1134

Veselin

преди 11 години

До 1296 аз пък имам информация че ГЕРБ им плащат сметките, ето това се казва социална политика браво :)

1133

Избирател

преди 11 години

Тука малко хора могат да си признаят като мене, че няма значение за какво са изборите ГЛАСУВА СЕ ЗА БСП! Няма референдуми, местни избори, президенти и сие! Това е положението, чакаш инструкции, отиваш и пускаш бюлетината, като мн внимаваш да не се объркаш! Обикновено от вкъщи до секцията си повтарям на глас номерчето, ако случайно го забравя вадя листчето от джоба и преговарям! Малко ме е страх, че ако се гласува мажоритарно няма да мога да се справя така добре!? Какво ще кажете, братя?Другари, оставете ги тия Герб и кажете как на такава възраст се гласува мажоритарно?! Какво ще правим? Ст

1132

Анонимен

преди 11 години

До VeselinЦиганите си плащат тока. Направи справка за Столипиново в нета. След монтирането на електромери извън къщите, 80% от сметките се плащат навреме! Митовете, че не плащат са ***.

1131

за винаги с гроб

преди 11 години

Срещат се двама приятели на улицата.- Къде беше вчера?- На митинг.- И какво правихте там?- Ами срещнахме се с полицията, разменяхме си цветя, флагчета и любезности.- А защо ти е превързана главата?- На мен се падна цвете в саксия.

1130

Анонимен

преди 11 години

До VeselinПроблемите са в липсата на контрол и скапана съдебна система. Това трябва да се промени.

1129

Анонимен

преди 11 години

До кой е за1. Каквото и да значи това.2. Няма да стане. Освен ако не излезем от ЕС но дори и тогава е съмнително3. Ако стане, нито един инвеститор няма да стъпи в България.4. Каквото и да значи това.5. С административни мерки, доходи не се увеличават. 6. Няма как да стане, освен ако не излезем от ЕС. 7. Тоест, да приватизират Лукойл ?!

1128

Veselin

преди 11 години

До 1289 ами гледай какво става в държавата, хора им е трудно да си плащат надписаните сметки, покупателната способност намаля, накрая ще останат само *** в България, но пък те не си плащат токът, да видим тогава правителството как ще се оправя :)

1127

гроб

преди 11 години

Правителството работи добре...затова пък народът живее зле, защото не работи в правителството.

1126

Veselin

преди 11 години

За такава демокрация ли се борихме, да работим за да си плащаме токът и сметките, но пък да гледаме оптимистично, все пак остават и малко пари за храна :)))

1125

Анонимен

преди 11 години

До VeselinИ как точно ГЕРБ тласкат държавата към фалит ?

1124

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 1282Определено си ***. Явно страдаш заради липсата на заменки, Батко и Братко, Вальо Топлото, Р.овч., Големия Член ... опс, Шлем.Явно искаш отново да спрат еврофондовете. Явно ти липсва хидролога с хонорари над милион. Явно си ***.

1123

насран Дянков

преди 11 години

Икономиката зависи от икономистите по същия начин, както времето от метеоролозите.

1122

политика на герб

преди 11 години

- Наистина ли безработицата в България намалява?- Естествено, не виждате ли, че направиха ново летище с капацитет 2.5 млн. души. Плана на правителството е след 3 години да няма нито един безработен!

1121

Veselin

преди 11 години

Преди бях гласувам за ГЕРБ бяха ми симпатични но май само за това няма смисал да се гласува, сега мисля за АТАКА да гласувам вижда ми се най разумният вариянт, другите за 23 години показаха че са несъстоятелни и политикат им е да тласкат България бавно към фалит .

1120

Избирател

преди 11 години

Тука малко хора могат да си признаят като мене, че няма значение за какво са изборите ГЛАСУВА СЕ ЗА БСП! Няма референдуми, местни избори, президенти и сие! Това е положението, чакаш инструкции, отиваш и пускаш бюлетината, като мн внимаваш да не се объркаш! Обикновено от вкъщи до секцията си повтарям на глас номерчето, ако случайно го забравя вадя листчето от джоба и преговарям! Малко ме е страх, че ако се гласува мажоритарно няма да мога да се справя така добре!? Какво ще кажете, братя?

1119

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за бсп и определено не съм пенсионер

1118

пробойна в герб

преди 11 години

- Защо министерството на икономиката не публикува "препоръчителни цени" за основните стоки, както уж съобщиха преди време?- За да не поискат хората "препоръчителни заплати"...

1117

Анонимен

преди 11 години

До VeselinАз ще гласувам за ГЕРБ и определено не съм ***.

1116

на заплата от герб

преди 11 години

- Защо намалява населението?- Щото се увеличава администрацията!

1115

Анонимен

преди 11 години

Доган и Станишев са заедно в сауната, където лидерът на ДПС люби страстно знойна красавица. Станишев ги гледа, гледа, не издържа и накрая казва на Доган: - Г-н Доган, да се сменим, а? Доган отговаря: - Ами, сменете се де!