59

lili

преди 11 години

komuniskata ot bkp pak li lamti sa vlas da si sedi tam i da maltschi tje e donosnik kakto pri bkp taka i pri gerb sa tova rosen plevneliev ja hvali indjova e kradla vse kufartscheto ot komunjagite na chimimport poslesa samina da mie stalbite v usa i tja e opetnena kakto plug4ieva dr.nenfomanka ot bkp kade e v parij li e osche li prodava vina besche vanschen minsiter jane e lud no tuk e prav inatsche i jane se obrascha kato furnad.lopata no tova a donosnizite ot partija v partija i s kartontsche

58

Анонимен

преди 11 години

До 59: Има кой да предложи Ренета Инджова, но няма такъв, който да я намери трезвена в някой час от денонощието, че да я пита, дали е съгласна...

57

глад

преди 11 години

Яни досега съм те защитавала и вярвала но започна да говориш много неизтени. Господина за който говориш преди 2 години каза това което се случи сега - бунтове невъзможност хората да си пращат сметките с тези ниски доходи и кой беше виновен да не би той . ДЯНКОВ ни докара до това положение . Чудя се защо не му се търси отговорност за съсипания бизнес за безработицата и безизходицата. По този начин всеки може да си прави експеременти на гърба на народа и да си вземе шапката и да си тръгне на майн

56

бай Петко

преди 11 години

А бе, ***. Ти не си ли чувал македонската приказка ...да збори, да збори, че ще си оди... Дрънкай колкото си искаш. За мен, па и за други сигурно, най-голямото отмъщение е ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕТО!!!

55

ГРЕЗДЕЙ

преди 11 години

Ще ви кажа защо от години се въртим в кръг. Нямаше закон за ДЕКОМУНИЗАЦИЯ НА БГ. Всички партикоси, агенти, ЦК на БКП, Комсомола и т.н. вън от икономиката, банките, държавната администрация, фирмената дейност и пътувания в чужбина за 10-15 г. и ТОТАЛНО ОГЛАСЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ***. Само така щяхме да тръгнем начисто, но и без да рушим създаденото през комунизма! Сега всичко и ала-бала. Не вярвам да се оправим, но съм против ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

54

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПРЕДЛОЖИ РЕНЕТА ИНДЖОВА.МИНАЛА Е ПО ТОЗИ ПЪТ И НЕ Е КРАДЛА ПОНЕ.

53

Анонимен

преди 11 години

Докато избираме същества със "светналия" поглед на янето и се вързваме на "големите" им разкрития за всеки и всичко,няма да се оправим. Не ме интерисува кой какъв цвят, а дали може да предложи конкретна програма,разписана стъпка по стъпка, и да я изпълни.Другото е демагогия.И първо: какви пари РЕАЛНО има в хазната днес?!

52

МОЛБА

преди 11 години

МОЛЯ ВИ СТИГА СТЕ ГО ДАВАЛИ ТОЗИ НЕ НИ РАЗВАЛЯЙТЕ НАСТРОЕНИЕТО = ЧЕТА ВИ С ИНТЕРЕС ОТ КАКТО ПО МАЛКО ДАВАТЕ Б.Б. Ц.Ц.

51

"новото лице&qu

преди 11 години

Съветника на президента Гоце Д.Иванов и проф. Боян Дуранкев са били двамата основни съветници на внедрените от БСП/ДС протестиращи.Това обаче беше пазено в тайна заради нееднозначната слава и на двамата и отявлената им връзка с левицата. Иванов е близък и със съветника на Царя Спас Русев, който по късно купи БТК.

50

До анонимен 27

преди 11 години

Толкова си *** и ***,че не можеш да направиш разлика между макроиканомиста проф.Димитър ИВАНОВ и бившия шев на 6-то управление на ДС Димитър Иваном!А колкото то това,че ме наричаш ***,питай майка си как забременя от мене и то през ***!

49

Анонимен

преди 11 години

Обикновено сценарият на Янето и кукловодите му е следният:Казва една истина и една неистина наведнъж.Та хората да се пообъркат...и да "захапят" и на неистината...Стар,изпитан трик.

48

ф-1

преди 11 години

Този червен *** ще върне България в 1944 год.Единствено достоен е И.Костов.Който иска България да скъса оковите на икономическата стагнация нека потисне политическите си пристрастия за да излезем от омагьосаният кръг.

47

Стоян

преди 11 години

Щом рупора на ГЕРБ Янето твърди такива простотии за проф.Иванов и Плугчиева, значи така му е заповядано - клевети по всяка що годе читава кандидатура за да няма скоро служебен кабиет и ГЕРБерите спокойно да си довършат далаверите...

46

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ ЛИЧНОСТИ ОПЛЮВАНИ ОТ ЯНИ ЯНЕВ ЗНАЧИ СА КАЧЕСТВЕНИ !!!!! БОЖЕ ИЗХВЪРЛИ ТОЗИ КЛОУН ОТ ПОЛИТИКАТА,НАПРАВИ ДОБРО НА БЪЛГАРИЯ !!!!!

45

Българин

преди 11 години

Надявам се служебен премиер да бъде г-н Иван Костов.Доказан държавник,извадил България от батака на комунистическото управление 97-*** година.Не е свързан с ДС.Точно обратно - ДС чрез цялата си глутница медийни клакьори вече 12 години не спира да лае срещу него.Макар че той не във властта от 2001-ва година.

44

Гоцемун

преди 11 години

Този Иванов откъде се пръкна? Всеки път около избори мазната филия "се завръща" от Англия. Хайде да си гледа успешната кариера и да не ни мисли.

43

Анонимен

преди 11 години

АЗ НЕ ВЯРВАМ ПРЕЗИДЕНТА ДА ИМ СЕ ВЪРЖЕ НА БСП.

42

slav

преди 11 години

Няма да се получи нищо във Б-я така че не се напъвайте.

41

до 41

преди 11 години

Не се хаби, човек. Няма да те разберат, тук повечето са с червено партийно поръчение.

40

Анонимен

преди 11 години

Ние всички живеем в Демократична система в днешно време ..... значи сме Демократи ......по природа , а собствената ни неприязън към политиците , всъщност е израз на собствената ни непоносимост към Нас си !