206

Анонимен

преди 11 години

Сергей Дмитриевич!Човек с такова име според мен може да защитава руските национални интереси!!НО БЪЛГАРСКИТЕ Н И К О Г А!!!!!!

205

Коко

преди 11 години

Анонимно герберче, твоите хора си отиват. Народа не ви иска. Глупостите, които пишеш са смешни и откачени. Бъди сигурен, че ги четат двама трима. Останалите са на улицата и скандират "МАФИЯ"

204

Обикновен човек

преди 11 години

Вярвах на БКП и Станишевбаща, че ще има Комунизъм!Бях си подготвил списък какво ще си напазарува без пари!Гарсониера и Москвич!Завърших за инженер!Защото на всички Конгреси преди 1989г. Другарите предвиждаха да имаме машиностроене!1989 г., обаче казаха, че немало да има Комунизъм!Синчетата на Другарете станаха капиталисти!Аз не съм инициативен!Разчитам само на държавна заплата!ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ,ВИЕ ОБЕЩАВАТЕ ЛИ НАЙПОСЛЕ ДА ИМА КОМУНИЗЪМ!Щото живота ми мина!И не знам какво да правя

203

Марк

преди 11 години

Прегледах коментарите!Около 1% са в подкрепа на Станишев и БСП!Очевидно платените клакьори и драскачи днес имат почивен ден по случайКонгреса!

202

Кур дю Коленков

преди 11 години

До Mаузер 259 Хайде бе!Ти беше ли там?

201

Анонимен

преди 11 години

Е, хубу де. Не е роден в България, техните са го спасили да не служи в казарма - с връзки и доктори са доказали, че е непригоден поради хомосексуализъм, няма трудов стаж (освен като министър-председател ), eвреин е, връзкар е, предател е, крадец е, продажник е, мекотело е, смрадливец...Този "човек" ли искате да бъде вашият Премиер?! Не! Не вярвам да има толкова глупави гласоподаватели.

200

bolka

преди 11 години

Не ме учудва тъпигьозлъка на Овчаров. Този човек не се ли усеща, че дърпа надолу БСП? Как е възможно тази партия да крепи такива като Овчаров, Масларова, Р. Петков и още други? Ако претендира за по-добро управление, тези хора трябва да си останат само редови членове, за да си плащат членския внос, но в никакъв случай в предните редици.Именно заради такива морално деградирали личности няма да гласувам за БСП. Най-вероятно няма да бъда само аз, а още много такива трезвомислещи.

199

Господ

преди 11 години

В никакъв случаи БСП не трябва да пипа данъците ако дойде на власт - защото ще събира по-малко малко , даже трябва да се ревизира ДДС - примерно на 18-16 % това би довело до увеличение на потреблението и намаление на ДДС измамите - или горе долу същия краен резултат

198

Анонимен

преди 11 години

Хей сини,червени,розови,жълти, пембени, българи,опомнете се бе,хора!Навремето Петър Младенов за една реплика,която е съмнително дали е автентична,беше свален от власт,днес този негодяй Цветанов си позволи да нарече българите ***!Незабавна оставка!!!

197

Анонимен

преди 11 години

Украйнския *** от Хазарски произход с Руско гражданство СърГей Яков родом от Херсон първо да си спаси безвъзвратно атрофиралия от *** *** и тогава да се прави на Българин.

196

Анонимен

преди 11 години

tozi selianin e moshenik kradec i izmenik,na snimkata,

195

Анонимен

преди 11 години

Дорогие товарищи,Ако не сте БКП, то защо конгресът ви е 48-ми по ред ?

194

АНОНИМЕН

преди 11 години

Плаша се за децата си като слушам и гледам един пладнежки крадец и престъпник как има дебелоочието и безсрамието да му повярвам,че от него зависи бъдещето на децата ми? Та той и себе си не обича та какво ли народа.

193

срам

преди 11 години

До Анонимен 250 Срам ме е да призная,че коментара ти е абсолютно точен,защото умението да манипулирате хората е нещо,което владеете до съвършенство.Да не говорим за финансовите възможности на партията-неограничени.Силно се надявам хората правилно да разберат усилията,които полага Б.Б. и да му дадат още един шанс.Народа няма парите на ПАРТИЯТА,но има достойнство и памет.

192

Коко

преди 11 години

Защо ГЕРБ няма конгреси? Защото всичко се решава от една глава. Колко са правилни решенията си личи отдалеч. Такова управление е обречено. Хората по улиците го тръбят всеки ден. Активисти на ГЕРБ във форума горките ще хванат някое раково заболяване от притеснение, че за БСП ще гласуват повече хора от тези за ГЕРБ

191

Ксеркс

преди 11 години

Защо е скъп токът? Защото БКП/БСП през 2007 сключи договори за изкупуване на зелена енергия на цени десетки пъти по-високи отколкото са в момента от които договори няма измъкване. Това е висш пилотаж.

190

Mаузер

преди 11 години

До *** дю Коленков;Партията ви се пръкна от разбойници итерористи.Цялата ви история е низ от терор,убйства и грабежи.По-страшни сте от турците.Ваш модел е СеСеРе.Безочието и наглоста е вашия морал.

189

призив

преди 11 години

Тройката изкарва резервна отрова! Мобилизира Трактори, Бригадири, КГБ-та, ДС-та, фалшиви досиета, Хисбулаци и прочие мършляци!НСО да зарязва Доганя ами да пази Бойко, някой товарищ да не му пусне полоний в чая!

188

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък досадник кво се обажда. Не го знаем ли, забравили ли сме го, че пак се мъчи да се изявява?

187

Mаузер

преди 11 години

До М21;Щели паметник да строят на ГЕРБ. Паметника на БКП/БСП трябва да бъде БЕСИЛКА. ЧУК и ПИЩОВ. Стези средства унищожаваха опозицията след ДЕВЕТИ. Никога БКП/БСП на власт.