен

преди 11 години

Сидеров е *** популист. Уго Чавес направи много за народа си, но там ситуацията е коренно различна.Сидеров е карикатура на Уго, а Бг няма дори 1/1Млн от ресурсите на Венецуела. Най-лошото е, че си пропиляваме последните шансове за производство на високо технологични продукти. Китай залива света с производство, а Индия дава все повече добре подготвени програмисти и инженери. Скоро не ни виждам никъде.

379

До 473

преди 11 години

И това не можеш да направиш - не можеш да сереш, щото Лютви Местан ти го е наместил целия са се цацарките, сорри другарю комунист, а после неизмит ще ти го навре до сливиците, пак сорри, но тава са другарите ***!