147

до Рико

преди 11 години

Мислех да не гласувам , но сега като знам, че ГЕРБ са против, с голям кеф ще гласувам "ЗА"

146

пенсия

преди 11 години

О Дюдянкоф омръзна ми да ти гледам "мекошавата" мутра.Как изкара цял мандат този треторазряден икономист?.*** не се дърляйте кой е по-комунист/лъжекомунист-келепирджия/. Герберасите са мутантите на БКП-БСП.Един дол дренки са. Защо никой от дупетатите не протестира за 800мил които ще похарчим за 30год таралясници ?. Оставиха този изкуфял дъртак Аню да води преговори. Видяхте ли ,че от комунистите никои идеалист няма никаде. Всички са мекерета , маскари и пеликани.

145

Георги

преди 11 години

До riko69Абе *** заради такива дървени глави като тебе сме на това дереже в момента бе! Докато Станишев беше на власт пари всички имаха който искаха да работят. Безработицата да не е била над 3-4% а в момента е 25%... Това циркаджйско правителство говори на просташки език като твоя и затова те кефи тебе защото си един от простаците на който се надява Бойко. Честно си го казвам, по добре Доган или Костов от колкото най голямата мутра в държавата, защото станахме за срам и позор навсякъде.

144

riko69

преди 11 години

До АнонименНА ВСИЧКИ ВЕЧЕ Е ЯДНО, ЧЕ НА РЕФЕРЕНДУМА НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА И ПРОТИВ БЕЛЕНЕ, А ЗА И ПРОТИВ ГЕРБ. Да обаче против ГЕРБ ще са нищожна бройка ,а всички отанали няма да гласуват

143

5f5

преди 11 години

Мерси Днес.бг, и аз вече се котирам по два пъти!!

142

ДО 206

преди 11 години

АЗ ВИНАГИ, ПРИ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ЩЕ ИМАМ РАБОТА, ЗАЩОТО СЪМ ЗАВЪРШИЛА ПРАВИЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ИМАМ ПРОФЕСИЯ, КОЯТО НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, НО МАЙКИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОИТО СА ПРЕКАРВАНИ 4 ГОДИНИ ВЕЧЕ СА ЗА ЖАЛЕНЕ. НАЙ-ДОБРЕ СА ***- ВИНАГИ УХАЖВАНИ. ТОВА Е ЦИНИЗМЪТ В ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА БОРБА- ЧЕ НАЙ- НЕГРАМОТНИТЕ РЕШАВАТ СЪДБАТА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ И МЕН.

141

Анонимен

преди 11 години

НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ Е ЯДНО, ЧЕ НА РЕФЕРЕНДУМА НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА И ПРОТИВ БЕЛЕНЕ, А ЗА И ПРОТИВ ГЕРБ.

140

5f5

преди 11 години

202,на Дянков работата е опечена,ами ти къде ще си след 6 месеца?

139

5f5

преди 11 години

202,на Дянков работата е опечена,ами ти къде ще си след 6 месеца?

138

riko69

преди 11 години

До Аман вече А според теб не е ли виновна? Или си толкова ***, та си мислиш, че Доганя наистина е велик хидролог и си заслужава хонорара от 2 милиона лева, взети от данъците на обикновеният българин. Или че е нормално украински гей да позволява на турчин да разпределя парите на българите. Или че министрите му могат да крадат безнаказано милиони. Гея управляваше по времето на строителен бум и пак бяхме супер в батака, чак хората се скъсаха от протести, предполагам как щеше да управлява в криза

137

Анонимен

преди 11 години

ДЯНКОФ, ДЯНКОФ, ТАКОВА МАЛОУМИЕ ВИ ГОНИ ВСИЧКИТЕ ! ВЧЕРА АБИТУРИЕНТЧЕТО ИЗЧИСЛИ, ЧЕ ЗА ДА СЕ ИЗПЛАТИ АЕЦ БЕЛЕНЕ ЗА 10 ГОДИНИ, ТРЯБВА ДА ПЕЧЕЛИ ПО 3 МИЛИАРДА ГОДИШНО. 10Х3=30 МИЛИАРДА. НОВА ЦЕНА! СЕГА И ТИ ОБВИНЯВАШ ЕВРОСПЕЦИАЛИСТИТЕ, ЧЕ СА ПО-*** ОТ ТЕБ. АМА НАЙ- *** СМЕ НИЕ, ЧЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ВИ СЧУПИЛИ ГЛАВИТЕ!

136

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Кои са най-ефективните министри на ГЕРБ... - просто погледнете кои са най-оплюваните от ***... - Цветанов и Дянков...

135

Анонимен

преди 11 години

ИСТЕРИЯТА НА ГЕРБ ПРЕМИНАВА В ЛУДОСТ- СЛЕД 6 МЕСЕЦА ДЯНКОФ ЩЕ Е В САЩ В СКУТА НА УОРЛИК.

134

социалист

преди 11 години

станишев е съветски гражданин и никой не може да уволнява гражданин на велиния СССР,могат само да му лижат подметките

133

••••••

преди 11 години

До Аман вечеА според теб не е ли виновна? Или си толкова ***, та си мислиш, че Доганя наистина е велик хидролог и си заслужава хонорара от 2 милиона лева, взети от данъците на обикновеният българин. Или че е нормално украински гей да позволява на турчин да разпределя парите на българите. Или че министрите му могат да крадат безнаказано милиони. Гея управляваше по времето на строителен бум и пак бяхме супер в батака, чак хората се скъсаха от протести, предполагам как щеше да управлява в криза

132

5f5

преди 11 години

193,още ли не си разбрал че тази класация е за тия дето използуват евро по-просто казано.Видяла жабата че подковават коня и вдигнала крак-твоята работа!

131

До 4848

преди 11 години

Ти чел ли си "Продавач на въздух" и ако "ДА", разбираш ли за какво става дума? Мистър Бейли.

130

Анонимен

преди 11 години

Какво е това "китап" някой може ли да преведе ?Ако обичате пишете на български !

129

••••••

преди 11 години

До SySСелски, ако беше малко по-умен, щеше да видиш че класацията е за РАЗВИТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ИКОНОМИКИ, а ние не сме сред тях, затова го няма Дянков. Но такава ви е цялата комунистическа приказка на вас комунистите - само лъжи, манипулации, пропаганда, дезинформации и полуистини, за размиване на фактите и нещата такива, каквито са в действителност

128

Аман вече

преди 11 години

Моньо браво! За никакъв *** не ставаш ,ама евала! До вчера тр.коалиция бе виновна за всичко а сега Брюксел . Ако интелигента Боко осъзнае какъв си го навря с такива кат теб Цвъчко и Яне???? Изборите ги загубихте от самосебе си. Но така е - и най-големият ти враг не ноже да ти навреди както един или няколко некадърници, а в ГЕРБ ги има бая.