65

Анонимен

преди 11 години

Мдаа... Очертава се добра подкрепа за националистите на изборите и се започва с плюенето по тях...

64

имигрант

преди 11 години

До: номер 58Хайде сега, ти съвсем се обърка! Къде търсиш евреи при хазарите? Какво общо имат евреите с хазарите? Евреите имат нещо общо с хазарите, колкото и Хитлер има общо с евреите.Народът изтрещя масово, време е за масови задължителни профилактични психиатрични прегледи!

63

Прозрял

преди 11 години

Волен е посредника между бсп и хамас!

62

IavO

преди 11 години

Волен Сидеров и Иво Инджев са отговаряли за близко-източната мрежа лично под давлението на Григор Шопов. Настоящата новина е поредното потвърждение.

61

Ха ха хаааа

преди 11 години

Да го намерят и да си го вземат при тях. Тук малоимни си имаме достатъчно.

60

Анонимен

преди 11 години

Хамас го търси за среща , а нашия на разговори с Хизбула !

59

Анонимен

преди 11 години

Народе , давайте да го махаме навреме, преди тоя луд да направи нещо непоправимо !

58

Психотрилър

преди 11 години

Волен е много болен!!! Вижте погледа на този пациент.

57

Анонимен

преди 11 години

Волен - заплаха за Националната сигурност !

56

Анонимен

преди 11 години

Даде се отговор на въпроса от каде са парите на АТАКА ! Това трябваше отдавна да се огласи !

55

Анонимен

преди 11 години

Този са го надушили че е готов за камикадзе. Предполагам че ще организира обща среща и с другите терористи от бсп. яростно защитаваха хисбула с другарите.

54

дo:55

преди 11 години

ти Волгоградки емигрант , като не ти харесва в България хващай си влака за Волгоград , моят род всички са родени в сегашна Блгария

53

Килюминати

преди 11 години

До 53: правилно думаш братко Василев - хазарските *** ненавиждат Хрисос и неговия народ и ще направят всичко възможно да го унищжат, но няма защо да се страхуваме, защото БОГ с Нами. България над всичко! Господ Бог Иисус Христос ще бъде наша десница в борбата срещу неправдата

52

Анонимен

преди 11 години

Още като се обедини с комунистите и почна да национализира ми беше ясен че е човек на доган и че сметките му на секшелите растат. Една телевизия го направи политик а той се срина сам. ДС не бяха го подготвили достатачно като се има в предвид чия беше телевизията.

51

Анонимен

преди 11 години

в История на България пише че Възродителен Процес било Спортно мероприятие за 1 май

50

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен КАКЪВ Е ТОЗИ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС БЕ *** РЕЗАШКО.....АЙДЕ В АНАДОЛА АКО СТЕ ТУРЧОР...!!!НЕ СМЕ ВИ КАНИЛИ ТУК---УБИИЦИ И КАТИЛИ!!!

49

Baceto

преди 11 години

Докато немският Хитлер е бил подкрепян от мощни немски и американски индустриялци като Хенри Форд, нашия Хитлер - Воленчо е подкрепян от кой? БГ милиционери и партийни секретари? Да не хванем да го задухаме и ние покрай изказванияата на смешните ни политици?

48

do 48

преди 11 години

Ti ne si v red. Vij kade e Germaniq, Franciq, Angliq bez T. Jivkov i bez komunizam i stalinizam. Vie chervenite obache ne vijdate po-daleche ot nosa si i tova vi e golemiq problem. Zasto nikoi ne imigrirashe v balgariq kato brshe tolkova hubavo pro Tosho, a bqgaha horata na zapad.

47

Юлияна Иванова

преди 11 години

Новата шефка на ДКЕВР: Продавах незаконно цигари, ще си платя!Тази жена не трябва да се притеснява за това което е вършила до вчера. Този който я назначи е къде , къде по напред от нея. Той освен с продажба на незаконни цигари се е занимавал години наред с наркотрафик, контрабанда, пране на пари, рекет.......Искам да си спокойна Юлиана !

46

Предложение

преди 11 години

dnes.bg като искате да триете коментари, направете си системата така, че номерата им да остават. Хората ще знаят колко сте изтрили, но поне няма да се губи смисълът на дискусиите.