125

На Боби Михайлов

преди 11 години

ще му падне присадената перука от завист като гледа как другите от ГЕРБ са го задминали в алчните апетити за далавера с държавна собственост. Трябва да се тури ръка на Козлодуй, ама крадливите гербери да знаят, че ще отсечем ръката, дето и посегне

124

Анонимен

преди 11 години

Другаря Овчаров ще открадне и още, нали БСП държи съдиите и те не съдят както трябва. А вие чакайте увеличени заплати, пенсии, бонуси. Станишев и Овчаров отдавна ви ги взеха.

123

Аз като "твърд&

преди 11 години

гербераст съм плътно за Американските кюмюрдзжийници в Марица Изток, или в краен случай екологичната-демократична зелено-пембяна енергия на другарката Цветелина -Бориславова-Карагьзова - верна другарка в бандиттското минало на нашия пръв партиен и държавен ръководител - Боко 1 - по простолюдно наричан "Тиквата"

122

Леонсио

преди 11 години

До всички комплексирани люде тук: не си избивайте агресията и комплексите тук! Стига сте псували, неосъществени персонажи такива! Вместо да плювате, осъзнайте истината, независимо кой я произнася!

121

чекист

преди 11 години

До До 133 Не е съвсем така. Те не биха имали проблем да сертефицират реактор, но при тях по понятни причини реакторите са значително по скъпи. Защо да не могат да продават гориво. Просто променят малко касетите и няма проблем. Скъпо е просто. Нали чехите веднага след промените след емоционален изблик караха 5 години с щатско гориво, но после "приятелството си е приятелство , но сиренето е с пари" и се върнаха отново на руско. Нито лиценза е проблем, нито горивото...Кинтите са проблем

120

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е Р.Овч. и И.Костов да отидат там където им е мястото - във пандиза.

119

Янето

преди 11 години

е една *** на тиквата и като такъв ще го запомнят. Не напразно Цеко-Апартаменто слухти за компромати със СРС на брой, колкото в целите САЩ

118

Дедо поп

преди 11 години

Още едно доказателство че бг щеше да бъде просперирща страна въпреки кризата както Чили ако и тя си имаше един Пиночет Такива като овчара запалката и др подобни а въобще и всички *** щяха да са си на мястото в пъкала и в бг щеше да има само истински хора и всичко щеше да е наред

117

nie.ot.b.s.p

преди 11 години

eto.go.na6ata.gordost.toi.ne.moje.da.4ete.ama.pi6e

116

Той и тиквата

преди 11 години

все казва "твърдо" Нье , пък сигурно тайно ще гласува в тъмната стаичка "меко" ДА

115

чекист

преди 11 години

До Анонимен Ами аз това казвам. Работил е на тези места но в друг порядък и в други години. След института е разпределен в Козлодуй и си е бил редови инженер. Пълномощник на ЦК беше един евреин и имаше си спомням на разположение въртолет. Шефовете на строежа стояха мирно пред него а Овчаров спеше на фургон с жена си известно време

114

Анонимен

преди 11 години

Мисля че епитета с който Румен Овчаров замеря опонента си се връща като бумеранг на неговата глава.

113

До 133

преди 11 години

Защото Америка няма лиценз за строеж на АЕЦ в ЕС. Такъв имат Франция и Русия. Нещо още да питаш за американците? Или че правят най-скъпите такива централи. Не можем и гориво да си купуваме от тях, поради несъвместимост в системите.

112

румен221

преди 11 години

ДОКАТО ГЕРБ И КОСТОВ НИ ЛЪЖАТ И СПИРАТ БЕЛЕНЕ - 5 страни ще строят АЕЦ за първи път, въпреки бедствието в Япония. - Това са Обединените арабски емирства, Турция и Беларус, Виетнам, Бангладеш, ОСВЕН ТЯХ СТРОЯТ ПРОВЕРЕТЕ В ИНТЕРНЕТ АНГЛИЯ - две, ИРАН, ПОЛША, ЧЕХИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ТУНИС, ВЕНЕЦУЕЛА...И САМО НАШИТЕ БИЛИ ГУБЕЩИ?!?!?!? ХА-ХА-ХА!!! - Така е... " - И НАЙ-СЪВЪРШЕННАТА ТЕХТИКА, В РЪЦЕТЕ НА НЕКАДЪРНИК Е КУП МЪРТВО ЖЕРЯЗО...!!!"

111

чекист

преди 11 години

До Пич Моят нос драги Пич:) е доста дълъг...като на Депардьо:) Така че много е видял, на много места се е пъхал. Естествено е че Русия има интерес от лецинциран и построен реактор в страна от ЕС. За България и е все тази. Ние не сме пазар да тях...за никого не сме , до там се докарахме. Ако е давала комисионни ги е давала на чиновници от ЕС за да лицензират строежа. То и за това на такава цена е централата. Няма по ефтина. САЩ защо вместо да ръчкат не прредложат по добра оферта? Това е въпросът!

110

До незнаещите

преди 11 години

във форума - преди 10.11.89 имаше щатни /на заплата/ и нещатни - изборни партийни секретари на ППО - първичните партийни организации. Та нищо лошо няма да те изберат хората защото ти вярват.

109

Radiacionen tip

преди 11 години

Планът Ран- Ът спокойно вече може да се преименува на Планът Герб- Ът! Като под "Ът" разбирай всички, които облизват на първият гъ....!!!

108

Анонимен

преди 11 години

Като редови инж. завършил по времето на соц-а си спомням че имах 5 години разпределение - така повеляваше партията. Явно Р.Овч. е скатал разпределението щото не е будала като мен.

107

Добрев е експерт

преди 11 години

по цената на зеленчука на пазара в Хасково, а Валентин Николов - с прякор Общото/ щото минава само с общи приказки/ по снабдяване на детските градини в София с храна за закуска и обяд

106

Анонимен

преди 11 години

Не можах да разбера от биографията на другаря Овчаров, как през 1984г е бил в Московския институт, в АЕЦ Козлодуй, и в Енергопроект-София? Да не би въпросният другар да е герой от 1984 на Дж.Оруел?