30

Анонимен

преди 11 години

САЩ да не гледат в гърнето с боб на дядо поп, че ще яде тупаник!

29

НАФАРФОРИ

преди 11 години

НЕОФИТ СЕ ВИЖДА ЧЕ Е КУКЛА НА КОНЦИ И ЧЕ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НАРОДА . Поредния *** облечен във власт . Падне ли статуквото тоя комунистически милиционер трябва да бъде детрониран незабавно . Дали ще е Неофит или Цеца Плевенската комунистическа *** май е все тая и в двата случая не вършат работата

28

...

преди 11 години

Православната Църква (и БПЦ в това число) съществува, за да помага на хората да се върнат при Бог, а не да ги води по стъгди и мегдани. И го прави вече хилядолетия. Нейната мисия тук не се вмества в ограниченото световъзприемане на научния атеизъм, тя не може да бъде свеждана до обикновена институция, защото неин глава е сам Христос. Абсолютно тенденциозна статия.

27

да, ама не

преди 11 години

прочетете цялата статия във вестника на английски за да откриете 10-те разликианализът е добър

26

ДО 26

преди 11 години

Ходи се прегледай за Жълтеница , така се нарича Хепатита от Неграмотни Хора

25

Пешо

преди 11 години

Абе я у лево да заминава при мутрата на свиждане!

24

Борисов

преди 11 години

"Ню Йорк таймс" е жълта медия!

23

брадваро

преди 11 години

разбира се, че дс и изпълняват поръчки на дс

22

Анонимен

преди 11 години

ANKETATA MOJE DA BADE NAPRAVENA V NQKOQ NOVA DETSKA GRADINA POSTROENA OT BOKO I OTKRITA SAVMESTNO S FANDAKOVA ILI NEKOI SELSKI KMET . ZA DOSTOVERNOSTA NA OTGOVORITE DA KOMENTIRA DRUGARQ ANDREI RAI4EV

21

хр. б.

преди 11 години

До До хр. б.Соломон, тоя тиран развратен,отдавна в раят нейде запратен,със свойте притчи между светците,казал е глупост между глупците,и нея светът до днес повтаря -"Бой се от бога, почитай царя!"Свещена глупост! Векове целиразум и совест с нея се борят;борци са в мъки, в неволи мрели,но, кажи, що са могли да сторят!Светът, привикнал хомот да влачи,тиранство и зло и до днес тачи;тежка желязна ръка целува,лъжливи уста слуша със вяра:мълчи, моли се, кога те бият,кожата да ти одере звяръти кръвта да ти змии изпият,на бога само ти се надявай:

20

Пешо

преди 11 години

Нищо не казвате и за предполагаемите му връзки с Евгени Минчев и Азис!

19

РАЯ

преди 11 години

Така са казвали Ходжите и казват за Християните в България .Поповете в България , начело с новия Патриарх са Мюсюлмани завършили в Саудитска Арабия . Аллах ще влезе и в Рилския Манастир .

18

страшния_съд

преди 11 години

агенти на държавна сигурност:========================1.георги първанов2.Сергей Станишев3.ахмед доган4.бойко борисов5.цветан цветанов6.иван костов7.яне янев8.меглена кунева9.лютви местан===============без АТАКА няма победа===================

17

До хр. б.

преди 11 години

Ако знаеше какво е Литургия, нямаше да цитираш подобни стихотворения в този контекст. Не си навличайте грехове от незнание, защото със знание е още по-страшно.

16

boza

преди 11 години

to ostava amerikancite i pariarha da ni izbirat

15

681

преди 11 години

hm...45g ATEIZUM,23gPak KOMUNIZUM S KRIVORAZBRANA DEMOKRACIA= na KRAJBI,UBIISTVA,KRAMOLI,INTRIGI,NARKOTICI,PIANSTVA BEZOBRAZIE,LIPSA NA POLITICHESKI MORAL,NULEVA CENNOSTNA SISTEMA....E,KAKVO USPOKOENIE OCHAKVATE USA??!KOITO SUZDAVA I TVORI BIVA IZOLIRAN I GONEN....KOI KAKVOTO PRAVI NA SEBE SI GO PRAVI!!!!!

14

Без морал не може

преди 11 години

Никой свестен човек не може да приеме за патриарх човек, които е служил на Комунистическата Държавна Сигурност. Как съвместява това си качество този човек в опина да бъде глава на християните в България е негов проблем, проблем и на неговия морал.А, това, че пишещите в този форум имат търпимост към мръсните ченгета показва какви са разбиранията им за почтенност и самоуважение.Показва и, че форума е сборище на МРЪСНИ ЧЕНГЕТА И КОМУНИСТИ

13

хр. б.

преди 11 години

грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия!

12

Анонимен

преди 11 години

Щом Ню Йорк Таймс се изказват негативно, значи сме на прав път.

11

Естир

преди 11 години

Жо, умолявам те, не клевети патриарха! Пиша го за твое добро, защото и клеветниците отиват в ада, независимо от това, че знаят какво е казал Господ. Не си изследвал истината. По-добре замълчи и уважи Божията воля, защото също е писано, че всяка власт е от Бога. Бог поставя царе, Бог сваля царе и т.н.