106

SS

преди 11 години

Прави ми впечатление, че никой не говори за оправянето на проблема със сметките.Затова пускам във всички дискусии следното предложение:Да се организира Съд за геноцид на българския народ.По бързата процедура да се осъдят престъпниците, включително виновните за вчерашния резил. Да се отнеме цялото им имущество, както и на членовете на семействата им, до определено равнище (в страната и в чужбина).Със събраните средства да се доизплатят сметките на невинно засегнатите граждани.

105

Анонимен

преди 11 години

До Темерутаз съм сигурна и с предсрочни парламентарни избори пак няма да се доберат до властта. Защото започнаха да обещават глупости. От къде ще намерят пари да вдигнат пенсиите с 80%. Може би като ни вдигнат данъците с 80%? Станишев е този, който допусна стотици фирми да си изградят соларни паркове, да обвържат държавата с договори и да ни продават скъп ток. И какво стана - богатите фирмички си направиха соларни паркове под път и над път и продават скъпия ток на бедния народ.

104

до 110

преди 11 години

Не е проблема в изборите както и да ги делиш с мажоритарни или без самата система е буржоазна демокрация и печелят само върхушката от мошениците и богатите, които могат да си купят гласовете. Цялата система трябва да се смени. Ти защо мислиш, че мажоритарен вот не може да се купи с обещания и пари и после като ГЕРБ да се измъкнат сухи без съд и присъди?

103

Анонимен

преди 11 години

И Хитлер, и Чингиз Хан да дойдат, е по-добре от тиквата

102

koko

преди 11 години

до 103Ами то и сега само богати влизат. Мисълта ми е, че страната трябва да е разделена на избирателни области и да се избира на два тура ако никой няма 51 процента Трябва да има възможност за предсрочно прекратяване на мандата ако не изпълнява предизборната програма с която е избран

101

божел

преди 11 години

За тях не трябва да мислим. Те има къде да отидат. Ние за къде сме тръгнали? Към нищото или към познатото старо . Да ни е честито? Докато не се промени Конституцията така ще е.

100

анонимен

преди 11 години

как накъде??? на борсата...за 4 месеца! после по контейнерите,ама нощем,да не ви гледат хората,че то си е резил!

99

анонимен

преди 11 години

Сега дори народната приказка "Облякъл си Илия па в тия", не ни "подсеща" колко по-лошо ще бъде !

98

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев уж беше избран с мажоритарен вот и се вижда, че на практика не прави нищо.

97

75824

преди 11 години

Така сега е време да се вземе главата на смешника Плевненлиев .Защото той дойде с фалшификации на изборите и е срам и позор за България. После да се снеме доверието и да се поискат оставките на Главния Прокурор Цинцаров и вишия Съдебен съвет. Като ще чистим нека изчистим цялата си къща от *** и поставени лица

96

???

преди 11 години

До АнонименПри добро желание всичко се постига. :) Защо управляващите не си смъкнат заплатите, защо не си дарят имотите на бедните, защо вместо да живее в Бояна или в резиденции и да има охрана цяла армия не падне при хората при бедните в селото или махалите... Няма пари ли? Ще поживеем още и ще ти кажа какво ще стане всички ще си вдигнат чукалата бавно един по един и ще заминат в чужбина. А колкото до хората и селото - не искат, защото работят, за да изкарват прехраната си...

95

до 97

преди 11 години

Мажоритарно гласуване означава, че само богатите ще влизат в парламента, а се вижда как милионерът Плевнелиев сега защитава интересите на бедните.

94

севр.кореиско посол

преди 11 години

Боико ,ако не те щьт у Бг ела при нас---много си подходящ . РР ииии Цве Та Нов да вземеш !

93

до 100

преди 11 години

Пенсионната възраст трябва да се намали, защото представи си, че си работил цял живот и си плащал данък пенсия и изведнъж идват ГЕРБ и ти казват на 63, че трябва да работиш до 65 или даже 70 и ти режат и ограбват дохода.

92

Анонимен

преди 11 години

До ??? - 87Proshtavai, che pisha na latinica, no niamam kirilica na rabota.Granicata za pensionirane ne moje da bude svalena na tozi etap, prosto poradi loshoto ikonomichesko sustoianie i oposkania pensionen fond. Pensiite po-visoki, ok, pari otkude? Mainchinstvoto-sushtoto. Za tavan nad 1000 leva sum suglasen.Vrushtane na bulgarskoto selo?Tova kak si go predstaviash? Horata NE ISKAT da se vurnat tam. Publichnost mi haresva kato ideia. Pokachvane na zaplatite, ok, pari otkude?

91

fen

преди 11 години

До ТемерутСеди и си трай, да те клати Бойко, той по-добре клати

90

koko

преди 11 години

Трябва да се промени конституцията. Да се намали броят на депутатите и да се избират мажоритарно - гласуваме за човек а не по партиен принцип. Трябва да има възможност да се прекрати мандата ако депутата не изпълнява своите предизборни обещания.

89

Анонимен

преди 11 години

КАКВО СЛЕДВА ЛИ ??ПОВЕЧЕ ПРОТЕСТИ ТОВА СЛЕДВА

88

мими

преди 11 години

Не е точно така, защото мнозинството хора и сега работят и се трудят здрави и въпреки това чорбдажиите, богаташите и политиците ги ограбват с ниски заплати и високи цени и сметки.

87

Темерут

преди 11 години

На изборите, били те предсрочни, или не просто скрийте личните карти на баби и дядовци, че иначе пак ще ни клати тройната коалиция!