55

Анонимен

преди 11 години

"Не е достатъчно само да дойдете на протеста в неделя.Трябва да доведете и приятели и така да се множим като глупостта на ****ата от снимката. "Ама той верно мяза на ****а в главата :D

54

Анонимен

преди 11 години

Не е достатъчно само да дойдете на протеста в неделя.Трябва да доведете и приятели и така да се множим като глупостта на ****ата от снимката.

53

Р.Овч.

преди 11 години

ТЕ КОМУНИСТИТЕ,освен да крадат,друго не могат.Другаря Овчаров си оплете кошницата,а другите да му вярват.ЕНЕРГОТО си е същото от СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ времена.Време е децата на комунистите да изчезнат от там.

52

Анонимен

преди 11 години

КАКВО СТАА НА ТАА ТЕРЕТОРИА БРЕ? ОНО СИЧКИТЕ ДЕКА ГИ КАЧВАТЕ ПРЕЗ ТЕА 23 ГОДИНИ У ВЛАСТА БИЛЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ АЙДУЦИ БЕ. ТЕ ТАКОВА ЧУДО ПО МОЕ ВРЕМЕ НЕМАШЕ. 33 ГОДИНИ САМ ДЪРЖАЛ ВЛАСТА АМА НЕМАШЕ ГЛАДНИ НЕМАШЕ ЖАДНИ НЕМАШЕ ГОЛИ НЕМАШЕ БОСИ. СИЧКИ РАБОТЕА И ЖИВЕЕА КАТО ОРА. А СЕГА НИ РАБОТА НИ ЗАПЛАТИ НИ ПЕНСИЙ А ЦЕНИТЕ КАТО У ХАМЕРИКАТА. Е.АХ Я У ДРЪЖАВАТА. МНОГО ВОЖД МАЛКО ИНДИАНЕЦ. АМА НАРОДО Е ВИНОВЕН ОТИ ОДИ И ГЛАСУВА ЗА ТЕА ДЕКА ГО УНИЩОЖИА. ПРОС НАРОД. СЛАБА ДРЪЖАВА. С ПО-ЗДРАВ БАЙ ВИ ТОШО.

51

Анонимен

преди 11 години

И изведнъж се оказва, че има нарушения. И изведнъж се оказва, има ***. А в последните 3 години кой спа?!? Що не се провери? Щото така е било удобно... народ си мълчи, те го дерат... и ако беше продължил да си мълчи, още щяха да го дерат...

50

гЕРП

преди 11 години

ЕРП-ТАТА ИЗНАСЯТ ВСЯКА ГОДИНА ОТ БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ 5 И 6 МИЛИАРДА ЛВ. ПЕЧАЛБА. ЕРП-ТАТА ПЛАЩАТ ПОДКУП НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИЙ 100 МИЛИОНА ЛЕВА ПОДКУП ГОДИШНО, КАТО 60 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ТЯХ ВЗИМА ГЕРБ А ОСТАНАЛИТЕ СИ ПОДЕЛЯТ БСП , ДСБ ,ДПС , АТАКА , СДС И РЗС .ОТДЕЛНО ЕРП-ТАТА ПЛАЩАТ ПОДКУП ПЕРСОНАЛНО НА ВСЕКИ ДЕПУТАТ ПО 1 МИЛИОН ЛВ ГОДИШНО А НА МИНИСТРИТЕ,ПРОКУРОРА ПО 1,5 МИЛИОНА ЛВ. А ВИЕ БЕДНИ БЪЛГАРСКИ *** ХОДЕТЕ И СКАЧАИТЕ ПО УЛИЦИТЕ СРЕЩУ ЕРП-ТАТА, ЩЕ ГИ ПРЕБОРИТЕ ,АМА ДРУГ ПАТ!

49

Анонимен

преди 11 години

Ройтерс: Ядреният референдум се отрази на подкрепата за управляващата партия в България15 февруари 2013 | 12:01 | Агенция "Фокус

48

Анонимен

преди 11 години

Българите са застаряваща нация, като най-застаряващ е основният етнос. Единствено ромският етнос, като съставна част на българската нация е с преобладаващо младежки характер, но поради ниската му образованост неговите действия са сведени до рамките на физическото оцеляване и поради това не оказва никакво влияние върху вземаните политически решения в страната. Уверих се, че това положение няма да претърпи скорошна промяна, тъй като всички пари които се дават за подобряването начина им на живот, отиват за материални блага, а не за образование, което е успокояващо. Благодарение на тази политика н

47

ГЕЙКО БОРИСОФФ

преди 11 години

ДО 47 -- ДА ДЕ АМА ЦЯЛАТА ВЛАСТ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ Е У ГЕЙКО БОРИСОФФ И ТОЙ НЕ Е ПРОМЕНИЛ ТОВА : 1.ДДС ЗА ТОКА ------- 20 % !!! ЗА БЕДНИТЕ , БОЛНИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ2.ДДС ЗА ХАЗАРТА--- 12 % !!! ЗА КАЗИНАТА НА БОЙКО ЕРП-то3.ДДС ЗА ТУРИЗМА -- 9% !!! ЗА ХОТЕЛИТЕ С КАЗИНАТА НА БОЙКО ЕРП-то - ЗНАЧИ ТОЙ ИМА НАЙ-ГОЛЯМА ПОЛЗА ОТ ТОВА !!!

