121

Анонимен

преди 11 години

Само дето монополите не се борят така!

120

Анонимен

преди 11 години

Браво на Волен Сидеров, пръв борец срещу монополите

119

Волен-Югенд

преди 11 години

*** и цирка майна!

118

Анонимен

преди 11 години

НФСБ+АТАКА-

117

Анонимен

преди 11 години

Радостно е, че ГЕРБ се освобождава от избиратели, гласували за тях, за да забогатеят. Отказвайте се, ***, отказвайте се, не можахте да станете богати ли? Десните по света разчитат НА СЕБЕ СИ за собствения си просперитет! А не държавата да им подхвърля къшей хляб! Такива са робите левичари - разчитащи винаги ДА ИМ ДАДАТ!

116

Rodoljubetz

преди 11 години

До Анонимен - tup si gorkija, v tzial sviat ima ERP. samo che niama v tzial sviat FJURERA SIDEROV !

115

Rodoljubetz

преди 11 години

SIDEROV TI SI SUVETSKA MASHA ! NIAMA NISHTO BULGARSKO V TEBE ! ISKASH DA RAZRUSHISH BULGARIA, ZA DA DOIDAT TVOITE RUSKI CHORBADJII, KOITO TI PLASHATAT DA SI VODISH LJUBOVNITZATA V PARIS !

114

до 120

преди 11 години

той знае само да обещава !Но не е бил на власт за да видим дали лъже. А Боко също много обещаваше, но НИЩО не изпълни.

113

Анонимен

преди 11 години

аз пък с удоволствие бих отишла в тази държава;там сигурно е по-топло и няма да има ерп-та

112

Rodoljubetz

преди 11 години

deputatite ot GERB da ne spiat, a momentalno da zapochnat da alarmirat Evropeiskia sujuz, za roliata na Stanishev i Siderov v podbujdaneto na buntovete. ne zabraviate che sme strana chlenka na EU, ne ni ostaviate v lapite na Chervenia zviar ! ne mojem da si pomognem sami, samo Evropa moje da ni pomogne !

111

Анонимен

преди 11 години

има една латиноамериканска държава където национализират заплатите са високи там командва уго чавес. хората са доволни. но. парите идват от богатите залежи на петрол. предлагам волен като открие нефтеното находище да му позволим да национализира и ще ни издържа всички и ще сме щастливи. дотогава да върви да търси петрол. ще пратя един с багети да му помага

110

Анонимен

преди 11 години

до 115 В България има регистрирани над 300 фирми занимаващи се с внос на горива - може би се гърмят зад всеки ъгъл.... Ама както винаги на калпавата ракета космоса и е крив. Към момента ако искаш - регистрираш си фирма, кандидатстваш пред ДКЕВР за лиценз (ама това струва пари) и започваш... само че няма да предложиш нищо различно от сегашните фирми защото всички цени ги определя държавата. Та какво ще промени държавното? И сега всички такси и надценки ги определя държавата.

109

Анонимен

преди 11 години

AKO LI NE V PARLAMENTA NIE SHTE BADEM MNOZINSTVO

108

Анонимен

преди 11 години

гледах репотаж за конгреса на атака от къде взаха пари. и после каква трибуна само откъде взеха тези пари мирише ми на руски капитали. като го слушам против шистовия газ за белене много прозираш волене. преди лаеше против *** и турците защото в обществото имаше такава нагласа сега лае срещу монополите щото това е модерно. абе палачинка отсякъде

107

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 105Ами, хайде. Регистрирай си свое ЕРП и печели. Това е монопол и нищо друго. В БГ една цистерна гориво да речеш да превозиш от чужбина и да я продадеш не е възможно да стане, защото ще те гръмнат. А нали го позволяват законите на ЕС? За да има пазар, трябва на една и съща територия да могат да оперират повече от едно ЕРП-та, а територията е разпределена и никое не може да влезе в територията на друго.Няма пазар. Има монопол.

106

107

преди 11 години

спрете да звъните, никой няма да ВИ отвори - ние, народът ще управляваме, както казва КОНСТИТУЦИЯТА НИ!

105

2005година

преди 11 години

Според Закона за енергетиката ДКЕВР се избира от Министерски съвет и се назначава от премиера. Тя се отчита ежегодно пред МС, а също и при всяко искане за промяна в цените. Законът за енергетиката, чл.13, ал.7 обаче определя енергийната комисия като "независим специализиран държавен орган", чиито решения могат да се обжалват единствено пред Върховния административен съд. Това прави ДКЕВР практическа недосегаема. "Не можем да се месим в работата на една независима институция", обясни в кулоарите преди време премиерът Станишев.

104

DO 108

преди 11 години

EIIIIIIIIIIII TI KAKTO SI TOLKOVA SVESTEN PODAI SI KANDIDATURATA pa moje da ti go I Tura ZA BIULETINATA STAVA VAPROS ;)

103

Анонимен

преди 11 години

Актуален въпрос към вицепремиера Ивайло Калфин зададе депутатът от ПГ АТАКА Минчо Христов в петък. Доколко компетентни са специалистите в Държавната комисия за енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/ и с какво те ще обосноват драстичното поскъпване на електроенергията и парното. Кого защитава тази комисия - интересите на българските граждани или на енергийната мафия, усъмни се Христов. В момента стойността на тока, произведен от АЕЦ"Козлодуй", е 1,5 ст., а на обикновения гражданин го продават по 17,5 стотинки. Такава е дневната тарифа. За сравнение в Гърция токът струва 13-14 стотинки.Според За

102

107

преди 11 години

"...сред робството тежко ходеше пиян, защото теглото - и то е пиянство и прави по-мило злото окаянство" - ВАЗОВ