246

Спонги

преди 11 години

Калинчо Добрев мисли, че всички са с неговото IQ на теле. Ух, малко остана. Само Хамстерът да не го скрият, щото е чудесен за намаляване рейтинга на БСП. Както и Цветанов, впрочем.

245

как ще ги стигнем...

преди 11 години

Албания отказа да плати компенсациите, които ЧЕЗ поиска, след като на 21 януари правителството отне лиценза на компанията.Исканата от ЧЕЗ сума възлиза на 200 милиона евро. От Министерството на енергетиката в Албания определиха претенциите на компанията като неоснователни.Енергийното министерство обвини компанията в лош мениджмънт и защити решението на кабинета да прекрати доставките ù на ток в страната.От ЧЕЗ настояват за международен арбитраж.Разривът между компанията и Албания дойде на 21 януари, след като кабинетът отне лиценза на фирмата. До крайната мярка се стигна, след ка

244

Анонимен

преди 11 години

"Високите сметки били, заради забавено отчитане"... тези за толкова прости ли мислят хората. Те плащат месец за месец. Дори и да е забавено отчитането няма как за 30 дни да стане двойна тази сметка. Истината е само една - национализация на всички свързано с производството и разпределение на електроенергия и за всички онези, които ги приватизираха - народен съд!

243

Потребител

преди 11 години

Щом е пазар, доставчика да пита купувача от коя енергия иска. Аз, например не искам зелена, защото за мен е твърде висока цената.

242

Харесва ми.....

преди 11 години

Ктакто всички, така и аз гледах протестите в няколко града. Харесват ми. Значи има и нормални хора, които показват , че Будката ( произлиза от Буда) е вече не желан. Моите поздравления за всички които днес са протестирали. Аз не участвах в такъв протест, но ще гласувам правилно, против Будьо-Тиквата.

241

Българин

преди 11 години

Господин министър,Високите сметки не са заради "забавеното отчитане", а зарази забавеното мислене на нас - българите. Не е нормално в една уважаваща се държава такива като теб ,като Д. Атанасова, Павлова да са министри. Не е нормално в т.н. ДКЕВР да се раздават заплати ,без да се свърши грам работа. Не е нормално зад политически лозунги диктувани от вън да нямаме енергийна политика.Жалко ,че на протестиращите не им е ясно щото цените на тока ще продължават да растат

240

stoian79

преди 11 години

NA4ALOTO NA KRAIA NA PARTIA GERB.

239

Анонимен

преди 11 години

Какво ме интересува,че служителите на Енерго разпределителните дружества,били в отпуск ?И какъв е този куриоз да имаш 37 лв. потребена ел.енергия,а на края на фактурата поради преноси,мрежи,зелена енергия и други измишльотини цената е 93 лв.?Срам ме е,че съм гражданин на такава държава!Срамувам се от политици,като Янев,Борисов,Фидосова,която с удоволствие разказва,с какви деликатеси храни своя ***,като оня който предложи да се облагат пенсиите с данък и вс.подобни ***!

238

Анонимен

преди 11 години

Доходите ни са мизерни.Цял месец работиш,да си платиш тока.А пенсионерите направо са оставени да измират.Това е направо геноцид.

237

Анонимен

преди 11 години

Преди известно време при Слави гостуваха тези със зелената енергия.Те казаха,че вдигането на тока от нея е минимално.Но казаха нещо страшно.Когато Бойко идва на власт започва ревизии в ЧЕЗЕОН и ЕВН.Естествено открива нещо страшно.Очите и ушите му са запушени с много,много милиони.Сега ние връщаме тези милиони на ЕРП-тата,с йкоито си купиха свободата.Не те са виновни,а ББ

236

Добрев.,

преди 11 години

слушам те в момента.Ти си влечуго.

235

Батман

преди 11 години

Въпросните дружества бяха продадени от ЦАРЯ *** такива... Какъв Овчаров какви комунисти какви 5 лева.. толкова ви стига акъла.. явно тук болшинството пишещи са на по 20 години

234

до 361

преди 11 години

Това е проблема все алчни и прости ни управляват.Аз съм духнал отдавна от БГ,но родителите ми са тук и им помагам.

233

Анонимен

преди 11 години

Надписани сметки за ток -> висока печалба от ДДС -> пълна каса на ГЕРБ.

232

до тъй ли

преди 11 години

Пич в мутристан няма партийни каси , всичко е за Мутрата . Имаме си диктор и лошата новина е , че диктатора Борисов е *** и алчен .

231

ZARSTVO BALGARIA

преди 11 години

Na granizzata TRABVA Da Pishe ZARSTVO BALGARIA i Vsichko Ste BADE NARED...

230

Анонимен

преди 11 години

самият Тодор Живков беше най-големия селанин тип-Талибан

229

Не!

преди 11 години

Това не е никакво обяснение!

228

Анонимен

преди 11 години

ПЛАНА РАН-ЪТ...Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от целия български народ. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва у н

227

Тъи ли?

преди 11 години

Моята сметка е от 19 декември до 31 декември 2012.След това от 1 януари до 22 януари 2013,и са ми хакнали 100 лв отгоре . Енергопро са много яки излиза че 31 са отчитали електромери???????Тука далаверата е много яка и пълни здраво партиини каси!!!!!!Иначе досега да са е разбутали .