133

СМЕШЕН ПЛАЧ

преди 11 години

Киро, човек без достойнство,като теб /иначе щеше да си отидеш сам/, заслужава окарикатуряване.Върни парите ограбени от града ни, те са на всички варненци.Затова и Варна е на този хал, защото Черния дявол е ръководи. Не е достатъчно да си освободиш стола, а и да върнеш заграбеното !!!!

132

Анонимен

преди 11 години

Путин оправи крадливите ***!

131

с.до 165

преди 11 години

Ти си поредния русофилистичен *** и освен това си неграмотен!Федеративна Република Югославия е създадена от Сталин!И беше управлявана от Тито!Населението с българско самосъзнание е подлагано на жестоки репресии,а българските руски гъзоблици мълчат за да не ядосат Москва!Да не би Георги Димитров и така нататък да са направили неща?!Много е спорно какво е щяло да се случи на Балканите ако не е била Русия,но Югославия със сигурност е нямало да съществува!Неслучайно се разпаднаха!

130

Ема

преди 11 години

Казва се мотористи, а не моторджии

129

до 165

преди 11 години

Това баба на село ли ти го каза или ти го прочете някъде??

128

с.до 166

преди 11 години

Че какво общо имам аз с Тиквата,бе!?Аз за разлика от тебе на 3-ти март запалих свещ за загиналите за нашата свобода и излязох по улиците за да се включа към тези,които са против цялата синщина в тази държава!А на теб *** ще кажа,че някога французите са помогнали на американците да отвоюват независимостта си от английската корона!Дори са им подарили статуята на свободата!Но не съм забелязал да веят френски знамена на 4-ти юли!Ясно ли ти е,тапет?!Да развяваш чужд флаг на празника е позор!

127

Анонимен

преди 11 години

Ако Русия не ни беше освободила навремето, България щеше да се освободи през 1991 г. след разпадането на Югославия. Но не в тия граници. Щеше да се окаже, че съществуват освен македонска, трънска, турлашка, делиорманска и патагонска нации върху нашата територия, Варна и Русе щяха да се намират в Румъния, а Родопите в Гърция; Границата ни със Сърбия пък щеше да минава по река Искър; Да ви е честито!

126

nniki4a

преди 11 години

"The freedom is not free" -пише на един паметник във Вашигтон.Никой не може да те осбоди ако сам не го направиш.Да може да ти помогне ,но да те освободи..."Който ни освободи,той ще ни пороби"-е казал Апостола на Свободата.За помоща на руснаците благодарим,ама защо после не са ни поогнали да не ни разпарчетосват държавата?

125

Анонимен

преди 11 години

156-без Русия , днес щеше да си с фес!То на будистите всичко им отива.От върли комунисти , всички будисти станаха...онанисти!

124

ДИВАНЪТ

преди 11 години

Охо вижда се , че дивана пак е пълен с лежащи патриоти , смелчаци, историци, политолози и "умни" глави , които най добре ги разбират нещата лежейки на диванчето!!!

123

Анонимен

преди 11 години

156-защото Буда ближе черен г.з , а оня пискливец Дянков се канеше да бие шамари на Путин.Но ти си *** гербер и не ти трябва да знаеш.Всъщност Вожда къде е , на мач ли?

122

до 156

преди 11 години

не е по братски а по Руски!

121

с.до 149

преди 11 години

Абе я да те питам нашата светлина защо ни продава газ по-скъпо от на германците?!Така по братски!И хората не могат да си платят сметките после!***!

120

с.

преди 11 години

Атаката над Пърл Харбър е с малко повече от 100 самолета!

119

до 152

преди 11 години

Алоо ***, я кажи с каква мощ японците можеха да отворят втори фронт към СССР? Със подобна смешна атака като на Пърл Хабър от 100 самолета? Толкова да си жалък, че нямам думи.

118

до 150

преди 11 години

Добре че бил кой???? Хахахахахахахааа

117

Анонимен

преди 11 години

Кат РУСИЯ няма втора,най- МОГЪЩА на света!Тя е нашата опора,тя е нашта светлина!

116

до 140

преди 11 години

Муахахахахаа...Япония...дето им пуснаха 2 атомни бомби и жълтурите капитулираха...какъв фронт можеше тогава да отвори Япония към СССР бе, кълвач? Муахахахахахахахах...

115

Анонимен

преди 11 години

Лукойл нефтохим Бургас е собственост на Lukoil Europ Noldings B.V-т.ес собственост на банковата династия на Ротшилд.Зад тоя холдинг стои ING Group ,свързана е с Якоб Ротшилд.Лукойл не е руска компания,а част от една от най мощните финансови групировки-от статията на Антон Тодоров..Лукойл е партньор на американски фирми за разработки на шистов газ.Самите американци имат доста филми за пагубното влияние в/у човечеството на Ротшилдовци,Рокфелеровци,Билдерберги,Сорос.Светът се пробужда.

114

iliq

преди 11 години

Velika Varna naroda nespi da pometem mafiqta za vinagi..