278

Киркорчо

преди 11 години

Още много тука *** субекти, заради когото България трябва да се срамува. Още 20 години и Русия и България станат истински процефтяващи европейски держави! Почакаме малко!

277

до 413

преди 11 години

Ха,ха,ха по-*** коментар едва ли може да се измисли.

276

почит

преди 11 години

Грижливо пазената тайна,че Сталин е потготвял удар над Германия и Европа вече излиза наяве.Въпреки това отдавам почит на загиналите руснаци и германци,два велики народа настроени един срещу друг за спечели сатанизма.

275

Анонимен

преди 11 години

До 407само незнам кои ще членуват втози Евразийски съюз :), а съвременната руска държава е федерация само на хартия ............ по вероятното е, ако продължава малоумното управление в Кремъл, след 10-15 г.на тази територия да се пръкнат 10-ина нови държави

274

Анонимен

преди 11 години

Повечето от вас не са били родени, но аз разбрх от ББС ,че е гръмнал чернобил точно времето когато валеше дъжд и ядяхме марули, а червената дружинка ядеше консерви от Швейцария и Германия, същата тая дружинка ни управлява вече 23 години, децата им изучиха в Германия,Англия и САЩ но не и в Русия. Радвам се че сега безплатно мога да напиша "червен ***", защото обиколих и целия свят и видях къде как се живее.Не защитавам нито запада нито никой просто съм реалист.

273

за 408

преди 11 години

Зомби,самите евреи не са искали ционистка държава,защото ционизма няма нищо общо с тях,ВМРО -?ха,ха,ха!

272

До 403

преди 11 години

Преди имаше СССР, още по-преди имаше Руска империя, сега има Руска федерация, през 2015 ще има Евразийски съюз, така че мечтите на Рейгън и Тачър да останат 50 млн руснаци, за да обслужват тръбите още не са сбъднали. А и няма да се сбъднат

271

Анонимен

преди 11 години

Еврейските общности са не по изстрадали от много други хора,със създаване на ционисткото движение,за което евреите от посочения по-долу сайт казват"че процъфтява от еврейско страдание"особено и целенасочено се създават антиеврейски настроения,което да подпомогне създаване на ционистка държава,резултатите от което виждаме днес-опасност от ядрена война.

270

Анонимен

преди 11 години

Победили тия, победили ония, пък дали в пъти повече жертви от победените и днес живеят в пъти по-зле от тях

269

Киркорчо

преди 11 години

Руснаците биели всички: манголотатарци, турци, французи, германци, но живеят само по хубаво от манголите!

268

Анонимен

преди 11 години

Като прехвърлих коментарите виждам, че червените *** добре са оакали всичко, то са поклони , наколенки и молебени.Съвет другари партизани: Учете в руски университети, слушайте руска музика , гледайте руски филми и научете руски перфектно с който обаче само в Русия може да си говорите, защото ако проговорите на руски в бившите източно европейски страни например ще ви излъжат и гледат накриво.Промитите ви мозъци все още не разбират , че руснаците не са ни "освободили" от нищо.

267

Майкъл Чуркин

преди 11 години

Еврейският е народ е много изстрадал народ,бил е поробван от различни империи и както казах тази земя е обещана на Евреите още от преди хиляди години,арабите са агресори спрямо Еврейският народ и е нормално Евреите да си защитават земята.

266

Анонимен

преди 11 години

Писмо от ортодоксалните евреи живеещи в Светите земи преди обявяване на "Израел"казва,че Йерусалим трябва да остане международен град защитен от ООН-че ционистката д-ва е узурпирала святото име на Израел-че Йерусалим не трябва да се разделя на части и определено да не се включва никаква част в ционистката д-ваПисмото е на сайта на Истински Тора евреи против ционизъм.Казвам го защото ционизмът не представлява тези,които са живели по Светите земи.-

265

Анонимен

преди 11 години

а финландски снайперисти ще има ли на парада :)))

264

Анонимен

преди 11 години

Че какво е успял Рейгън?

263

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

НИКОЙ ДА НЕ СЕ БЪЗИКА С РУСНАЦИТЕ....БОНАПАРТ И ШИКАЛГРУБЕР ОПИТАХА....НО ИМ ЗАМРЪЗНАХА ТОПКИТЕ....

262

за 370#гмо еничар

преди 11 години

Слава на Червената армия сразила хитлеристките пълчища във Сталинград!Вечна слава на загиналите съветски бойни!Слава на др.Сталин!А за всички онаниращи евроатлантически еничари =четете решенията на Парижката мирна конференция от 1947г.

261

Анонимен

преди 11 години

DAAAAAA,RUSNACITE MNOGO SA POSTRADALI ! ZATOVA VSI4KO DO KOETO SE DOKOSNAT STAVA DUPKA V ZEMIATA !

260

а днес...

преди 11 години

За да се избегнат нови кървави войни (в идеален свят)миналото трябва да се помни и да се знае най-голямата заплаха днес-ционисткия режим със скрито ядрено оръжие играейки горката малка недържавичка в море от араби и основана от тероризъм.Ционистите са най-голямата измама в човешката история,представяйки се за "избрани",когата повече от 90% са поталмудчени хазари с апетит за световно господство добре описан в "Универсален ционизъм"на Радишевски.

259

Нехст

преди 11 години

Какво става в Централна Азия (или Средна Азия) и Синдзян-уйгурски автономен регион следващия конфликт е там, Турски Американски Руски кой ще го предизвика.