316

Анонимен

преди 11 години

Сега разбирате ли каква клопка ни подготвя Тиквата Буда? След като ГЕРБ и БСП няма да съставят правителство, Президентът ще го възложи на трета група, която си избере. И СЕГА- ПОЗНАЙТЕ ДО ТРИ КОЯ ЩЕ БЪДЕ ТАЗИ ГРУПА? ДА - Р З С! И наша Янка ще предложи правителство от ....ГЕРБ! Ето това е "силния коз" на мазача на филии. Май не са познали! Никаво спиране на протестите, докато не съставят служебно правителство с гражданско присъствие!

315

Анонимен

преди 11 години

Магарешки,дай му на тоя *** да пие някакво хапче че нещо пак е мръднал

314

Големия наки

преди 11 години

Какво плуете всички бе мижитурки долни? Каде живеете? ПОДКРЕПЯМ ЯНЕ ЗА ДА НЕ ДОИДАТ КРАДЦИ КАТО ДОГАН,КУНЕВА И ТОЗИ МАЗНИК СТАНИШЕВ.ТОВА СА ХОРАТА КОИТО РАЗПРОДАДОХА ВСИЧКО ЦЕННО И ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!

313

nike656565

преди 11 години

Даваи Янееееееее! Кефиш ме , пич!!!! Само така!!!!! дай им да се разберат!!!!!!!!!!!! Аман от крадливи ***, че и български даже не гововрят като хората! 23 години не се ли накрадоха. Изпраха червените пари, продадоха каквото имаше за продаване, сега се подвизават като евродепутати и оттам пак интригантстват. А ти си тук, не си се отказал да живееш и работиш за България.

312

стамат

преди 11 години

Тоя е луд за връзване.Да дойде и вземе един подръжник и тук,от Берковица.И той е корумпиран наследствено до мозъка на костите си и му е фен на Янето.И се бори по форумите(само)с корупцията.

311

Анонимен

преди 11 години

Казват, че народа получава това което заслужава. Виждам, че тази сутрин българите с кръв, почти си извоюваха това за което мечтаха крадците в България. Станишев и Доган се завръщат! Сега ви чака живот като за спомен, като за истински български спомен. Беден, болезнен и нещастен. На българина винаги му е малко лошото и затова е гений да си осигури и още, и още, и още, все от същото нещастие...

310

Анонимен

преди 11 години

СМЪРТ ЗА ДОГАН СМЪРТ ЗА СТАНИШЕВ СМЪРТ ЗА ЯНЕВ !!! НЕ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА БОЙКО !

309

Анонимен

преди 11 години

Я па и таа кифла и тя се обади.Премиер ще ставал,ще станеш първа дама вероятно.хахахаааа

308

pege

преди 11 години

тоя гъзо-------лизец къде се тласка. мам-------ка му и нагаждача!

307

аха

преди 11 години

ТОЗИ МАЙ НАИСИНА СЕ ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО. ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА. ЖАЛКО ЧЕ СА МАЙ В ПО ВЕЧЕ.

306

merkantilna

преди 11 години

Яне се закани да не позволи на мафията да ликува. Някой от всички, които критикуват Яне, имат ли доказателства за връзки на РЗС а мафията? Не. Само повтарят като зомбита това, което всички онези крадливи некадърници говорят.

305

Аз

преди 11 години

Абе ,човече......отиди да се прегледаш бе! Ти си психически не в ред и *** думи от не искаме да чуваме!!! лелелелее...народе !как стигнахме до тоя ***...??Боже,боже...

304

Анонимен

преди 11 години

До borec za pravda, Ти неадекватен ли си?

303

льольо

преди 11 години

Е-хей,Янета,много пАри ли дават да му цункате....Джиджито<бе?*** Вие наистина ли вЕрвате на тия напъни ?Че то 01.04 е далееееч!Дотогава да сме ви забравили!

302

Анонимен

преди 11 години

Хиена! Този да се готви за цирка или затвора да си избира. Но политически к**ви като този нямат място в урпавлението

301

borec za pravda

преди 11 години

СИЛНО ПОДКРЕПЯМ РЗС ЯНЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ И МАЛЧАТ КАТО РИБИ!!!

300

Анонимен

преди 11 години

XXXXXAXAXAXAXXAXAX

299

Анонимен

преди 11 години

ПАзи боже.Тоя най-добре да отиде да си гледа кравите и козите1

298

електра

преди 11 години

И ти ли бе Бруте?

297

Jorkata

преди 11 години

Ти ме расмя бе ***. За вътрешен министър Елза парини на културата Азис.