9

Simo

преди 11 години

До 7/Боян- И какво като те управляват турци, да не би при тройната коалиция да е било по-зле, отколкото при тия кукловоди и кожодери. При Доган-4 индексации на заплати и пенсии, таван на пенсия от 500 на 700 лв, винаги 13 заплата и пенсия и никога не окрадоха спестяванията на хората, кътани за мизерните дни, до които ни докараха. Долу Герб!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Каквото каже Меди Доган това е било и ще бъде другари ***, елементарна аритметика е , смятайте с елката. А цифрите с времето все повече ще нарастват, колкото и да не ви се ще. Мандалото хлопна и Доган каза аут на *** и ченгета. На изборите милиционерите ще са извън борда, камо ли самостоятелно да управляват. Смешковци

7

Анонимен

преди 11 години

По-добре Доган от колкото Боко!Ще гласувам за ДПС!Може пък те да направят метро от Истанбул до София покрай тръбата за газта...:)))

6

боян

преди 11 години

гласувайте за червените *** и изкривената мутра пръмовица, за да ви управляват турци. халал да ви е

5

Rado

преди 11 години

С две ръце на изборите за Ахмез Доган, но никога повече за комунисти и милиционери. Съгласен съм турчин да ме управлява, но да живея като човек, а не като скот през 21 век. Видяха се какво могат-станахме посмешището на Европа за тия 3 години и половина.

4

БЕЗПАРТИЕН

преди 11 години

Брех разбойници такива !Без срам си казват ,че пак искали да управляват заедно с БСП. Значи пак искат да разпределят порциите ДОГАН и СТАНИШЕВ. Двамата интимни приятели.Остава само Кунева /Пръмова/ да се присламчи . А тя много иска да цоца от държавната софра. Свикнала е.И по комунистическо време и сега по времето на демокрацията. Много нагли тези хора.Пак искат тройна коалиция,ама този път няма да им мине номера.ДА КАЖЕМ СТОП НА ЧЕРВЕНО ТУРСКАТА МАФИЯ.ДА КАЖЕМ СТОП НА СТАНИШЕВ,ДОГАН И КУНЕВА

3

Анонимен

преди 11 години

Защо всички лидери в ДПС са с турски имена? Някакво съвпадение ли е?

2

Кенан

преди 11 години

ДПС са мазни крадливи ***! Лъжат и мажат, но Аллах всичко вижда!

1

бай иван

преди 11 години

дано пукнат всички от ДПС