197

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО СЛОЖИ МИНУС НА 215 КОМЕНТАР Е ГЕРБАВА ***!

196

Анонимен

преди 11 години

От мирният преход ,...резултатите са ---"0"!Необходим е друг преход ,обратно на МИРНИЯ !Без борба ,нищо не се постига ,ОСОБЕНО в Бг!

195

vanko

преди 11 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ !!!1.ДДС ЗА ТОКА ----------20 % !!!2.ДДС ЗА ХАЗАРТА------12 % !!!Открйите разликата ???

194

Анонимен

преди 11 години

От РЕЗУЛТАТИТЕ се вижда ,че нещо НЕ Е НАРЕД ,и ако ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ СА НАРЕД ,...ДРУГО НЕ Е НАРЕД ----УПРАВЛЕНИЕТО в Бг!

193

акуд

преди 11 години

НЕ трябва да позволяваме на три престъпни дружества със законен монопол да НИ манипулират и правят на ***, НЕКА ГИ ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ както изгонихме престъпната ТРОЙНА к00лиция!!!

192

Анонимен

преди 11 години

Туй момченце с тия бузки като на хамстерче колко ли ДМС е скътало в тях

191

Анонимен

преди 11 години

Айде тръгвам към МИЕТ, в 18:30 протест! Стига сте си чесали езиците, идвайте и вие!

190

дядо

преди 11 години

в бързината забравих да се обявя извинявам се

189

bai Danco

преди 11 години

Дефекта е в вас, сдс,ндсв,бсп,дпс и гроб.......Хората ви питат, как да платиш сметка от 400-500 лв???...с заплати 350 лв, и то тия дето работят, ........а те няма страшно на разсрочено ще ви позволи....Абе *** дева, нали другия месец ще имам пак сетки и заплатата ми ще е пак същата.... Хора ставайте, ирния преход не свърши работа, идва ред на истинския, ТОВА ЩЕ Е...........

188

Анонимен

преди 11 години

Електромерите са си наред ,......но МИРНИЯ ПРЕХОД ,НЕ Е НАРЕД!Аман от Бг-ОЛИГАРСИ-МОНОПОЛИСТИ !

187

Анонимен

преди 11 години

писах им на едни идиотчета да не разводняват темата с електротехника и веднага ударили минусчеспоко бе много сте злобни това правителствените подлогарчета

186

щирлиц

преди 11 години

Метенето май ще е основно,ей така,някак си завинаги!

185

Анонимен

преди 11 години

TAQ GAD E NAZNA4EN OT BOKO TIKVATA ZA ADVOKAT NA MONOPOLA

184

Анонимен

преди 11 години

Генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия, което дава стратегическа опора на целия този план. Оф, пак ли ще строим социализъм, а стига вече, видя се, че този строй не го бива. Тоя Сидеров голям *** бил и той. Пфу.

183

Ф.С.В

преди 11 години

ЗАВЕДЕНИЕТО БГ щЕ ЗАТВАРЯ ---щЕ МЕТЕМ --!!!!МОЛЯ КЛИЕНТИТЕ ДА СЕ ВРЪщАТ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА -АВСТРИЯ чЕХИЯ И Т.Н.

182

54220

преди 11 години

А бе то всичко си е наред освен заплатите, само требе да им турим една нула отзад и готово.

181

и

преди 11 години

ако станат държавни мислите ли че ще е по евтино. с какво тая държава е помогнала на народа си до сега. кои управляват че да е по евтино. евреина си е евреин. грижа ги е тях за нас.

180

Ф.С.В

преди 11 години

КАК щЕ ВЯРВАМЕ НА ВОЛЕН КОГАТО СИ СТИСТНА РЪЦЕТЕ С БОРИСОВ НА ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ВЛАСТТА ?? ТОЙ Е ПОЛИТИчЕСКИ МУТАНТ И *** !@!!!

179

nazad

преди 11 години

държавна програма за заетост чрез държавни проекти и поръчки българският работник преди чуждия. - Създаване с държавно финансиране на високотехнологичен парк и държавен център за реализация на български изобретения и патенти, които ще носят милиарди печалба. - И последно. Генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия, което дава стратегическа опора на целия този план. Тези промени са възможни, те са жизнено нужни на България, можем да ги направим, знаем как. Нужно е само едно трябва властта да е в правилните ръце.

178

nazad

преди 11 години

в полза на цялата нация. По данни от последните проучвания в България има залежи за над 700 милиарда лева. - Нов регламент и състав на митниците и връщане на печалбата от над 2 милиарда евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. - Строеж на нови два нова блока на АЕЦ Козлодуй плюс нова АЕЦ. - Създаване на държавна банка само за бързо и евтино кредитиране на малък и среден бизнес. - Създаване на кооперативна банка, с начално финансиране от държавата, специално за селското стопанство. - Ликвидиране на безработицата за 6 месеца със специална държавна програма за заетост чрез държавн