254

сръбски тирараджия

преди 11 години

йоца иде не спи боко и да вдигаш и да не вдигаш кръвно се в тоя пич .

253

Анонимен

преди 11 години

Вдига ми се кръвното всеки път, когато видя тази мутра на снимката.

252

Венцо

преди 11 години

Не го изписвайте! Дръжте си го там и му давайте по-силни успокоителни.Ако буйства му сложете усмирителна риза,защото този човекима нужда от продължително психиатрично лечение.

251

Анонимен

преди 11 години

...И изобщо, нещо ми се върти в главата от няколко дни и ще го споделя:Има някаква смрад около оставката на Борисов. Това с окървавените протести на мен изобщо не ми влезе убедително! Нито протестите бяха толкова масови, нито проблема със сметките и ЕРП-тата беше нерешим, нито пък толкова кръв се източи по улиците.Мъжагата бега заради нещо много по-страшно, нещо предстоящо и неизбежно, с идеята да го отнесе некой след него. Не спирам да мисля, че някъде около финансите е заровено кучето... ха

250

До 284

преди 11 години

Абе ако караш 1 ТИР 4 години и го обърнеш в канавката - нито КАТ, нито шефа ти ще ти повярват че е виновен шофьора преди теб! ----------------Ще се поправя - сегашния шофьор не обърна ТИРа в канавката, той го засили към една пропаст и скочи от кабината, обвини предишния шофьор и каза който иска да го спира!

249

Анонимен

преди 11 години

Ще бъде хоспитализциран в клиниката на 4-ти километър ! Лекарите са му изписали силни антидепресанти.

248

Krisi

преди 11 години

В дните от началото на протестите през януари управляващите демонстрираха пълна неадекватност и присъщата им липса на чуваемост. Нищо от онова, което искаха протестиращите и е пряко свързано с живота им всеки ден, с оцеляването им, не пробиваше плътните стени на пленарната зала. Декларациите на опозиционните парламентарни групи и предупрежденията на ПГКБ за настъпващата дълбока икономическа, социална и политическа криза не смущаваха равнодушието на депутатите от Герб.

247

Едуард Стърнс

преди 11 години

Напоследък сред нас, британците, стана мода да си купуваме имоти в България. От една страна наистина красивата природа, за каквато ние тук можем само да мечтаем, и от друга ниските цени на селските къщи, както и примамливите оферти на имоти в затворени комплекси, накланяха везните в полза на решението за една такава на пръв поглед изгодна сделка. Но приятели, не правете тази грешка, която аз направих, не си купувайте имот в България, не стъпвайте там, не правете бизнес и избягвайте каквито и да е контакти с българи. Защото от другата страна на везната натежава неумолимо простотията на бълга

246

сръбски тираджия

преди 11 години

еми ако е разбрал, че йоцата го пущат от първи март може и пак да го дигне кръвнбото де, пък скоро и тракторът ще излезе тогаз май се в болницта ще си стоят с цецко и ще лющят сантасето.

245

310

преди 11 години

А ти ? За теб няма ли работа? Или ти си полубог и само ти можеш да изказваш мнение ?

244

гражданин

преди 11 години

Боко вдигнал кръвно - 200 *** отразяват новината, трима изнемогващи българи се самозапалиха, медйно затъмнение, да ви пикая в устенцата изверги мръсни!

243

valenzeto

преди 11 години

znam ce ste qdosnai i imate pravo no ne taka zlobata e losh savetnik,da e giv i zdrav coveka

242

681

преди 11 години

Стига с това кръвно на Борисов бе!Половин българия е с постояно високо кръвно и дори не могат да го лекуват.

241

опа

преди 11 години

За който е статията за него са оплюванията в коментарите, то е ясно какво се чудите? Влезте в някоя статия за Сергей - дам положението е още по-зле направо искат да правят изващения с нещо хаха

240

до 310

преди 11 години

Същия въпрос мога да ти го задам и на теб.

239

Анонимен

преди 11 години

До Смаян съм! - 249Ретрограден агитатор. Ти на свещ ли си вечер, бе ***? С *** ли ходиш и с партенки? Живееш в парвенюшки лукс, в затворен бандитски комплекс, с две коли, вили и имоти в чужбина, но завиждаш на чуждия лаптоп. Но по-скоро, заедно със завистта, че и друг притежава елементарното за съвременния човек пособие, ти ПРОСТО ГЛУПАШКИ МАНИПУЛИРАШ. Защото по наследство атрофираното ти мозъче не проумява, че наличието на лаптоп не е богатство и затова МАНИПУЛАЦИЯТА ТИ Е КУХА.

238

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ, КАТО ПАРТИЯ!

237

Тиквата рапон

преди 11 години

В момента тука пишат обикновените хора моля моля .. не ни причислявайте към комунистите само защото не се кефим на криминалното управление на един доказан мафиот и *** мутра.. Преди години когато се появиха хората с прякори - ЧЕРЕПА, ВЪЛКА, КОМАНДИРА и тн на нашия лиричен герой са му били дали прякора ТИКВАТА.. и този същия лиричен герой управлява страна сега.. Герберите са толкова прости,че делят всичко на герб и на комунисти.. това са хора крайно *** - факт

236

Анонимен

преди 11 години

ДНЕС НЕ Е ЛИ РАБОТЕН ДЕН ,ЗАЩО НЕ СТЕ НА РАБОТА А ПИШЕТЕ ТУКА?

235

Анонимен

преди 11 години

ВИДЯХТЕ ЛИ МАФИЯТА КАК ВДИГНА КРЪВНОТО НА БОРИСОВ?