445

Анонимен

преди 11 години

Невежеството ражда възхищение. Невежеството на масите и тълпите , ражда възхищение към обявилите се за лидери, независимо , дали са агенти на чужди интереси, наркомани , престъпници и т.н.Не искам да участвам в това зловещо за страната представление.Забравиха за цените на ток , за причините за техния размер и виновниците за това. Тръгнаха да сменят приоритетите на стачкуващите. Получи се поръчков протест.

444

Дядо Маркс

преди 11 години

Протестиращите искат да бъдат създадени някакви народни комитети,които да контролират капиталистите да не им надписват сметките,Това аз не зная как може да стане ,но ви съветваза това нещо да попитате Ленин, Той в17 година направи това и половината свят днес просперира благодарение на тази негова идея,

443

Анонимен

преди 11 години

Добре е ,че българина се събуди,иска гражданско общество и права.Лошото е,че съмнителни неща се случиха през последните два месеца и само глупец не би видял връзка между тях и ,,протестите против монополите'' и падането на правителството.Който има интерес това да се случи и има изгода,той оглавява протестите,а може да се окаже,че протестиращите са обслужващи персони?

442

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен to i na tm se znaiat imenata ,*** nee darjavata i naroda.

441

Анонимен

преди 11 години

довечера всички от ловната Дружинка с пушките пред офиса на ***

440

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов голем страх от *** , че може да бъде ПОРЪЧАН

439

АЗ

преди 11 години

подкрепям протестите но не водени от Слабаковци и розово очилати личности.вчера на кръглата маса в ресторанта първия не се задоволи само с ел цигара ами ходеше зад паравана да пийне и биричка.а втория с розовата ризка дето се нарече че е водещ едвам прочете дневния ред и исканията на протестиращите.а имаше и един кондуктор дето ръкомахаше и искаше да създаде някакъв ре.

438

до 555

преди 11 години

Снимката е от 30 хилядния протест срещу мафията във Варна.

437

???

преди 11 години

Ей хора, някои знаели какво правят синдикатите и каква им е ролята в тоя протест? От какво се издържат тези хора там Вие плащате ли някакъв членски внос на синдикатите? Аз не познавам хора, които са членове на синдикат и плащат членски внос на синдикати А вие ? Кои им е делегирал права на Тренчев и Димитров ?

436

:)

преди 11 години

Даже много закъсняхме с тези протести. Но, явно вече на бедния народ му дотегна. Радвам се, се най- накрая се опомнихме и се надигнахме, но ми се иска цялата страна да вземе пример от протестиращите и да се вдигне. Нека, тези 240 лайновоза се усетят, че вече не са желани. А, тази миситурка ще продължава да изпълнява заповедите на вожда..защото няма собствено менение. Защото на тиквата, явно този му се стори най- послушен и най- глупав.

435

Джигита

преди 11 години

Ама девойчето на снимката има хубаво д****. :)

434

Анонимен

преди 11 години

Тези , които скандират " мафия" на протеста , не знаят ли че мафията участва в протеста и го овладява постепенно.Какво ВНС, Ликвидиране на партиите и национализация. В северна Корея били разрешени 13 прически. След като БСП и КГБ вземат властта , ще имате право само на една прическа - тази на лагерите.

433

Анонимен

преди 11 години

zabrana na partiite ,depytatite van ot parlamenta to se znae koi sa nov red nova konstitycia po edin depytat ot grad i edin ot naroda starite marsh navan do edin .

432

до 555

преди 11 години

*** си е вече мажоритарен собственик на БГ, отдавна не е проблем само на Вн

431

ivan ivanov

преди 11 години

Neka dase chue glasut na bulgariya ot samite izednici NESE PODAVAITE na tezi LUJCI vyarno imate pravo da kajete govorim ot daleko no vseki koito e izlyazul ot stranata si to ne e bilo za hubavo i za udovolstvie az nesum suglasen tezi izvergi dase podigravat sus moite deca i sus men da mi vzemat i malkoto koeto nyamam.KURAJ i EDINSTVO POBEDA na NARODA

430

Сирак

преди 11 години

В името на симеон кобургота хиляди българи получиха смъртни присъди и доживотни присъди и,,почивка,, в сто концлагери,Този престъпник да бъде изгонен от Бъргалия,Срам за българите,защо и кой го пусна да шъта и краде,

429

Анонимен

преди 11 години

призидента ли ще успокоява протестиращите ,този който е в енергиината мафия не му вярвйте

428

Анонимен

преди 11 години

Гледам ухилената физиономия на Станишев,при избора за Патриарх,и напрегнатите на другите политици и виждам едно-ПРОТЕСТИТЕ СА ПОЛЗА НА БСП И РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ.Жалко и тъжно,но този път наистина ще ни направят превърнат РОДИНАТА в Задунайская губерния.

427

Анонимен

преди 11 години

БСП се възползва от стадното мислене на нискоинтелигентните елементи от народа.Някакви съмнителни типове се обявиха за лидери. Предполагам ,че през ноща ще излезат онези възпитанници на Сергей Петров и БСП с бомбите , тоягите и брадвите. някой от тях ще си получат дневната доза кока и ще има до края на вечерта леене на кръв и то на невинне хора. Това е!

426

Toni

преди 11 години

Kakva sudba?Shte mojem li niakoga da se otturvem ot robstvo.Tursko,Rusko,EU,USA i sega veche Evreysko-nay loshoto i nikoga niama da mojem da se otturvem ot tyah i shte ostanat i razmnojat v Bg zavinagi