28

СВЯТ

преди 11 години

ЕВРОПА НЕНИ ИСКА .СПОРЕД МЕН ПО БЛИСКИ ОТНОШЕНИЯ С ...ТУРЦИЯ И ПО ДОБЪР ЖИВОТ

27

Васил

преди 11 години

Като махнем 2.5 млн пенсионери, малцинството дето не му се чува за работа, децата, гастарбайтерите и хората в неравностойно положение....остават грубо около 2 млн таботоспособни. Колкото някой по голям европейски град, само че на огтомна територия и стратегическо разположение. Който каже, че 4 години са малко за да тръгнем устремно икономически нагоре е долен лъжец и *** на чужди интереси.

26

Една

преди 11 години

Я па тоя:" не се нуждаем от система, която праща пари от богатите на бедните, а от система, която дава образование, квалификация, преквалификация и здравеопазване на бедните слоеве."Че как го дава, без пари ли и от къде ще ги вземе? И още един мъдър съвет: работната ръка освен евтина да бъдела и производителна, иначе нямало ефект! Ами то най-голям ефект ще има, ако е безплатна...

25

Родопите

преди 11 години

Бегай умнико да спасяваш държавата изкуствена на ***, ако наистина си знаещ, но тъй както те слушам не си нищо друго от един популист, който дава съвети на България да клекне пред световните ревизори и народа и да ви плаща лихва, за да напълните *** си търбуси, но лошо няма, Бойко и Дянков се провалиха, дано народа не се подмами от обещанията на другите масони и ционисти

24

Анонимен

преди 11 години

А да си изтегля члена и да му го плесна по челото не иска ли? Аман от експерти

23

Абориген

преди 11 години

Хора,Човекът е дошъл да си изнесе лекцията. Естествено предвид положението при нас е имало и много въпроси около ситуацията. Човекът е отговорил дипломатично. Потвърдил, че обикновенно слънцето грее през деня, а като вали дъжд е мокро. Естествено и, че е оптимист за нас. Демек сме готини домакини. Не очаквайте да ни се бърка във вътрешните работи. Или че е някакъв мисионер, който да отвори очите на тоз див и варварски народ.

22

Анонимен

преди 11 години

Професорът е оптимистично настроен за страната ни, като дори даде надежда за излизане от демографската криза в България............Аве тоя ХАМЕРИКАНЕЦ на колко ГАНДЖА е бил , като говори?Нали Дянкофф е ваш човек пък ни СЪСИПА .....ХАМЕРИКАНЦИ имаме си един БУДА който ЛЪЖЕ ви къде ...........

21

Анонимен

преди 11 години

Точно от едни подобни на този съветници през 1991 България е на това дередже в момента. Е па няма да ви играем по свирката янки...

20

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Българина , от никой съвет не взима.Взима този,който има нещо в главата. Затова в цивилизования свят,всичко подредено ,чисто,направено, всяко нещо си знае мястото и се подържа.А в България- къшата на ужасите.А за това, яжте му главата !

19

Анонимен

преди 11 години

Дано доживея решителния наш политик, който ще бие шута на всички представители на мвф, световната банка и соросовите кръвопийци, дето Русия отдавна ги изгони.

18

х

преди 11 години

В България ще има инвестиции, когато няма корупция, намалим рязко администрацията и бюрокрацията- която налага рекет над честния малък и среден бизнес и най важното законност еднаква за всички. Звучи като утопия, но е постижимо. За да го постигнем трябва постоянен натиск от гражданите над некадърните и крадливи български политици.

17

lenin

преди 11 години

aaaaaa kaza li ot koia banka ???? shtom kazva taka ne triabva da se tegli

16

Анонимен

преди 11 години

По покана на ПОК ДОВЕРИЕ ,значи?И кой ще му плати тази лекция,а?

15

Анонимен

преди 11 години

Вместо да теглим кредит,според съвета на тоя еврейски мошеник ,трябва българският народ да му тегли една майна и няколко шута отзади да се пръждосва оттука.

14

Анонимен

преди 11 години

До 2Точно. Че и нахалството им е бегранично! Пак стръв за балъците като преди години с "За да имаш баница утре, яж баница днес!" Но че и баницата и сиренето е с пари не ти казват, нали? По-добре тези икономисти да си оправят хартийките там зад океана...Стойте си там, не ви искаме "съветите"!

13

Анонимен

преди 11 години

ЕЙ ЗАРАДИ ТАКИВА СЪВЕТИ НА ЕВРЕЙСКИ КРАДЦИ КАТО ТОЗИ И ПОСЛУШНИТЕ ИМ ПОЛИТИЦИ БЪЛГАРИЯ Е НА ДЪНОТО

12

Анонимен

преди 11 години

Силна комунистическа партия начело и национализация на земята, банките и фирмите.

11

Анонимен

преди 11 години

но, на първо място преди да започнем да бачкаме здраво трябва да изчистим държавата от *** в правителството.

10

Анонимен

преди 11 години

Кредитът е оръжието, а лихвите са патроните срещу целия мирен свят. Никога няма да взема кредит. Световната банка и МВФ, ФЕД могат да съществуват дълго, само ако отпускат кредити и има кой да ги взима.

9

НЕ

преди 11 години

Точно това и чака МВФ, затова беше създадена кризата - за да се дават заеми , народе отваряй очите и за тия филми, че мигнем ли и са ни го налули на два три ката!