120

българин

преди 11 години

Не се карайте, уважавайте се! Това преди всичко, понеже сме хора, всички ще остареем и ще разберем, че всичките кавги са били безсмислени. Светът го е имал много преди нас, ще го има и след нас. Няма време за глупости, усмихвайте се и уважавайте другия, независимо от етнос или цвят на кожата. Лека нощ!

119

brigante

преди 11 години

~ 300 милиона души пишат на кирилка и методийка:) иначе статийката сте я краднали от dw deазбуките са 5 защото всичко останало са знаци:) нямат фонеми, а има художествени измишльотини - логота:), които затрудняват човека и той изглежда глупав пред другите художници, които са наизустили повече рисунки:) или демек повече думички:) разни финикийски простотии:) в света ни има гръцка азбука, от която са произлезнали латиницата, кирилицата, грузинската, арменската азбуки! всички др. са рисунки:))))

118

Анонимен

преди 11 години

До до 158Има един глупчо, но не знам кой е. Каква точно нова зелена енергия има, която знаеш и не зависи от вятъра и слънцето. А, да може би приливите - морски и особено интелектуалните, на такива като теб. Технологията се развива към все по-голямото разбиване на атома на субатомни частици, отворко. А не към превръщане на хората в дървета. Не хвърляй общи приказки като факти. Ако искаш, ти бъди овчар, твоя воля. Има опити с водородни клетки и др. под., но далеч от нужните мощност и ефетивност.

117

Анонимен

преди 11 години

Май трябвало и вас да ви изпратят заедно с кирилицата

116

до 161

преди 11 години

Пич, успокой топката. Като искаш съмишленици, пиши в турски форуми. Ама да влезеш в български сайт и да пропагандираш за латиница - ти какво очакваш, да ти постиламе червен килим ли. За да те вземе някой сериозно, оправи си малко правописа, че пишеш като първия човек. На първо време слагай точки в края на изречението и тук-таме запетайки. Понеже така е несериозно да се пише. И не се пали толкова, това, че си от малцинствена група, не те прави лош. Лош те прави изказът ти и провокациите.

115

Анонимен

преди 11 години

Спокойно бе никой от вас нема грам мозък щом дрънкате глупости в някакъ *** сайт по среднощ.Нема никакво значение българи ли сте,турци ли,или марсянци.

114

до 158

преди 11 години

Глупчо, това дето си го писал никога няма да стане. Защото хората въвеждат нови технологии и вървят напред със страшна скорост. Вие докато си държите главите завряни отзад и твърдите че от АЕЦ по хубаво нема ще изпуснете и последния влак към бъдещето на зелената енергия. После пак ще се чудите защо сме последни в Европа.

113

до153

преди 11 години

Великата измислена история да знам колко сте велики на 3 язовира за 3 дни а езика може да се спори стотици години и пак нищо и защо трябва да се обяснява само на малцинствата 80 процента обидите не са от малцинствата за вашите могат да колят и бесят по форумите а на малцинствата трябва да им се обяснява че не трябва да им отговаря трябва да са послушни и аз не съм расист и като знаеш кажи ми вие от коя раса сте и малцинствата от коя като знаеш какво е

112

до 156

преди 11 години

Човек който е свикнал да живее сред фекалии, никога не можеш да го убедиш че е възможен и друг живот.

111

Анонимен

преди 11 години

до 157това са турците много завиждат аз не ги харесвам.Не харесвам тяхната култура,манталитет,двуличност,завист и приятелство

110

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАми на тия зелени им е много лесно на Запад, където днес са задоволени от всичко. Но в скоро време с изчерпването на енергоресурсите наистина ще трябва да позеленеят, за да могат да фотосинтезират. Разбира се съответно ще трябва да им поникнат листа напролет, които да опадат приз зимата в нашите географски ширини и да изпадат в летаргия. Вече взеха много да преиграват. Всяка крайност стига до абсурд. Например за да не умрем, не трябва да се родим. Това е истина, ама не съвсем.

109

Анонимен

преди 11 години

Тук по форумите са някакви турчета, които нито са българи с българите, нито ги смятат за турци в Турция. Затова злобата им е голяма, понеже никъде не се чувстват на място, но затова не ги и мразя, понеже и тяхната не е лека.

108

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 154хаха яд те е нали турчине гадно ти е нека злобей това е ти е в придората.България има аец от 40 години,а анадола все още няма.

107

Анонимен

преди 11 години

до 152хаха едва ли турците от анадола трябва да спрат да идват тук за паспорт.

106

Анонимен

преди 11 години

Мамин сладък, с този аргумент за АЕЦ трябва да се срамуваш, а не да се гордееш. Знаеш ли че зелените на запад обмислят да бойкотират купуването на ток произведен от АЕЦ? Явно не знаеш, ти кво ще го правиш тоя ток къде ще си го завираш? Може би там където ще си завираш и ядрения ***.

105

до 148

преди 11 години

Ако беше внимавал в часовете по история някога, вместо да надничаш на Айшето под полата в час, щеше да знаеш защо българите се гордеем. Не само защото езикът ни е сред най-старите в света. А класата се познава по това, че умееш да приемаш другите. Като по-малки братя, но да ги уважаваш. Затова аз не съм расист и не мразя малцинствата. Но това не ми пречи да им обяснявам тогава, когато питат и обиждат като малки деца по форумите.

104

до149

преди 11 години

Бъди сигурен че най простият със сигурност е по умен от тебе

103

до 146

преди 11 години

Ти явно си сляп, щом не можеш да видиш това. Просто те съветвам да отидеш за една седмица в Турция и после ще ми запееш друга песен.

102

до маке

преди 11 години

как беше ? ювано юванке що не дулада душо .аххаха

101

Анонимен

преди 11 години

До 143ти знаеш ,че турци е пред вратата на ес от над 50 години?????? те за 50 години не са могли да влезнат в съюза и бъдеще няма да влезнат.Турция над 60 години капитализъм ,а все още нямат АЕЦ.Баси срама бих казал аз над 70 милиона са ,а нямат няколко хиляди умни да работят на аец.