149

Славейков

преди 11 години

С еуфория не се прави история.Като протестирахте какво постигнахте?Искате граждани в управлението.Ами кой ще ги посочва?Както имаше такива, които платиха за протестите същите ще платят и да ги посочите в управлението.Вие протестиращите бойци изпълнихте поръчка на руснаците без да се усетите.Сега им целувай те каквото вие си изберете.

148

Ядец

преди 11 години

СТРАТФОР: Станишев преговарял за Белене с руския "министър на мафията"bivol.bg/stanishev-luzhkov.html

147

pppppp75

преди 11 години

Всеки заем се връща. Вземането на заеми трябва да се избягва. Най-правилните думи на Дянков "Ще харчим толкова колкото сме изкарали". Всичко друго е измислица.

146

Veselin

преди 11 години

Ванга е казала, че можем да сме Швейцария на Балканите, и съм убеден че може да стане, населението ни е колкото един голям град а имаме толкова много богатства. Както се казва върху вода ходим, жадни седим :)

145

Анонимен

преди 11 години

това за стандартите е вярно но там има закони които се спазват,не може да истеглиш кредит например и таака да ти дигат лихвите когато си искат,всяка минимална работна заплата е съобразена със стандарта,там със минимална работна заплата можеш да живееш като бял човек а ако си по работлив дори ще забогатееш

144

Станишев

преди 11 години

Тодор Деянов: Първанов и Станишев да чакат отмъщение! blitz.bg/news/article/149327

143

далавела

преди 11 години

Далаверите на Станишев с ***, Горбачов в България, далаверите на агента на КГБ Хоткевич. vbox7/play:79f01d31

142

гейчо

преди 11 години

Далаверите на Станишев: България е предала интереса си, заради заплахи от Газпром и натиск за АЕЦ Белене nov.publikuvaj/news.php?readmore=2662

141

Братя -Крадци

преди 11 години

Братя Станишеви въртят далавери за милиони. През 2006г. е сключен договор за реконструиране на държавната болница в Русе. Проектът би трябвало да е готов още в края на 2008, но до ден днешен няма и помен от модерното здание. Обаче до май 2009 продължават да се превеждат тлъсти. По неведоми пътища фирма Проджетс (собственост на брата на Станишев) е спечелила конкурс за изграждане на ваканционно селище в защитената територия на Кара Дере. Земята е получена чрез заменка, а мега-проектът струва над 1 млрд.лева. skandalno.net/под-лупа/братя-станишеви-въртят-далавери-за-ми-3498

140

Do 152

преди 11 години

Gospodi prebiri si verisiite.

139

Veselin

преди 11 години

Ззаблуда и лъжа, че българите сме мързеливи, и че не работим, досега всички българи, които познавам се скъсват от работа и са отговорни, друг е въпроса има ли работа .Или че нищо не сме произвеждали и за това не можело, ами Кипър например какво прозиводство имат повече от нас, а другите развити държави теглят постоянно заеми за да си потдържат високият стандарт .

138

Анонимен

преди 11 години

153 само че НЕК е почти във фалит и ако изгониш тези инвеститори , съществува реална опасност от разпад на цялата ел.система , това могат да си говрят само безотговрно хора които и хал хабер си нямат понятие от материята.

137

Анонимен

преди 11 години

какво рзбирате под монопол,за да създадеш монопол трябва да има кои да те пази,а щом има кои да те пази значи си недосегаем,например банките ,давам пример с мен,бях осъден от банка без аз да знам а причината била че лихвата ми била вдигната няколко пъти и аз не съм внасял разликата,ами как да внасям като никои нищо не ми е казал,а тия *** от банката сливи ли имат в устата си да кажат,сега кредита ми е потщи двоен със блокирани сметки съм и чакам опис на имущество,мамицата им и ***

136

DO 150

преди 11 години

DA RABOTISH AMI SHTO NE SE VARNESH I TI TUKA DA PORABOTISH AMI SI OTISHAL NA SHVABITE MINETI DA PRAVISH TAM AAAAAAAAAA 151 IZVINIAVAI

135

Анонимен

преди 11 години

Единственият начин за незабавно вдигане на доходите е 3,2-та милиарда лева, предвидени за *** (в бюджета за тази година) да се разпределят към честните и работливи българи. Така онези, които поддържат тази държава права и редовни платци ще получат това, което заслужават.

134

Анонимен

преди 11 години

153 ти вярваш ли на Брисов като изтресе някакво число тзи 8% изчислени така на коляно за една толкова сложна материя като енергетиката , смешно е.

133

DO 151

преди 11 години

DA RABOTISH AMI SHTO NE SE VARNESH I TI TUKA DA PORABOTISH AMI SI OTISHAL NA SHVABITE MINETI DA PRAVISH TAM AAAAAAAAAA

132

криза

преди 11 години

До 117е какво преживяхме един фалит, явно иде още един. И преди чез,евн, и другите имахме ток и да ги няма пак ще имаме.Гробищата са пълни с незаменими хора., пък и нали ни убеждават,че пазара не търпи празни пространства :)

131

Анонимен

преди 11 години

да не се окаже, че както можело тока да е по-евтин с 8%, така можело бензина да е по евтин и заплатите да са по-големи.... Герб на съд за 4г геноцид над българите!

130

Анонимен

преди 11 години

ПРОБЛЕМА НА НАРОДА Е ЧЕ ЧАКА 15 Г. АЗ ОТ КОГА ПРИЗОВАВАМ ПО ФОРУМИТЕ ДА НЕ СЕ ЧАКА МУТРИТЕ ДА ЗАВЗЕМАТ ВСИЧКИ ВЪЗЛОВИ МЕСТА В ИКОНОМИКАТА. АМА НЯМА КОЙ ДА ЧЕТЕ. СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО. МУТРИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ИМАТ СИЛА ЗАЩОТО СА МИЛИОНЕРИ. ЗАХАПА ЛИ СА КОКАЛА А ЗНАЕТЕ КОГАТО КУЧЕТО Е ЗАХАПАЛО КОКАЛА НЯМА ПУСКАНЕ САМО РЪМЖИ И ГЛЕДА НА КРЪВ. ДОКАТО НЕ УБИЕМЕ КУЧЕТАТА ПРОБЛЕМА НЯМА ДА СЕ РЕШИ. АКО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ПОМАКА ЩЕ НИ ОПРАВИ НЕЩАТА МНОГО СЕ ЛЪЖЕТЕ. ЩЕ СЕ РАЗТАКАВАТ ДОКАТО НАРОДА УТИХНЕ.