108

Анонимен

преди 11 години

Да по-забавно е от шоуто на слави и други такива, но не е по-забавно от наистина забавните неща. Вие просто се ограничавате с тъпия български хумор. Не знам какво ви харесва в тея простотии. Да не знаеш как се пише една дума ооо много смешно умрях от смях.

107

Uchenik

преди 11 години

До ОЧИНИЧКАТЪ nqmash problem mila v gAzA shte ti hfargam

106

ПАИДЖИНА ФОСТАТА

преди 11 години

До Barsafan Може би не ти е смешно, защото част от хората с които той се гаври са и феновете на Шоуто на Слави и неговите нИвИрУятни таланти и техните образи, за които най-смешното нещо което могат да измислят е да се облекат като жени или да си сложат дебели вежди и да говорят с изтънени гласове?! Хехе... Жалко, че сатирата на високо ниво не я чаткате. Или може би сте над 50 години и просто нямате нито една 15-годишна "иакъ ***" във ФБ приятелите си? :)

105

мтмрфзс

преди 11 години

До Barsafan - Не ти трябва много, за да си по-забавен от Комиците :).

104

Анонимен

преди 11 години

Преди да пишете статии се информирайте малко. Такива герои има и на английски и то от доста време, но там никой журналист не е започнал да се вайка "как това ще повлияе на децата" Много загрижени станахте изведнъж. Това е просто поредната простотия в интернет. Обърнете внимание и на стойностните неща, които правят младите хора и престанете да ни показвате само лошото през лупа.

103

Barsafan

преди 11 години

Допълнение към долния коментар - просто не мога да разбера вие нормални ли сте *** ли сте какви сте? Кое е по-забавно? Paiajina *** или неграмотното му писане?! Просто не мога да разбера как може да кажете, че с тези идиотщини дето пише бил по-забавен от хора които се изхранват с това да забавляват хората(с една дума Професионалисти) като Шоуто на Слави(когато има скечове) или пък като "Комиците"... Тоя е живо доказателство за деградацията на младите хора в България... Идиотска работа!

102

ОЧИНИЧКАТЪ

преди 11 години

ИСКАМ *** !!

101

Barsafan

преди 11 години

Абе пичове вие нормални ли сте? Как може да го харесвате тоя деградиралия, вулгарен, невъзпитан и неграмотен ***? Този човек 100 % е или някакво дете което няма какво да прави или някой *** с доста свободно време които пак се чуди какво да говори и няма личен живот и се занимава с неграмотно писане с което си мисли, че е смешен... А до колкото вие дето го харесвате, смятайте вие какви сте щом той е такъв ***, че да му се кефите... :( Не знам на къде отива тоя свят бил по-смешен от Слави..

100

Анонимен

преди 11 години

*** стария !

99

TTT

преди 11 години

Вижте ся, да уточним нещо: Долан и тези покрай него са създадени за да тролят grammar nazi-тата, които се бяха превърнали в масова вълна в англоговорещите(пишещите) сайтове. Всички други бруталии са с цел да се дразни и останалата част от дадения сайт. В същия момент спиндермаан си е *т без голяма креативност, появяващ се доста след модата му, за да може тукашните да се забавляват и, за съжаление, вече почнаха така да си пишат ...

98

Niki 32g Sofia

преди 11 години

*** Днес! Като не ви е забавно, пуснете си Христо Ботев! Може и Алма Матер. Там е по-весело.

97

Нейко Любев

преди 11 години

Спиндермаан е доста по-забавен от "Комиците", "Шоуто на Слави" или какъвто и да било друг травестизъм. Това, че някому не се харесва дебилен хумор - в което няма нищо лошо - си е негов проблем. Абсолютно сигурен съм, че авторът на статията обича постни вицове за тъщи, "французина, американеца и българина" и се забавлява с тъжните напъни на Камен Донев. На който не му е смешно - ***.

96

Анонимен

преди 11 години

ГАЙ *** FTW!!! fb/GaiBanio

95

Христо

преди 11 години

САМО ФОСТАТААААА

94

anonymous

преди 11 години

На автора на тази статия ФОСТАТАААА

93

Manuelle

преди 11 години

Gooby pls

92

stoyan.dyulgerov

преди 11 години

Четох статията, много слабо написана е, но това е за жалост една от отличителните черти на новата българска публицистика в интернет. По-алармиращ е за мен фактът, че пишман-журналистите се опитват да четат морал, без самите да са блестящ пример за такъв. Оставете хората да се забавляват с каквото им харесва.

91

Анонимен

преди 11 години

knowyourmeme/memes/dolanПичове, образовайте се малко. От българското интернет общество отдавна съм разочарован, но от автор в dnes.bg очаквах малко повече проучване на материала.

90

anonymous

преди 11 години

Но все пак това не е превод на вече съществуващи meme-та. Идеята на "Спиндермаан" се различава доста от това на Dolan и компания и единственото "копирано" нещо е просто пародирания образ на Спайдърмен, докато закачките и цинизмите (сред които и прочутата фраза "***") са очевидно авторски.

89

fostata

преди 11 години

***