316

дзвер

преди 11 години

До ИВАН КИРМИКЧИЕВ...хайде стига...Буда и тайфата ми не са виновни за нищо, даже и за това че са деца и внуци на тия същите "червени"...И накои очакваха да се борят с тях...Смях, ама през сълзи...

315

ИВАН КИРМИКЧИЕВ

преди 11 години

"МОНОПОЛИТЕ" В БЪЛГАРИЯ ----НЕ СА ОТ ВЧЕРА....НИТО СА ОТ ГЕРБ!!!МОНОПОЛИТЕ СА ГРИЖЛИВО СЪЗДАДЕНИ И ФИНАНСИРАНИ ОТ БКП/БСП !!ЧРЕЗ ТЕЗИ НОВИ "ЧЕРВЕНИ ПИРАМИДИ" ---ПАРТИЯТА ОТ *** -20, ИСКА ДА ВИ УПРАВЛЯВА!ОРЪЖИЕТО НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ---СЕ ЗАМЕНЯ С "ЧЕРВЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПИРАМИДИ"/.. по браншове/ !ДНЕС ГОВОРИМ ЗА "ЕНЕРГИЙНИЯ БРАНШ."...УТРЕ ЩЕ Е НЯКОЙ ДРУГ.../земеделския например/ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА!

314

Анонимен

преди 11 години

До ИВАН КИРМИКЧИЕВвуйче "финансии" що ще рече?

313

Анонимен

преди 11 години

Фактите са ясни. 1) Хората нямат пари да плащат такива високи сметки за ток.2) В страната няма алтернативни източници на отопление - парно, газ, мазут (ако не борим няколко града с ограничено разпространение).3) Главното покачване не е от цената на тока, а от пренос. Защо се преноса е толкова скъп? Не е ли задача на дружествава да се грижат за ефективността на мрежата?Министъре, ***, като не можеш да си вършиш работата се разкарай от там.

312

РУМЕН221

преди 11 години

НОВИНА - СВЕТКАВИЦА...!!!Гърция отне лиценза на единствените две частни компании, които предоставят електричество за битови нужди. Според Управлението на гръцката система за доставка на електрическа енергия (ДЕСМИЕ) Energa и Hellas Power им дължат 27 милиона евро, които е трябвало да бъдат изплатени до 20-ти януари 2012.След като не е била внесена сумата до обозначения срок по сметките на двете държавни компании, надзорният орган на енергийния пазар отне лиценза на частниците"- А НИЕ?

311

Анонимен

преди 11 години

ЧУДЯ СЕ КОИ ПО-НАПРЕД ДА ПСУВАМ - ТЕЗИ КОИТО НИ ДЕРАТ КОЖИТЕ СЪС СМЕТКИТЕ, ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ГИ ЗАЩИТАВАТ.

310

ЧИЧО ПИЧО

преди 11 години

Най-лошото е че ЧЕЗ е ЧЕХСКА фирма и ВСИЧКИ ПЕЧАЛБИ ОТИВАТ В ЧЕХИЯ НЕ В БЪЛГАРИЯ

309

ЛЕВСКИ

преди 11 години

на площтадите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове.да защтитим БЪЛГАРСКИЯ народ който тиранът БОРИСОВ погребва.ако е останала и частица от патриотизма на ЛЕВСКИ И БОТЕВ излизаите да раздаваме правосъдие така както ЛЕВСКИ е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да свалим със всички средства тираните от ГЕРБ И БОРИСОВ.не чакаите а излизаите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове БОСИЯ ви показа пътя на РЕВОЛЮЦИЯТА сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВО

308

ГЕРБАВИ МУТРИ

преди 11 години

КЪДЕ СЕ СКРИ БУДАТА БОЙКО БОРИСОВ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ? ЗА МЕН ТОЙ НЕ Е БУДА А ЮДА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ЗА МЕН БОЙКО БОРИСОВ Е ЮДАТА НА БЪЛГАРИЯ! ТОЙ Е ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК ЗА ВАШЕТО ЖАЛКО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ! ТОЙ ЮДАТА И ГРОБ СА МАФИОТИТЕ И ГРАБИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ! ЮДА НЕ Е ВИНОВЕН А ДКЕВР - СМЯХ В ЗАЛАТА ТА ТЕ СА ЛОСТА НА ДЪРЖАВАТА АКО ИМА ТАКАВА И СЕ НАЗНАЧАВА ОТ ТИКВАТА ЮДА!

