1010

Veselin

преди 11 години

Президентът иначе като го гледам само чете от едно лисче речите си, както и всички до сега :) някакво сценарийче, не може да говори и мисли свободно .И политиците ако сте забелязали говорят много объркващо и почти нищо не казват с много думи, не знам къде го учат :) иначе има 2-*** 3-*** които правят изключение но те пък ги изкарват луди :)

1009

Olga

преди 11 години

натискат росен да назначи ГЕРБ-джии в служебното правителство, за да започне едно чистете на фалшификати, заличаване на крупните далавери покрай аец белене и така нататък.

1008

Анонимен

преди 11 години

Днес Свищов е на протест.Младежи, когато бяхме млади и "Академик" играеше в АФГ, на едни нищо и никакви мачове се събирахме по 35000 души при 25000 население на града. От всички села идваха хората и никой не ни е побеждавал в оня ад, който настъпваше на стадиона.А това днес е много по-важно. Това е за хлябът на децата и внуците ни. НАШИЯТ ГРАД Е МЪРТЪВ, знаете го. Но всички, които могат, да отиват да протестират. И само победа. Да не изскочи някой партиец да ви залъгва.

1007

Филип

преди 11 години

Мен пък ме очудва политическата наглост, с която всички н***ср***ни сега се изкарват благодетели на България. Че сме оглупяли - сме, но не знам с кои очи застават пред нас и говорят лъжи. Зелени, Костов, Кунева.....Медиите са гласа на различните партии.

1006

S. Lozanov

преди 11 години

Усещам как никой друг, а само Плевнелиев ще намаже най-много от цялата тази работа. И не знам, какво точно правителство мисли да формира, имайки предвид КОИ кръгове са около него и жена му, фантом. Също така, не знам КАКВО точно ще дири при протестиращите, като самия той е основен виновник за увеличението на цената на тока, заедно с бившия министър Трайков и всички близки до тях кръгове! Сметките се вдигнаха миналата година заради т. нар. зелена енергия и въвеждането на ТЕЦ "Марица Изток.

1005

Veselin

преди 11 години

Докато сме хванали златната рибка, трябва да си пожелаем реални неща, като това заплатите да са поне на половина от европейските, така ще сме само втора ръка хора а не като досега 8-*** 10-та ръка :), така ще можем да си плащаме и бензина и парното и токът дори :) .И благото за народа е блго за всички, и за политици и за големите чорбаджии :)

1004

Bob

преди 11 години

Сметките се вдигнаха миналата година заради т. нар. зелена енергия и въвеждането на ТЕЦ "Марица Изток I" и то от Росен Плевнелиев. Плевнелиев да си подаде оставката незабавно и да се чудя още какво се опитва да докаже с това, че иска да присъства на протестите "при хората", като част от тях, а всъщност самия той е вървял срещу тях?!

1003

петя

преди 11 години

България никога не е имала по-голям клоун за президент. Няма визия, нито създава усещане за президент, не прилича на сериозен човек, държи се инфантилно.

1002

Veselin

преди 11 години

Иначе като гледаме новини и медиите трябва винаги да имам 2-3 на ум, щеше да е голяма идилия ако говореха само истината, по скоро е да покажат част от истината или да я изкривят или показват една и съща гледна точка от различни ъгли :) .Ако сте забелязали взимат интервю предимно на пяници :)

1001

Анонимен

преди 11 години

Целта на тия, които са против протестите е да ни разединят и противопоставят един на други.Това е целта на всички партии. Не се поддавайте, хора.

1000

Фашиста

преди 11 години

Така нашия лидер Хитлер ,през 1933 година унищожава партиите ,и остава националсоциалистите. МИСЛЕЕЕТЕ.!!!!!

999

Ivana

преди 11 години

Сигурна съм, че и Росен е много виновен за настоящето положение с цените на тока!! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ВИНОВЕН! Щом е позволил това да се случи, щом самият ни Президент е участвал в схемите за увеличението цената на тока значи той самия носи пряка отговорност за всички случващо се по улиците в момента!!

998

Анонимен

преди 11 години

НЕ НИ ТРЯБВА СЛУЖЕБНО ПРОВИТЕЛСТВО !!!!!!!!Трябва ни програмно правителство. Да има програма от действия, които трябва да предприеме. Първо, второ, .... осмо, девето. За определен срок и под контрола на народа. А не просто да подготви нови избори. Че да ни яхнат пак същите, но с други имена. И НАЙ-ВАЖНОТО ОТ ПРОГРАМАТА - ДА СЕ ПРЕМАХНАТ МОНОПОЛИТЕ ! Да не се забравят ВиК и Здравната каса, че те са също големи кръвопийци.

997

Тити

преди 11 години

За пореден път Герб оставят след себе си хаос. Захвърлиха ни, изоставиха ни и сега пираните жадно поглъщат плътта ни. Сега, скрити зад протестите всички грабят нашата държава. Трудно изкараните ни пари. И пак те ще станат по-богати - милиардери, а ние по-мизерни, озверели. Ние сами ще се избием по между си, вместо да избием наглеците.

996

Анонимен

преди 11 години

хора спрете сегледайте снимкатакой от тези може да правлявакой от тези може да ви представлява

995

енчо

преди 11 години

Престани бе герберска ***, така ли мислиш , да заличим демократичните партии и да възкачим твоя лидер Бойко, това няма да стане , няма да позволим България да стане тоталитарна държава ,която беше преди 1989 г. Разберете го , че днешното положение на бедност го докара Бойко с неговото управление . Кога хората огладняха яко и излизат на протести ,през времето на Жан Виденов и Борисов , при Костов си плащаха сметките и доходите им растяха , както и по времето на Царя и Станишев, разберете го.

994

Анонимен

преди 11 години

В България по времето на ГЕРБ вече не се говори дори и за фасадна демокрация, а за еднолично управление казано директно ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА и то по мераците на постоянно тресящ се от параноя индивид ! Който вижда проблемите на държавата единствено през призмата на собствените си проблеми и постоянно дрънка: Доган, Станишев и Тройната коалиция, при това изпускайки Царя, вероятно защото се оприличава с него !!!

993

Анонимен

преди 11 години

Гласувах за герб,признавам си,но сега ако се наложи да изирам да речем само между герб и бсп,ще гласужам за бсп.Крадяха но и на народа даваха,мутрата за четири години увеличи-цигари,горива,лекарства,забрани повече от 40 литра домашна ракия,сложи лихви на влоговете,забрани разплащания в брой на фирмите,и още ред простотии-сега не се сещам,но можете спокойно да ме допълните.Така че всеки друг но не мутрата повече.

992

До Веселин

преди 11 години

Не всички във форума са роботи. Прочетохме ти поста - копи пейст. Поне си правете труда да изписвате, това за което апелирате.Герб увеличиха сметки, данъци, цени, акцизи и все пари нямало. За едно и също нещо си плащаме по 2-3 пъти. Ние ли сме глупавите, те ли са толкова умни? До кога няма да има пари за народа, а за мутри крадливи ще има?

991

Анонимен

преди 11 години

НА НИКОЯ нормална държава не й трябва премиер, ходещ с бронежилетка и свързващ собственото си физическо оцеляване единствено със заемането на висок държавен пост !Освен обаче на държави като Куба, Венецуела и т.н. Но нали обаче уж ГЕРБ бе партия за европейско развитие, а не за латиноамериканско развитие ??? Самоубииствено за държавата е да бъде управлявана от такъв премиер и то по време на криза, и то когато се касае за най-бедната държава !!! Самоубииствено е !!!