73

Гошо Тъпото

преди 11 години

Песента е жизнерадостна и весела,ама докато се...ориентирам за съдържанието и...свърши.Поне е с български народни мотиви,а не с ***,турски,сръбски румънски,молдовски,индийски и пр.напеви(виж,сръбската...скара си я бива)

72

Kuki

преди 11 години

Олелее,какви са тези измислените миксове бе...защо си мислят хората,че това ще бъде интересно не знам.Не съжалявам,това парче е повече от скучно и изсмукано от пръстите....може би само момента с гайдата е готин,всичко е просто един некадърен микс

71

Анонимен

преди 11 години

Гнус!

70

tra la la

преди 11 години

Май е по-добре да не ходим, а?

69

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Сполука, шанс, щастие..

68

Леле Мале

преди 11 години

Пак ли тия, те са абонирани за Евровизия?! Едно голямо, няма нищо.

67

Оп-са

преди 11 години

Това няма да мине първия кръг! Не става! Лично мое мнение - трябваше да пратим новата песен на deep zone, има английски и български варианти, мелодична, лесна за помнене, танцувална, според мен е точната за конкурс от типа на Евровизия! Друг въпрос е, че Евровизия е доста смахнат конкурс, с политически привкус, гласуване според това колко ни е "братска" държавата и колко емигранти има там, а не самите песни!

66

Бамбус

преди 11 години

С тоз''Кисмет" искарахме "Гъзмет"

65

Асен

преди 11 години

Моментално да бъде прекратен този фарс и участието на тези двамата на конкурса да бъде анулирано!Песента е ***,както впрочем и останалите две представени!Време е да спрем безумното харчене на пари за този геополитически конкурс,а парите,които биха били похарчени да бъдат дарени за лечението на болни дечица!Това би имало смисъл,всичко друго е просто един фарс!

64

varg

преди 11 години

Темпото е бавно солото на гайдата е шаблонно и освен това това е едва 8-мото участие на България на Евровизия така,че трябваше да дадът шанс на някои друг.

63

b

преди 11 години

и трите не ми харесват

62

Анонимен

преди 11 години

Елица е много готина мацка.кака бих й напляскал барабанчето

61

Анонимен

преди 11 години

пълна порнографиа,едни и същи --по добре не ходете че хората от това извиване ще получат стрес и ще сануват кошмари и мое да ни съдят даже.

60

pl

преди 11 години

струва ми се че е малко по слаба от "вода" ,ритъма е малко монотонен,участието на струнджи е ограничено,гайдаря ползва различни гайдуници и не може да се изяви на живо ,което би вдигнало оценките на журитата и слушателите.

59

1

преди 11 години

и трите не ми харесват но кой пита народа.Даже песните не бяха и написани на кирилца .

58

Анонимен

преди 11 години

Подобни "журита" и организации на "конкурси"са консервативни и изтъркани и разчитат на банално папагалстване от нещо успешно.Песните не са по вкуса ми. Не ми е приятно да се малтретира по този начин фолклора. Връх беше и участието на плейбек на Рупкина с нейното внуче, на което трябва да му се каже откровено и на време - стоп!Злоупотребява се.Присъствието на тази певица не е залог за добър резултат на внука.Чалгата е резултат от монопола на старите певци в естрадата и фолклора.

57

Balgarin do #58

преди 11 години

Все пак много по-добре от теб!Не че тея са много добър вариант,но са по-добър от Софката Маринова!Ама май ти си кухата лейка като гледам щом не можеш да разбереш,че те са по за предпочитане от Софката.

56

Анонимен

преди 11 години

Досадни са...

55

Анонимен

преди 11 години

А коя е думата за късмет не от турски произход? Шанс ли?

54

до 53

преди 11 години

а журито на Евровизия питаш ли ги какво ще им е....