307

ИВАН КИРМИКЧИЕВ

преди 11 години

ЧРЕЗ ЕНЕРЕГЕТИКАТА -----СЕ ИЗДОЯВАТ ФИНАНСИИТЕ , ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!ЗАТОВА ,КОМУНИСТИТЕ И РУСНАЦИТЕ СА СЕ НАСОЧИЛИ НАТАМ------ТАМ СА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ....ИЛИ СТЕ ***...???!!!

306

до 373

преди 11 години

Човече нещо не си добре или си нечий слуга за да бръщолевиш врели некипели.

305

Анонимен

преди 11 години

ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА

304

ТОКОВА СМЕТКА

преди 11 години

КАК НИКОЙ НЕ РАЗБРА ЧЕ СА ВИНОВНИ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ -ТЕ ОТЧИТАТ ДВОЙНО И ТРОЙНО ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ИЗРАЗХОДЕНАТА- ТАКА СА НАСТРОЕНИ НЕ ГОВОРЕТЕ ПОВЕЧЕ ГЛУПОСТИ

303

Анонимен

преди 11 години

АКО ББ НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА НАМЯВАНЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, ЗНАЧИ И ТОЙ Е СЕДНАЛ ВЕЧЕ НА БОГАТАТА СОФРА НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ.

302

Анонимен

преди 11 години

Колкото по-бързо си отидат тези наглеци толкова по-добре, а народа трябва да заведе дело срещу тези които са сключили договор с тях. Колективен иск за ограбване в особено големи разбери, поради некомпетентност и малоумие на лицата подложили българите на този тормоз.

301

ИВАН КИРМИКЧИЕВ

преди 11 години

НЕ БЪДЕТЕ КАНАРЧЕТА -----ВДИГАТ ВИ ЦЕНИТЕ НА ТОКА ,...ЗА ДА СЕЯТ" НЕДОВОЛСТВО" И ДА "ЯХНАТ ВЪЛНАТА НА ПРОТЕСТА"....!ТОВА СА ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОХВАТИ НА КГБ И ДС.ЕНЕРГЕТИКАТА Е ...СЛУГА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!ТАМ СЕ РАБОТИ С "МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ"------ОТ ТАМ СЕ ДИРИЖИРА ВЛАСТТА !СЛЕПИ ЛИ СТЕ...??!!!ГЛУХИ ЛИ СТЕ...???НИМА НЕ РАЗБИРАТЕ ....ЧЕ ТОВА Е "ПЪЛНА ЧЕРВЕНА КОНСПИРАЦИЯ"?????????????

300

х

преди 11 години

В общите договори с ЕРП правени при Симеончо е договорено кражбите на ел енергия и загуби в мрежата да се поемат солидарно от всички изрядни консуматори и да им се калкулират в сметките. Токова безумие и наглост няма в целия свят, демек ЧЕЗ и др нямат никакъв интерес да се борят с кражбите и загубите на ток, защото те им се заплащат и се калкулират в сметките на порядъчните платци на ток . Това е пълен парадокс честните да плащат за крадците, а но доставчика да не му пука.

299

Анонимен

преди 11 години

"Основната причина за повишаването на цената на електроенергията в България е гигантската далавера около "гьола" край Белене. В нея досега са потънали два милиарда лева, а активите на Националната електрическа компания са заложени като обезпечение, с което България е съвсем вероятно да се раздели. Далавери се правят и с износа на ток, при които изнесени на книга количества се пласират на вътрешния пазар, за да се спести и укрие данък добавена стойност. Държавният монопол върху производството на енергия е това, което обединява всички правителства в България, защото това е най-щедрата и непресъх

298

аС

преди 11 години

Я, какъв красив труп ! Я да му вчешем перчема ...

297

нечовек

преди 11 години

Всичко това е резултат от чакането друг да ни свърши работата,а ние да мрънкаме,колко е несправедливо.Оставихме Червената Баба да си отгледа деца и внуци,да ги изучи в елитни университети и сега те ни смъкват кожите от гърба.Мита за работливия и интелигентен български работник потъна в море от чалга,простотия и метилов алкохол.....