45

Анонимен

преди 11 години

Вечна Слава на Героите смазали фашистката *** при Сталинград !!!! ДА ЖИВЕЕ ЕДИННА РУСИЯ !!!!

44

червената армия

преди 11 години

Славата на Червената армия е,че световния окултизъм успя да я използва за унищожение на друга велика и силна държава след Русия-Германия.Това беше решителната битка за Божия или нов световен ред.

43

до 58

преди 11 години

Право си , дядовото, главата ми е чугунена. ако не беше такава, сега нямаше да ми пишеш, нямаше да си дори сперматозоид, нито яйцеклетка. Ами добре, че на дядо ти и баба ти главите също бяхя чугунени, та оцеляхме и създадохме прекрасни хора като теб. "Човек - това звучи гордо!" Едва ли знаеш кой го е казал

42

Анонимен

преди 11 години

Гражданино на ЕУ, би ли ни осведомил колко точно войски ангажират микробританците по това време, може би 60 000(да ти пусна жокер)?

41

победа

преди 11 години

Нима никой не разбира,че победи световния САТАНИЗЪМ?До време разбира се,най-страшното иде,но след него Исус,а за сатаната и слугите на антихриста -езерото от огън в което Той ще ги унищожи.

40

Историк

преди 11 години

Слава на Великата Червена Армия - спасителка на човечеството от кафявата чума!А знаете ли, какво щеше да се случи с фон Паулус, ако се беше върнал в Германия?Същото, което се случи с един доблестен немски войник - Ромел.Сега ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: през февруари българските неофашисти ще проведат "Луков марш".Набеденият герой ген.Христо Луков е искал да изпрати български войски на Източния фронт.След като се пенявил пред цял строен полк, на командата му "Кой иска да стане доброволец, крачка напред"..

39

До 56

преди 11 години

А-а-а нищо ми няма, дядовото. И с простатата съм добре, и с тестостерона. Само пенсийката ми е малка, ама нали знаеш, че "всичко е любов"?

38

Анонимен

преди 11 години

Пишем само Ленинград и Сталинград и знаем за какво става дума. ---------------- Това те прави много умен ли? Аз мисля, че просто си една чугунена глава

37

Жуков

преди 11 години

смачка гръбнака на чудо-армията на Хитлер. Такава съдба очаква и съвременните "демократизатори", ако посмеят да нападнат Русия. Само нашите "евроатланци" /що за словоблудствена дума/ гледат зяпнали "солджърите" и им дадоха безплатно да ползват родна земя за бази за да са по-близо до руските граници. Даже работят тайно срещу братския нам народ - нашите освободители

36

До 53 Професора

преди 11 години

Ами като коренспондирате с увредени, постепенно и Вие се увреждате "Професоре"

35

Я

преди 11 години

Обичам Русия, защото съм българин, а руския народ е наш брат.

34

EU citizen

преди 11 години

По същото време англичаните ангажират огромни германски сили в Северна Африка, а американците мачкат Япония. Затова руснаците са успели да се справят. И защото не сме пратили подкрепления, както казах.

33

Проф.д-р к.ф.н.

преди 11 години

И да пиша, и да не пиша, няма кой да ме послуша. Та само руснаците ли са глупаците? Ами ние що нещо преименувахме? Кореспондирам с по4-5 руснака и рускини на ден. Нито те, нито аз употрубяваме Санкт Петербург и Волгоград. Пишем само Ленинград и Сталинград и знаем за какво става дума.

32

До 49

преди 11 години

Добре казано и вярно драги с една поправка -- г-н Костов работи за БСП -- справка жена партийна секретарка, статии в Раб. Дело и статии в сп. Икономическа мисъл.Абе, Костов на кого продаде Лукойл!

31

преход

преди 11 години

Болшевизмът в Русия и унищожението на руското православие,интелигенция и собственици на земя беше само преходен период към новия световен ред,който ще е истински световен комунизъм,падане на граници,световно правителство и световна(сатанистка)религия,нещо,което оригиналничи от древен окултизъм.Русия беше най-голямата жертва след френския червен терор,нима не се вижда потготовката от каквото става по света?

30

Анонимен

преди 11 години

Фактите са си факти - с 4 млн. германци фюрера унищожи 20 млн. болшевики и ги върна 15-20 години назад, заради което и изгубиха Студената война. Европа беше спасена от азиатщината.

29

Слава на Русия!

преди 11 години

Русия е велика! Никой, който е тръгнал да я завоюва не се върнал

28

Анонимен

преди 11 години

Истинските убийци на руските народи са евреите в тогавашното политбюро. Но войната я печели Сталин дори и посмъртно. Причината за този холокост над Русия е че Ленин и Сталин предотвратяват създаването на Израел на кримския полуостров, а Русия да бъде едина безкрайна териториална мина на ресурси за тази нова държавичка. Затова е и измислена великата октомврийска революция

27

ПЕШКО

преди 11 години

ТЕЗИ КОИТО СЕ РОДЯТ ПРЕЗ ТЕЗИ 6 ДНИ ОТ СТАЛИНГРАД ЛИ ЩЕ СА.

26

Колко е

преди 11 години

Колко е средната продължителност на живота на тази дегенериралата нация -- проверете където искате, няма измама цифрата е стресиращо малка!