80

до 89

преди 11 години

Всеки съди по себе си! Не ме приравнявай към теб! Защото ще станем на кълбета!

79

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 11 години

ДОВЕЧЕРА ПРЕД ЧЕШКОТО ПОСОЛСТВО ДО ПАМЕТНИКА ЛЕВСКИ .ЧЕЗ Е СОБСТВЕНОСТ НА ЧЕШКАТА ДЪРЖАВА.

78

бай иван

преди 11 години

"Верният път за постигане на по-добри условия на електроснабдяването е отварянето на пазара и разбиването на монополния модел по цялата верига. "Значи признава че са монополист и се възползват от това.

77

Главен счетоводител

преди 11 години

Реших да посмятам малко по данни от фактурата ми за ток и какво излезе:Цифрички касаещи ЕРП-то демек за пренос НН, достъп и т.н от една страна;От друга останалото за самата енергия, разните "зелени" добавки, преносите високо напрежение и т.н;Отделно ДДС за бюджета /стопанските имат и акциз, и така: За ЕРП-то - 29%; За НЕК - баш монополиста/колко дава на централите е друга тема/ - 54% За бюджета директно ДДС - 17%. Общо взето ЕРП - 29% , държавни - 71% Коя е болната глава 30/70 ?

76

стоян петров

преди 11 години

Някой иска точно да му обяснят защо ЧЕЗ били изгонени от Албания. Дреме ми за ЧЕЗ но истината е, че ги изгониха заради това, че започнаха да спират тока на неплатилите. А те са над 40% в Албания. Ама да си знаете, че в Албания си имат режим на тока и на водата. Може би и това ще си вземете като модел? А защо ЧЕЗ имат такива проблеми? В крайна сметка отговора е елементарен и се нарича БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ ОБИТАВАН ОТ ВЕЛИКИ БАЛКАНСКИ НАРОДИ. МНОГО ВЕЛИКИ НАРОДИ, НО НА МАЛКА ТЕРИТОРИЯ. ЖАЛКО.

75

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ редовно си надуват разходите, вкарват за разход каквото се сетят и никой не им го прави на въпрос. Няма контрол. И второ Как може държавата да гарантира на частна фирма печалбите? Някой да ми го обясни, как честния капиталист получава регламентирана "социална" печалба?! А в същото време карат хората сами да си строят трафопостове и не ги включват в мрежата! Новите електромери пък са електронни и лесни за манипулиране от технически лица. Как ще го докажеш?

74

Анонимен

преди 11 години

Опа,още един референдум...

73

Чезаре

преди 11 години

Ще ви обясмим, много подробно защо, ***, антибългарска, крадлива, чешка, ***!

72

jj

преди 11 години

Много вицове четох днес в DNES! Този обаче е най-добрия!

71

topor

преди 11 години

Бъдете малко по-снизходителни към чехите. Братски народ са. Все пак близо 30% от тях са заченати на нашето черноморие. От наши хора!!!

70

Анонимен

преди 11 години

"...всичко, което дружеството прави е видимо и прозрачно."Нека този мениджър да обясни какво точно разбира под "прозрачно"? Да покаже каква заплата взима, да сравни дали инвестициите по документи отговарят на действителното състояние, за какъв период от време амортизира въпросните инвестиции, вярно ли е, че плаща като "наем" на дъщерни дружества суми за компютри и др. техника, суми за "консултации" към същите дружества... Нека покаже тези "видими" и "прозрачни" неща, щото аз нещо не ги виждам.

69

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ, ЕVN и Енерго -Про взеха лиценза на Тиквата върху властта!

68

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ какво са построили или обновило ,че да взамат такси за пренос на енергия и къде са плащали данъците върху печалбите си от България -тук или в друга страна .България се краде от всички чужди фирми които не плащат данъце у нас и затова трябва да се търси отговорност от лицата от българска страна сключили сделки с всички фирми не само ЧЕЗ.Докога ще се предлагаме да ни крадат с охота ,докато има корумпирани политици и не си защтим родината

67

nqkoi

преди 11 години

Аз не искам да търпя като рая, финансово поробване от други държави! Договори или не ние лично не сме ги подписвали, направиха го корумпирани *** с дадената им за друга цел власт от народа. Сега е момента да се измете цялата помия от България, срамота е да сме най-зле в цяла европа и те да искат да се облагодетелстват от нас и като се повдигне въпроса почват да реват, но когато ние ревем никой не чува!

66

Аз не съм съгласен..

преди 11 години

Как господата ще ми обяснят тогава как може на много места часовниците за дневна и нощна енергия да не са сверени и да има разлики от няколко часа!И ако това не е нередност - не знам кое е!

65

до 66

преди 11 години

След като в моята фактура дела на ЧЕЗ е 10% защо не рипаш против другите 90%

64

Анонимен

преди 11 години

Необяснимо е защо им го дадоха изобщо.ПС: Не бяха ли тея същите дето пращаха разни бандити да им прибират парите за сметките?

63

ф-1

преди 11 години

Не е луд този, който яде зелника.....Правителството е ГАРАНТИРАЛО 15% годишна рентабилност на ЧЕЗ.Ч вземете един калкулатор и сметнете:При инвестирани 100лв при този процент за десет год. парите стават 400лв

62

Анонимен

преди 11 години

Още не са ви взели лиценза? Необяснимо е.

61

Анонимен

преди 11 години

Държавата изръчка чрез ДКЕВР ЕРП-тата да вдигнат цените, защото нямаше откъде да вземат обещаните пари за пенсии. Всеки месец държавата взима повече от 400милиона от ЕРП-тата,два пъти повече ,отколкото остава в ЧЕЗ. Искаха да ни изгърбят,за да избият парите. Не разбрахте ли,че тази държава е най-големият грабител и не й пука за хората.