179

Анонимен

преди 11 години

Това е мисленето на управляващите за последните 23 години, които потъпкаха народа и в изпълнение на плана РАН-Ът, който е известен, че не е руски. Хората, които мислят само за *** си, не могат да бъдат управляващи.Съветският съюз направи много за нас и света! Достатъчно е това, че срази фашизма!Колониалността много лесно може да се разграничи в двата периода - какво е направено и каво е унищожено.Най-точният критерий е - как живеят българите-преди и сега.Другото е недозрялост и егоизъм.

178

да бе,да

преди 11 години

До 7Явно си много печен и много знаеш.Я кажи на кого принадлежи фразата "като видите да влизат добре облечени господа,напуснете заведението ако ви е мил живата". Жокер:след убийство в ресторант в Лозенец. За кое управление на МВР се отнася казаното от и.д. главен прокурор Найденов: Не се оплаках че са окрали какво имам в колата като знам че има 400000 не решени преписки за битови кражби.Просто няма смисъл." Та интересно тези ли са ни водачите по европейският път ?

177

Vini

преди 11 години

Вземете та проговорете да се свършва най накрая.Тоз ще проговори .Запис ще покажете .Някоя папка ще отворите.Стига сте тормозели народа казвайте каквото знаете и да се приключва .Ама не ви изнася защото желаете смут в държавата така най лесно се краде

176

До 206

преди 11 години

Моля те, прочети туй-онуй и тогава ми пиши за инфлОООООация! Всеки с компютър, турил мощен връзкарски *** в някой топъл офис, където целият народ го хрантути, дава мнение.Не приемам мнения на неграмотници!Един си беше написал професията с големи начални букви, а името -с малка.И ми коментирате политика- инфлООООация!!! "на долу"...Грамотността е култура! Културата е морал!Липсата на морал е корупция!

175

Реалистът

преди 11 години

Какъв Брендо?!? Какъв Алексей?!? Какви Цецо и Бойко?!? Какви пет лева бе,хора?! Можеше да има значение в Държава,която НЕ Е затънала толкова в тинята на корупцията,далаверите и мутрафоните.. Но какво ли значение може да има статията по горе.. При положение,че живеем НЕ в страна,в която има Мафия и Корупция... а живеем при МАФИЯ,която си има Държава!!! :( Мафията и Държавата дотолкова са се СРАСНАЛИ и са станали едно цяло тук,че просто не виждам почти светлина в тунела за нас! Дано НЕ съм прав..!

174

Анонимен

преди 11 години

Кулезич е уволнена, защото не е дала възможност на протестиращите да изразят гледна точка.Тезата за руската следа беше развита от Коритаров.За вампира - страх ме е да не сънувам Люба.Американските централи, в които Мавърът топи черно крадливо пръстче, чий интерес защитават?Народе????Защо американците имат право, а руснаците -не!?Ти имаш право, аз-не?Аз не искам да сме площадката на варварите на света.Управляващите получават само лични дивиденти, не страната.

173

До207

преди 11 години

Каква колония си ти на САЩ? Ти си колония на собствената си простотия! На тебе не може да ти се помогне!

172

до 207

преди 11 години

Не сме колония на Европа и Сащ, точно там е работата, продължаваме да сме руска колония, която братушките изсмукват перманентно. Ревеш, че сметката ти за ток е голяма, голяма е да, защото НЕК е пред фалит с дупка от 2 милиарда заради АЕЦ Белене и Цанков камък. Поттреблението в страната е слабо, няма износ, а те искат да ни строят още една АЕЦ, че да ни изцедят до последно. Продават ни газ на цени по - високи от германските, месят се във вътрешната ни политика.

171

detelina

преди 11 години

Чудя се,как за 23 години се превърнах ме в -егоисти,злобари,завистници,***,и,всичко отрицателно!?Защо,бе хора,защо?!Всички ,ние сме виновни!!!!Защото,всички сме смели ,само на маса!В какво, си превърнахме държавата и децата?!Защото,сме робски народ-най омразната за мен поговорка е-премирена глава,сабя не я сече!!!

