81

Анонимен

преди 11 години

Рекламното лице на ЕРП тата ,Лизко близко

80

кера

преди 11 години

А бе защо не на пишите в кои фирми взимате над хиляда лева.

79

Утре 200 хил.

преди 11 години

Сметките на са високи, заплатите са никакви.Изкарай твоя фиш за заплата,изкарай в колко приватизационни борда си се намърдал,изкарай веднага твоя месечен доход,слуга на народа.А,хайде от следващия месец аз да получавам твоя доход,а ти да живееш с моя от 113 лв.И това да стане факт за НАРОДА,тогава сме се оправили.Днес Хората ви забиха един в зъбите,а утре- в задниците,хиени ненаситни.Скоро ще се затъкнете,защото забравихте,че сте смъртни!

78

Анонимен

преди 11 години

ДОбрев престани с твойте глупости! В нормална страна с нормално управление сметката за ток е от 6% до 10% от средната месечна заплата за страната,. Къде са 6% ? Къде са 60% ? До кога ще правите хората на балами,. Ако монопола си е позволил кражби това означава че правителството се е съгласило. Оказахте се некадърни корумпирани и слаби мишки, Идете си преди да е станала гражданска война преди да са паднали хора

77

Анонимен

преди 11 години

ЕРПтата да се омитат заедно с будистите , а Костов и останалата *** да отговарят за продажбата на тези златни кокошки за жълти стотинки.Само алчни комунисти ни управляват от 1944год.Алчни и все по-***.Будистите са върха на простотията.

76

безработица

преди 11 години

Търпение...търпение... КРАЙ!!!

75

dmlk

преди 11 години

отворкоооооо,....фани се гръмни ,д..ба и ***!Хората се чудят как да вържат двата края,..тоя се подиграва един вид!мри!!!

74

kriv

преди 11 години

Horata niamat pari da si platiat smetkite. Imame rezisia I strahotna inflazia! Erp triabva da sa dargavni za da se pravi niakakva sozialna politika kato niama da vdigat pensii I pomoshti da regulirat censta na toka kam horata!

73

Анонимен

преди 11 години

Капитализма трябва да си отиде от България ние сме бедна държава която се идържа само от кражби

72

до гербаджии и други

преди 11 години

Знам какво искам и знам за какво протестирам. Капитализма си отива не само в България,осъзнайте го! Протестира се срещу монопола, и тези ЕРПта са част от брънката! щом трябва да се махат!

71

Анонимен

преди 11 години

Do 71Ами и аз това казвам На който му е голяма сметката да намали консумациятаМоята е общо 720 KWh 130 леваИма хора направили над 1600 киловатчасаКой им е крив?Като им е скъпо горивото, да слязат отджиповете, да се качат на малолитражна кола и да им харчи по 4 на 100 гориво Това е

70

Анонимен

преди 11 години

Начи, най-мразим, като искам да си протестирам, некой да ми пречи. То тва си е мойо право - протестут. Щото вий ся кво зехте да ми смятате за кой какви пари отиват. Така като мислите и сметате, ми пречите да си протестирам. Не искам да мисла - искам да протестирам, късно, неадекватно и с квито ми дойдат лозунги и цели.

69

..

преди 11 години

Колко да са неинформирани тези протестиращи, да си мислят че ЕРП ги граби. Но нали Волен им подава реплики от край време че ЕРП-тата грабели. Волене, ако искаш както се казваше едно време "на заводски цени" се премести в Козлодуй! Нали тези жици трябва някой да ги поддържа, нали това са подстанции, трансформатори стълбове, шахти. Кой трябва да плаща за поддръжката - не е НЕК, нали? Това е ЕРП, и там отиват тези под 10% от сметката. Другото отива по веригата на ЕСО и НЕК.

68

Анонимен

преди 11 години

Няма смисъл да им обясняваш. Хората си искат национализация и патриотични песни по площадите. Поне да си бяхте направили труда да проучите с/у какво протестирате и какво искате да се промени. Щото само глупости слушам досега.

67

Joro

преди 11 години

16% - каква подигравка! 160% е по реално.

66

Анонимен

преди 11 години

Ааааа...Тоя на снимката като какъв се явява в случая?И за какво я държи тая маймунка в кьопавите си кунки?

65

Анонимен

преди 11 години

До todor Таксичките за ЕРПтата са по малко от стотинка за кВч. Зелена Енергия, Акциз, "комб. производство", ДДС - са за държавата и държавната НЕК (ЕЕСО, БЕХ или както се нарича още).

64

Анонимен

преди 11 години

До 65, Да спре да пуши - ей ти 150 лв.

63

todor

преди 11 години

Проблемът не е в потреблението. Токът , който плащам е верен. Но таксичките за ЕРП-то отдолу са повече пари от потреблението ми. Ей това вече е повече от пладнешки обир и няма да го търпя!

62

Анонимен

преди 11 години

1,3% са основателните сигнали за високи сметки, твърдят от ЧЕЗ....Поредна наглост....До като тая *** не бъде изритана ...ще се подиграват с народа!