119

Анонимен

преди 11 години

хайде стига-и без него ще съмне

118

Анонимен

преди 11 години

Народа няма да позволи Трети Комунистически Райх в България !

117

Анонимен

преди 11 години

APLODISMENTI ZA BOIKO I CHESTITA POBEDA PRI NOVITE IZBORI. GERB, GERB I SAMO GERB.

116

до 124

преди 11 години

Този някой е такъв като теб! Българи и турци са обеднели заради Доган и Бойко и Спинишев......не вярвам да се впечатлят и да тръгнат да пазят един милиардер, който ги държи в изолация над 20 години и им хвърля трохи.

115

до аз

преди 11 години

Кое му е умното?Кое му е мъжкото?Това е т.н. "селски" PR.Хитреят, но едва ли ще им се получи. Това е сценарий на Цветонов.Пускането на обвинение за организиран атентат срещу Борисов от страна на Доган...И ПРИЗИВИТЕ за мирни протести и т.н.Просто се опитват за последно да спечелят *** и турците на своя страна по доста полицейско-информативен начин.Правят се на големи политически комбинатори, но хората не искат думи, а работа, пари и нормален живот.ГЕРБ не им осигуриха нищо.

114

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИНА СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА МАХНА БОЙКО ЗА ДА ИЗБЕРЕ СТАНИШЕВ

113

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ ФЛАГЧЕТА НА ПОДКРЕПАТА ЗА БОЦКО КОЙ ГИ РАЗДАДЕ, СПОНТАННО ЛИ СЕ САМОПОЯВИХА?АРЕ СТИГА ПОСТАНОВКИ, ЧАК ТОЛКОВА *** НЕ СМЕ МАТРИАЛА...

112

Анонимен

преди 11 години

Оставете цирка пред НС....давайте да видим този документ за атентат! Защото ако се окаже верен ще стане така, че ГЕРБ ще се окажат най-малко черните. Нали не си мислите, че Доган сам се е сетил...все пак си има едни дърти началници генерали. БСП и ДПС са деца на същите генерали. И в момента е по-важна автентичността на този документ, докато няма правителство. Президентът има цел да сформира правителство.

111

Анонимен

преди 11 години

Грешката на Борисов е, че не "върза" ПЕСовете от Позитано,...но народа ще му даде втори шанс !

110

Анонимен

преди 11 години

Tiq da ne spqt s flag4etata na Gerb....i se ednakvi...

109

Анонимен

преди 11 години

В БЛИЗКИТЕ 20ГОД ЕВТИН ТОК НЯМА ДА ИМАТЕ ЗАЩОТО ОЩЕ ЖИВЕЕТЕ ЗА МИГА

108

Претория - ЮАР

преди 11 години

Eдинственото истински българско правителство от 75 години до сега. Най-българския управник, Бойко е единствен от 23 години насам, който се опита да настъпи интересите на *** от Москва. И те му отвърнаха с провокациите на Андрешковците. Сега на ход пак са Станишев, Доган, психо-Сидеров, Кунева и други продукти на Вечната и Нерушима Българо-Съветска и Българо -Руска Дружба. Бойко може да е всякакъв, но е най-добрия от 23 години насам. Даже Костов не устоя и даде Нефтохим на руснаците.

107

Усмивка

преди 11 години

До платените от БСП писачи : Цял живот ще пишете по форумите глупости срещу почти за без пари и ще си мислите ,че таковате дявола докато лети .Безмозъчни същества като вас срутват страната , заради шепа стотинки ! Заради вас страдаме всички разумни хора , които имаме ясен план за нашето и на децата ни бъдеще ! Ясно е ,че глупакът крещи силно , защото няма какво смислено да каже ! Хайде вървете , четете , учете и тогава пишете тук !

106

Анонимен

преди 11 години

"Искаме си Бойко..."Е как няма да го искате като ще спре кранчето на самодоволните лапачи,които стопиха резерва.Кога успяха да ги организират,доведат,раздадат флагчета и ***.Това не са спонтанни привърженици,а цялата възможна налична администрация от София и страната,която ще бъде кишена от облагите на които се радваше до сега.

105

Анонимен

преди 11 години

На 24 февруари в 11 ч. да се съберем на общонационален митинг и да покажем на герберската пасмина какво мисли и желае България!

104

х

преди 11 години

До Баси цирка !!!!българия не е софия, то в софия надойдоха едни, които бързо забравиха откъде са тръгнали и станаха по софиянци от родените тук

103

Българин

преди 11 години

ПО ГОЛЕМИ БАНДИТИ ОТ ВАС КОМУНИСТИТЕ НЯМА!!!КАК НЕ СЕ ЗАТРИХТЕ БЕ АЛЧНИ КОМУНИСТИ, ИЗЯДОХТЕ БЪЛГАРИЯ, ДОКАРАХТЕ НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!!

102

Платен клакьор

преди 11 години

Тези ми подкопават пазара на труда.... Сложили са им в трудовите характеристики в държавната администрация да викат за подкрепа на Вожда и учителя. Е за зърнопроизводителите е друго- на тях поне им плащат добре- 1 млр. от нашите пари. Щото то от Европа сигурно няма да си получим и 500 млн.

101

Кирето

преди 11 години

Дами и господа софиянци, не си мислете, че София е България.

100

Анонимен

преди 11 години

За съжаление прехода доказа, че сега действащата политическа система не е ефективна.Моето мнение е, че голяма част от протестиращите са прави трябва да има повече граждански контрол. -Парламент с 200 депутата ( 100 от които мажоритарни)- Въвеждане на 100% елекронно гласуване (по телефон, GSM- с SMS, от компютър. Всичко е технически възможно с предварителна регистрация на телефоните и GSM, получаване на индивидуален код за гласуване. Държавата да осигури безплатен GSM за социално слабите)- Елекронното гласуване ще спести милиони и ще даде възможност за евтини референдуми и допитвания д