366

извинете ме

преди 11 години

ама мисля , че дойде време да кажем довиждане на всички акьори от 23 годишния спектакъл , който ни разказа играта до край сдс, бсп , ндсв, одс , дпс , герб , българия на гражданите, и тнт и тнт и тнт и тнт + кръвопийците дето ни ги довлякоха и влачат още ........ да България е кауза и тази кауза е на всеки един от нас Българин християнин , мюсулманин, будист, хиндуист , езичник , анархист или атеист...... на всички нас дори и на *** ни .... ГОРЕ ГЛАВАТА , ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

365

Моторист

преди 11 години

Да затворим Орлов Мост...като едно време!

364

Анонимен

преди 11 години

ЗА СВЕДЕНИЕ НА ПРЕМИЕРА:В Германия хората плащат средно 40-60 евро на месец за ток.Цената на тока там е 25 евроцента,а у нас 10 евроцента.Германците плащат най-скъпия ток в Европа.Всеки грамотен човек може да сметне при това съотношение на заплатите,че на германците тока им е направо подарък в сравнение с нашия,и че всъщност ние плащаме най-скъпия ток в Европа.Така е и с парното и с много други разходи.Като прибавим и унизително ниските ни заплати и пенсии сме подложени на нечуван геноцид.

363

Оракул

преди 11 години

Прогнозирам коалиция ГЕРБ - БСП и скоро след това гражданска война пази Боже, но май натам вървят нещата.

362

Преди и сега

преди 11 години

Преди четири години се уговорихме да гласуваме против БСП, НДСВ и ДПС. Единствената причина беше, че тяхното правителство сложи плосък данък и върху минималните заплати. Днес в предприятието в което работя постигнахме съгласие да гласуваме на 100 % против ГЕРБ. Причините най общо са: високи цени, пълната мизерия, безработицата, тежката корупция и най вече за това, че тази бригада (партия) фалира държавата. Казано-сторено. Полиглотът-Буда може да разчита на честната ни дума.

361

Анонимен

преди 11 години

УМИШЛЕНО ЛИ ДНЕС НИ МАНИПУЛИРА?ВСИЧКИ ДРУГИ МЕДИИ СЪОБЩАВАТ, ЧЕ ББ Е ЗАЯВИЛ, ЧЕ НЯМА ДА ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗИТЕ ДО ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПРОВЕРКИТЕ.

360

Анонимен

преди 11 години

Комунистите окрадоха България,тия ще я довършат.23 години лъжа.Протестиращите щели да затварят магистрали,време е да се затвори всичко,а политиците да си платят сметките и да се започне начисто.Всичко друго е илюзия.

359

ввв

преди 11 години

ВСЯКА СЕКУНДА С ГРОБАРСКАТА *** ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ НО...МАЛКО ОСТАНА НЕПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ ИДВАТ ЗА БУДА

358

Проценти

преди 11 години

Разноските за сметки НЕ трябва да са по големи от 1/5 (една пета ) от трудовото възнаграждение ,за всички битови сметки имам предвид ток,вода,парно,телефон,интернет и кабеларка т. е. от 800 лв средна заплата максимум 170 лв за всички сметки ,а не като сега през просото за парно 300+ток 70 + вода 20+тел 20+инт и каб.25=435лв т.е. повече от половината средна заплата за сметки.А за храна за дрехи за лекарства за разход по кола???

357

Анонимен

преди 11 години

единствено спасение е в ръцете на народа колкото по-бързо го осъзнае толкова по-добре стачки митинги протести до дупка докато не постигнем целите си и да оставим една по-добра БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕЦАТА СИ -ПОБЕДА .

356

Анонимен

преди 11 години

ЕВН пълнят с милиони банковите сметки на Божеството Буда а културтрегера Делянчо само вири джуки.

355

Beni

преди 11 години

Оле Борисов явно или няма поставена диагноза или не си взима редовно хапчетата . РЕП-тата трябва да бъдат изгонени на момента ако ГЕРБ иска да има кандидатура за следващия парламент ! Ако РЕП-тата бъдат национализирани това което е печалба може да влиза в български пенсионен фонд и да не ни е страх че утре няма да има пари за повишение на пенсии . Ама де толкова акъл в ГНИЛА КРАДЛИВА ТИКВА ! Борисов и всички допринесли България да бъде съдена в Стразбург трябва да възтановят щетите и отделно ..

354

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен17.02.2013 НЕ 07.02.2013

353

Анонимен

преди 11 години

Пак се оправдава с предишните.А той защо продаде 34% държавно участие?За да може сега да бъде съучастник на крадливите монополисти.60% такси.Не го ли знаеше това премиера.Защо държавата не реагира?Или трябваше озверелите от глад и мизерия хора да се надигнат за да се реагира.

352

Анонимен

преди 11 години

7.02.2013 МАСОВИ ПРОТЕСТИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ БЕДНОСТТА БЕЗРАБОТИЦАТА И ЦЕНИТЕ НА ТОК БЕНЗИН ХРАНИ- ЕЛА И ТИ !!!

351

Убавелката Янка

преди 11 години

Права е Янка: Тоа се държи като мутренски бос

350

До 414

преди 11 години

Това за "електричния ток" го чух. Ти Гала, какхво очакпваш да чуеш от устата на бившия пазач на бай Миле ? Другите мутри даже не знаят, че тока е "електричен". А Будьо всичко знае, даже и няколко чужди езика, според самият него.

349

Анонимен

преди 11 години

БУДИСТИТЕ трупат пачки !ГРОБарите са ХАРИЗАЛИ на ЕВН подстанции 110 киловолта (това е част от ПРЕНОСНАТА - ВИСОКОВОЛТОВА система ) ? И то тези подстанции, които имат голям товар, малките не ги искат . Кой е продал БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ? Хайде, които с достойнство носят званието политици - вие сте на ход !

348

Анонимен

преди 11 години

тая нагла мутра като я видя и цял ден ми се се.е

347

gala02

преди 11 години

Премиерът обясни предприетото от управляващите така: Да пуснем по мрежите, и дано по договор това е възможно, електроразпределителните мрежи и дружества да допуснат и други продавачи на електричен ток. :))))))))))))))))))))