170

До 190

преди 11 години

Ако сме били колония на Русия, то ние живяхме много добре при тази колонизация и за това има много доказателства. Все още има какво да се приватизира, направено с тяхната помощ.Отговори на себе си, не на мен-какво хубаво се е случило на българите, откакто сме колония на Европа и на САЩ.Никъде в историята на света не пише, че там, където е стъпил САЩ в друга страна, тя е просперирала.Коя държава, освен САЩ води завоевателни суровинни войни при лицемерни и цинични аргументи за заплаха?

169

do 205

преди 11 години

Сега остава станишшко да събори и валутния борд, да докара едни лихви и инфлоация като '97. Тъкмо лихвите тръгнаха на долу и си мислех че ще стане възможно човек да си купи жилище, а сега пак ще се изстрелят на горе лихви и инфлоация

168

az

преди 11 години

бах ва във фанатиците. Само и само да плюете бившето правителство сте готови да защитавате : турви , ислямисти а сега и кокаинови крале :D :D :D :D :D

167

187

преди 11 години

Намекваш за задкулисието ли?Винаги е страшно, но "робът може да изгуби само веригите си" - казва Маркс.Наистина е страшно, но не само за тези в кавичките.Подсурдинковите предупредителни заплахи са изпитан манипулационен инструмент.Нещата, които изведоха гражданите на улиците, вече не могат да бъдат манипулирани.Заплашващите, с уважение за интелекта им, защото това не е проста работа, този път ще трябва да се съобразят и да се променят постепенно. Има думи МОРАЛ, ПРАВА,ЧОВЕК, ДОСТОЙНСТВО!

166

Rodoljubetz

преди 11 години

muchat sega da izmisliat istoriiki, che da se zabravi tiahnoto kradene, nai veche ot Belene. ta Traktorcheto si finasira Ataka i BSP i sa si drujka.

165

Анонимен

преди 11 години

Ами ако Брендо проговори и стане по-страшна за сергей, първанов и покровителя му алексей и за братко златко баретко.

164

Батман

преди 11 години

Гледам и някакви минуси цъкате значи от вас има съгласни с това да се обявява траурен ден за човек самозапазил се в знак на протест срещу *** и продажбата на 160 декара без търг на същите извън светлината на прожекторите. Това няма да го дадат по никоя телевизия естествено.. В доста странен народ сме се превърнали

163

ANI

преди 11 години

Охххх, още Ботев го е казал - "народ силен на приказки и слаб на действия". Ставаме все по-прости и по-ограничени. Управлението последните 20 години ни превърна в безхарактерни ОВЦЕ, които мислят единствено за хляба. БЛАГОДАРЯ ВИ !!! Благодаря на всички управляващи, че изпратихте в чужбина толкова мои приятели! Благодаря Ви, че бабате ни измират от глад и липса на лекарства. Благодаря Ви, че моите родители, дори не вярват, че ще доживият до пенсия!!!Жалки сте и червени и сини, жълти и Тръбари!

162

до 196

преди 11 години

Аре стига с тоя буда, аман, на никой не му се слуша вече за тази партенка, пусната от алексей петро. И дори да е работил за службите, какво, това даже не е компромат, а пълна глупост, която лудите червени кратуни повтарят в екстаз.

161

Само въпрос!?

преди 11 години

Защо парламентът на Борисов не гласува разследването по казуса "Буда" за миналото на премиераа? Ако е чист Борисов,от какво се притеснява неговото мнозинство?????

160

ДО Batman

преди 11 години

БАТМАН, ПРАВ СИ ПИЧ. ТАМ Е ПРОБЛЕМЪТ. ГЕРБ КРАДАТ КАКВОТО МОГАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.НО НАРОДЪТ Е МНОГО *** И НЕ РАЗБИРА КАКВО СТАВА. А И ОПОЗИЦИЯТА И УЛИЦАТА НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МУТРИТЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС И ЩЕ НИ НАПРАВЯТ НА ***.