175

говорител

преди 11 години

Да и имам името на говорителката - явно си бърбори нон-стоп.

174

ТОЧНО ТАКА

преди 11 години

оТ аЛБАНИЯ ГИ ИЗГОНИХА , РАЗСЛЕДВАТ ГИ В ЧЕХИЯ , ЕТО СЕГ ХОП И ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

173

Електричаря

преди 11 години

КОЙ КРАДЕ ТОКА? ЗАЩО от 110 000 волта ОТ АЕЦ, ДО НАС ИДВАТ САМО 220 ВОЛТА?

172

Пешо Чеха

преди 11 години

Давайте насам чешката бира и чехкините. Вън чешките *** от ЧЕЗ!

171

Анонимен

преди 11 години

До ПЕШКО Да,това е самата истина!Но,май са си направили грешни сметки!Както казват в България-който нож вади,от нож умира!Честито другарю Станишев!Нека и Първанов се изкаже за своя приятел олигарх Ковачки!

170

Анонимен

преди 11 години

А като лапате парите на народеца не важат тогава никакви закони!!!! Е бре,де бре на кой му развалиш рахатлъка наши и чужди все с ЕС заплашва!!!! Май шапката на крадците се намира някъде по етажите на ЕС!!!!

169

гъзара

преди 11 години

ЧЕЗЧ са пълни *** и е време да си отиват заедно с другите две пиявици.

168

ц

преди 11 години

цяла седмица хубаши новини,ВЪНКА

167

инженер ТС

преди 11 години

Има и други чешки фирми вредители в България. Две от тях- ЖС Бърно и СУДОП Прага играят на жесток дъмпинг на търговете за пътната и железопътната инфраструктура. Те убиват българския инженер. ВЪН!!!

166

Анонимен

преди 11 години

След като ЧЕЗ е изгонена от Албания за неспазване законите на страната,защо при неспазване на нашите закони да не е възможно да бъде изгонена?Май има много хора които се страхуват какви разкрития ще бъдат направени и се опитват всячески да попречат на това!

165

ПЕШКО

преди 11 години

ЕНЕРГИИНАТА МАФИЯ ЗАДЕЙСТВА ЕРЕПЕТАТА И ТЕ ВДИГНАХА СМЕТКИТЕ, ТОВА Е ИСТИНАТА.

164

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 191Кой е Фратьо?

163

Анонимен

преди 11 години

Ей форумни революционери... скоро ще има "Къде е Фратя? Фратьо бега"...

162

Ivo

преди 11 години

Тука пишат големи откачалки, явно нямат друго място за изява!!Някакви смешни призиви на турски мекерета, водели ни ***, антикомунисти, антифашисти...пълни ***!!! Хората не са глупави да ви се водят по идиотщините, ненормалници!!

161

Електромерно дружест

преди 11 години

До 172Да, но обясни ми дали съм подписвал да ми надписват фактури, да ми крадат електромера, да ми късат пломбите, да ми слагат незаконен манипулируем електронен електромер, да ми прекъснат електроснабдяването без да имам задължения и т н? Отговори ми, идиоте?!?! КАКВО СЪМ ПОДПИСВАЛ, ИБРИК сдухан! Нямам друг коментар към теб.

160

Анонимен

преди 11 години

Такива дето ни наричат бай *** - вън! Аз не искам да ме наричат така защо ще сме под един знаменател. Затова ни тъпчат - щото имаме толкова хубаво мнение за себе си.

159

Анонимен

преди 11 години

Ей седете си в къщи и дано сметките ви ги вдигнат още малко ви е това, борете се за правата си не дремете!!!!!!!Умните избягаха още ще избягат така да знаете!

158

Анонимен

преди 11 години

Ама то и народа вече не знае какво иска.Най-общо се събират за сметките за ток и другите там монополи.Да ама някой вика хайде оставка.Друг вика 23 години стига!Трети реве заради мизерия и безработица,обаче всички тези неща няма как да се случат,или са малко хората за да се случат.Оставка добре,ама те всичките са като ГЕРБ.Цялото статутково за да се махне си трябва въоръжена борба.С тези протести не става или поне с доста пари става.Ако има някоя нова партия ок,ама няма смисъл без цел протест.

157

ДО 174

преди 11 години

До АнонименДРУГАРю , ТИ И БЕЗ ТОВА САМО СТОИШ ПРЕД КОМПА АМА - ДА ТЕ ПОУСПОКОЯ - ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ , ДОКАТО ББ НЕ СЕ ВИДИ ПРИНУДЕН ДА ВКАРА МАЛКО ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ПО ЗАТВОРИТЕ , ЗАТОВА , ЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ТЕХНИ ХОРА ЕКСПЛОАТИРАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .ББ е достатъчно ПЕКАН , ТОЙ ЗНАЕ ,Ч Е НЕЩАТА НЯМА ДА СПРАТ ДОТУК , ЗАТОВА АКО ИСКА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ , ЩЕ СЕВ СЛУША В ТОВА , КОЕТО ИСКАТ ХОРАТА , И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ В ТАЗИ НАСОКА

156

Анонимен

преди 11 години

А някой пита ли народа дали иска да в ЕС и то със свалени ***? Само правила и задължения. На село хората нямат право две прасета да гледат. Само им ядем ***. И тоя министър найденов искам да му дам 15 кисели млека от "истинските" да изяде. Да ходя в Япония ли да напазаря истинско за детето?