596

СвиняКапиталист

преди 11 години

До Анонимен 713Жан Виденов е преподавател, мисля че в частен университет или нещо такова в Пловдив, но няма как Тиквуня да е при него, защото Виденов бе честен наивник, извозен от собствените си "другари", а Тиквата е крадлива мутра, убиец, крадец и преди всичко еталон за лош мат'рял!

595

Anonimen

преди 11 години

Niakoi pusna anonimno Buda ! Niakoi inscenira atentat sreshtu Dogan ! Niakoi ispolzva izmachenia narod za da svali pravitelstvoto ! Opredeleni hora pishat postoianno za Buda, a ne za Goce ,koito beshe prezident 2 mandata,za ahmed Dogan - DS, Rumen Ovcharov multi milionera.

594

до 701

преди 11 години

дори и нямаш представа колко си жалка - отишла си на място където хората са се борили за правата си и ползваш наготово техните победи ? Отрекла си се от корените си ? и си горда с това ?Жалка сте младо момиче

593

до 713

преди 11 години

не може да сравняваш Виденов с борисов -Единия имаше чест и след като бе използван се оттегли от политиката толкова беден колкото и влезе - сега е преподавател и си е спечелил уважението на много българи , а другия - NO COMENT

592

продълж на 706

преди 11 години

Ситуацията ще стане патова ! А Армията къде е ? В случаи като този президента трябва да обяви Извънредно Положение и да предотврати безумието в което ще прерастне протеста !Кой ще поеме отговорността за случващото се тук - вина имат всички от прехода , единственния който може да промени ситуацията е президента ,а той къде е ? По явно доказателство за НЕАДЕКВАТНОСТТА , НЕЗАИНТЕРИСОВАНОСТТА НА ЦЯЛАТА ПАСТМИНА ПОЛИТИЦИ - ЗДРАВЕ МУ КАЖИ !БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

591

Анонимен

преди 11 години

След ЕРП и парламента хората ще нападнат бензиностанциите и банките.

590

Анонимен

преди 11 години

Ние сме си виновни !Като сме си избрали да ни управлява мутра с пожарникарско образование. Той в неделя почивал. Скоро ще замине в постоянна почивка и да видим тогава на какво ще качи бистришките"тигри" На самолет ли на кораб ли или на совалка с еднопосочен билет?

589

dela trqbvat, a ne d

преди 11 години

tova, ako go mislish naistina 701.. Mnogo jalko.. Mnogo jalko.. :(

588

Анонимен

преди 11 години

За пореден път родните политици - правителство и парламент , че и президент доказаха неадекватността си ! Оставиха мирния протест да прерастне в сблъсъци между Народ и Народ !Защото и полицаите са от Народа и са там за да предотвратят хулигански прояви - факт е , че нямаше бити до пристигането на маскирани подготвени да нападат полицаи и да създадът хаос . НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ДОПУСКАТ ТОВА , АКО МИЛЕЕХА ЗА РОДИНАТА СИ ! Сега какво чакат - да прераснат конфликтите в Гражданска Война ли ?

587

РХ

преди 11 години

ББ защити прозвището си "ТИКВАТА" и показва мутренския си нравНЯМА В ИСТОРИЯТА НИ ТАКЪВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛВ ТАКАВА ОБСТАНОВКА ДА НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТАНЯМАИЗЛЕЗЕ НАЙ_ДОЛНИЯ *** ОТ ВСИЧКИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАХА ДОСЕГАББ Е МРУСНА ДОЛНА *** НА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ИНТЕРЕСИ В РБТОЙ НЕ МИЛЕЕ ЗА ГРАЖДАНИТЕ СИ ТОЙ КАРА ПОЛИЦАЙТЕ СИ ДА ГИ БИЯТ ПО ПРОТЕСТИТЕББ Е ЕДИН МУБАРАК - ДЪРЖАНТКА НА ЦRУ ЗА РБ

586

dela trqbvat, a ne d

преди 11 години

Ne e sega momenta da se delime na takiva i takiva.. EI ! Ne pozvolqvaite da vi razdelqt vseki put! Vseki ima politicheski vijdaniq.. Levi ili desni, mislq, che vsichki iskame edno i sushto. Trqbva da sme zaedno! Bulgaria nad vsichko!