46

Анонимен

преди 11 години

азвитие на нашите интереси в този регион с нарастващо геостратегическо значение. Още в началото искам да ви уверя, че нашите краткосрочни и дългосрочни интереси по-никакъв начин не са накърнени в момента или заплашени в бъдеще. Смея да твърдя, че наскорошните протести, които доведоха до обезпокоителни последствия относно някои наши намерения, са по-скоро изключение и с епизодичен характер, а последиците от тях скоро ще бъдат преодолени. Станалото по-скоро можем да приемем като временно тактическо отстъпление по пътя за постигането на стратегическите ни цели. Основните положения върху които гра

45

Анонимен

преди 11 години

до държавния секретар Хилъри Клинтънна вниманието на Института за стратегически анализи към ЦРУДокладотносно защитеността на нашите интереси на територията на БългарияПредоставям на вашето внимание заключенията и впечатленията които получих по-време на изпълнението на мисията ми в България, която бяхте така добри да ми поверите, относно защитеността и бъдещето развитие на нашите интереси в този регион с нарастващо геостратегическо значение. Още в началото искам да ви уверя, че нашите краткосрочни и дългосрочни интереси по-никакъв начин не са накърнени в момента или заплашени в бъдеще.

44

Анонимен

преди 11 години

Ройтерс: Нараства подкрепата за БСП, ГЕРБ търпи сериозни загуби[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]Подкрепата за опозиционната Българска социалистическа партия нарасна и се изравни с тази на управляващите от ГЕРБ, след като правителството на Бойко Борисов направи обратен завой по повод на АЕЦ "Белене". Това се казва в кореспонденция на Ройтерс от София, която се позовава на данните от изследване на Галъп Интернешънъл.

43

Анонимен

преди 11 години

Питам се ! Този къде спа 4 години ???? Не беше ли избран да защитава интересите на народа ??? А накрая се оказа, че е адвокат на ЧЕЗ, Енерго Про и ЕВН !!!!

42

Анонимен

преди 11 години

Добрев, ти какво си правил докато си министър? Звездите ли си броил? Въобще правителството изведнъж се събужда от сън и започва да работи. Късно е! Смешници!!!

41

ххх

преди 11 години

Малоумно министърче що се правиш че не разбираш,хората искат тия дружества вън от държавата,ама ще разберете вие де

40

Ангел

преди 11 години

ТОЯ СОПОЛАМКО ЛИ ЩЕ ОПРАВЯ БАКИИТЕ В ЕНЕРГЕТИКАТА ТОЯ ЛИ СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ

39

Анонимен

преди 11 години

Май народа трябва да е всяка вечер на улицата, за да могат тези самозванци от ГЕРБ да работят ! Иначе им е широко около врата и си пълнят портфейлите !

38

Анонимен

преди 11 години

Това е идеалният вариант да им вземете лиценза! 2 милиарда печалба имаха за 2011г. и всичко замина за Чехия. А ние тук ще умираме без здравеопазване, с жалки заплати и пенсии. Това е изцяло отговорност на ГЕРБ. Време е за дела,не само за празни думи.

37

Виртуален Палячо

преди 11 години

НЕПОЛИТЧЕСКИ ПРОТЕСТ НА 17.02 (НЕДЕЛЯ) !!! ЕЛА АКО НЕ СИ ВИРТУАЛЕН *** !! Информация за място и час - в Гугъл : "Национален Протест срещу безобразията в България" ;Моля разпространете - кажете на вашите близки и приятели, в социалните мрежи които участвате, чрез листовка на входната врата, чрез коментари и статии в интернет. Стига са се гаврили с България!!Повечето ми приятели отдавна са емигрирали в чужбина! А вашите ?!

36

Коко

преди 11 години

Тази калинка наречена министър защо не откри пропуските на ЧЕЗ преди хората да излязат по улиците. Ако си бяхме мълчали щеше да си продължи пладнешкия грабеж на народа. Това правителство изобщо не го е грижа за народа. ГЕРБ - зад борда на българския кораб.