585

РХ

преди 11 години

По дефиниция ЧАСТНИТЕ КОМПАНИИ съществуват за да носят бърза възвръщаемост на инвеститора/акционерса или собственика на компанията!Неможе в апартамента или къщата ти да влиза само една тръба или един кабел и ти/дъжавата/ да разрешиш на ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ да "експлоатират" услугата ти! Неможе да бъде постигната регулация на тези ЧАСТНИ МОНОПОЛИСТИ дори със държавни/общински регулации, защото КАПИТАЛИЗМА=КОРУПЦИЯСилния стремеж към печалби и конкуренцията ОТГЛЕЖДАТ КОРУПЦИЯДЪРЖАВАТА ТОВА СМЕ НИЕ

584

Анонимен

преди 11 години

Като гледам какво се случва в България много се радвам , че се разкарах от тая държава. Аз съм на близо 21 и още от малка осъзнавах, че България е потъващ кораб и съм изключително доволна, че се изнесох на острова. Тук във Великобритания всичко е подредено и има работа и възможности за всички. Не слушайте медиите, хората са отворени и модерни и не е трудно да се интегрираш, въпросът е да имаш желание ;)

583

Анонимен

преди 11 години

Работата на полицията и жандармерията:1. Да ОТКРИЕ провокаторите и да ги задържи.2. Да служи и защитава хората от нарушения на закона.Какво прави тя в СОФИЯ ?1. Не търси кой е провокатор - БИЕ НАРЕД БЕЗ ДА МИСЛИ.2. Не защитава хората, плаши ги за да не протестират.

582

ПОЛИЦАЙ от ГЕРБ

преди 11 години

ЯВНО В НЕДЕЛЯ ЩЕ СТРОШИМ МНОГО НАРКОМАНСКИ ГЛАВИ.ЗАПОВЯДАИТЕ , КАНИМ ВИ НА ПРОТЕСТИ.

581

РХ

преди 11 години

Държавата или общината трябва да е собственик на цялата инфраструктура, за да може да се грижи за интересите на територията на страната и за интересите на гражданите!Неможе държавата да абдикира от образование, здравеопазване и инфрструктура!Ако държавата не контролира инфраструктурата си то това застрашава гражданската и националната сигурност на страната!Не може ЧАСТНА компания целяща ЕДИНСТВЕНО И САМО ПЕЧАЛБА да гарантира нуждите на гражданите и сигурността и суверинитета на страната!СТИГА

580

РХ

преди 11 години

1. Отставка на правителството2. Нови предсрочни парламентарни избори3. Национализиране на всички т.н. НАТУРАЛНИ МОНОПОЛИ - Тръбопроводи за питейна и *** вода и водохранилища и всички водоизточници - Електропреносна и разпределителна мрежа + всички големи производствени мощности - Всички топлофикации и инсталациите им - Телекомуникационната компания със цялата мрежа за стационарни телефони - Трамваи, тролеи, влакове със цялата жп мрежа... целия градски и част от междуградския т пранспор

579

муспи

преди 11 години

Главната опасност е да не се отдадем на шевствия и викане по улиците. То постепенно ще затихва и всичко ще си продължи. Затова и евреите избягват директна конфронтация. Ние трябва да знаеме непрекъснато че сме окурирани от евреите, всичките ни правителства нямат българи, тите са се окопали и разполагат с всичко - пари, въоръжени слуги, и при нужда НАТО. Единственият начин на борба е те да бъдат убивани, никакво НАТО не може да им помогне срещу нож дебнещт ги на всеки ъгъл.

578

Анонимен

преди 11 години

България се събужда това е добра новина но маи кръв ще се лее мутрата се е посрал и лесно не дава кокала но колкото повече се дърпа повече ще му влиза..

577

Тояга

преди 11 години

ЕИ БОРИСОВ ЛИ СИ БУДА ЛИ СИ ХОДИ СИ ЧЕ ЛОШО СТАВА ДО НЕДЕЛЯ ЗАЩОТО ТИ ЕБАХМЕ МАИКАТА ДА ЗНАЕШ ТОЗИ ПЪТ Е СЕРИОЗНО .....