76

НАБЛЮДАТЕЛЕН

преди 11 години

БОЖИДАР ДИМИТРОВ ИМ ДЕЙСТВА НА МАКЕТАТА КАТО ЧЕРВЕНО НА БИК.

75

леа коен

преди 11 години

относно леа коен,има много гузна съвест,баща и пепо коен е екзекутор съдия от народния съд пратил много хора на смърт и затвор,включително и такива,които са били спасители на българските еврей,от там е тази злоба комунистическа и в дъщерята,след това бащата е назначен за комендант на концлагера росица до севлиево и заедно с концлагера при ловеч и белене се славят с най много убийства,изтезания и гаври,изхода от там е бил или мъртъв или безнадеждно осакатен и психически увреден

74

Анонимен

преди 11 години

До НИКОЛАОС ГРУИС"Кьораво и кьопаво от БЮРМ и от къде ли не,се омърсьва в българските форуми.Българи никога не пишат и не ги публикуват в тяхните форуми?!Аман от сакътлък и постотиите на дрипльовците от съседите ни,които с мазухистична страст висят в БГ-форуми!

73

АЗ

преди 11 години

ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ НА КРМ-"КОМИНТЕРНОВСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ"СМЯТАМ ,ЧЕ Е ПО-ПРАВИЛНОТО ИМЕ

72

До 68

преди 11 години

"Членовете на културно просветно дружествоСв.Св. Кирил и Методий в Кюстендил стягат отбелязването на 85 годишнина от смъртта на Мара Бунева на гроба и в Скопие на 13.012013г. Те ще почетат българката с поднасяне на цветя на гроба и а малко по късно в черквата Св. Димитър ще бъде обслужена и панахида, обявяват от сдружението."След 3 дни ще видим дали българите приказват празни приказки .

71

Анонимен

преди 11 години

това за неспоменаването на ''Бугария' по скопско може да го кажеш на някое малко дете което още не може да чете и следователно не разбира "южносрпски",буквално всеки Божи ден беснеете против България,вие от това се храните заради това съществувате и затова СТЕ ФИРОМ и такива ще бъдете докато почнем да граничим с някоя друга държава на югозапад,никаква прошка за вас както ми каза един българин "най-гнусния резултат на социалното етноинженерство на комунизма"

70

Анонимен

преди 11 години

До историка"някои"евреи,тези които имат антички произход и са лоцирани в БЮРМ,Сърбия и САЩ.."Змийски език","неграмотна",не би трябвало да са изрази,които ползва един претендиращ за културен човек."Напалмът",който госпожа Коен бълва,изпуснала съвсем нервите си,говори,че БГ е на прав път и ,че истината е улучила право в целта.Сменете си учебниците,от които четете,г-жа Коен,време е!

69

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 66 ИСТОРИЯТА НА Б.Г...Е ИЗМИСЛЕНА ...ЗАДА НАУЧИШ НЕЩО СВЯСТНО ЧЕТИ ЧУЖДИ ..АРХИВИ...НАПРИМЕР...ОТ...ВАТИКАНСКИТЕ ТАМ ПИШЕ ПО ПОДРОБНО

68

НИКОЛАОС ГРУИС

преди 11 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ СКОПИА-ВАРДАРСКА БАНОВИНА..БРАТЯ ОТ АКСИОС..ИСКАТЕ ЛИ ПОМОЩ ВЪВ ВОИНАТА С ВУЛГАРИТЕ.НИЕ СМЕ ЗА ВАС.

67

Анонимен

преди 11 години

До До Божидар Димитров : Ще ти отговоря със стар виц. Накратко по тошово време един видял западна лека кола и започнал да я хвали но някой го натопил и в милицията ял бой.Когато го пуснали застанал пред един ЗАЗ и започнал много да го хвали. Чул го един и му рекъл:Ти май не познаваш автомобилите. Онзи отговорил: Аз автомобилите ги познавам, но теб не те познавам. Там сега е, като при нас преди-пълно с ченгета и ушета. Не очаквайте лесно и веднага да демонстрират българско самосъзнание.

66

историк

преди 11 години

Леа Коен,която във вчерашния брой на 24часа"се изпусна и демонстриа грозен език,непремерен,за едни,макар и бивш дипломат,да не говорим за възпитание.Тя обвини израелската журналистка,която разкри фалшификациите "Холокост"-а в Скопие,където вагонът,сниман от също като нея фалшификатори,носи логото на БДЖ-изработено през 1968,а не 1941-45,както твърдят авторите му.

65

Война

преди 11 години

Тия паляци са толкова долни, иска им се да имат яка история и се слагат се че те били първи и най-велики. Добре де ако е тъка тия деца там не питат ли : Ами за кво сега сме една шепа, имаме едно езеро и няколко декъра земя. Ами Сашко-великото нали наш човек бил, ко стана с империята му?

64

MK

преди 11 години

Македониа е зема со грчко име, српска црква, бугарски народ и азик, 25,7 отсто Албанци од кои 120.000 фалсификат?! Ич не ни е лесно!

63

1_българин

преди 11 години

До 60Първо не им вярвай много. Той е подписал декларация ,че е с български корени. Той знае ,че това е вярно. Но все пак не е лесно 100 г. отделно развитие от България. Пропаганда и насилие. Пък и още има насилие. Щото лесно е да вземеш американски паспорт и да кажеш ,че си американец от български произход в една държави от емигранти. Вземи сръбски паспорт и кажи ,че си сърбин да видим лесно ли е.Докато македонците колкото и да са им промити мозъците знаят баби и дядовци кое как е.

62

Анонимен

преди 11 години

ДО СВЯТ ей .....наречи се с някое грозно име и чети внимателно МАКЕДОНЕЦ ОЗНАЧАВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СТОТИЦИ ГОДИНИ БЪЛГАРИН ОТ ГЕОГРАФСКАТА ОБЛАСТ ПРИ ТОВА ЦЯЛАТА МАКЕДОНИЯ,така са се САМОнаричали хората с БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ и така са ги ВЪЗПРИЕМАЛИ и околните народи.Смотльо т.н. етнички македонци може да се смятат за такива НО САМО В ГРАНИЦИТЕ НА БЮРМ -никой или по-специално гърците НЯМА да позволят заграбване на името македонец-македонос и Македония от етничките шумадийски коп..ца,Аннадънма

61

СВЯТ

преди 11 години

ТОЗИ ЧОВЕК НА СНИМКАТА ,,Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ..ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДАСЕ НАРИЧАТ КАКВИТО СЕ СМЯТАТ КАТО ЕТНОСТ НИКОГА МАКЕДОНЕЦА НЯМА ДА ПРИЕМЕ ЧЕ Е БЪЛГАРИН ,,ПРЕДИ ВРЕМЕ ГОВОРЕХА ЧЕ ТУРЦИТЕ БИЛИ БЪЛГАРИ ..АМАН ОТ ПРОСТИ ИСТОРИЦИ

60

Ами Банско

преди 11 години

Дали ще е възможно все пак, като говорим за Македония и Пирин, да се върнем на въпроса за строежите в Банско, тяхната не/законност и подкрепата на Цеца и Цецо за по-нататъчното им разширяване в парка. Защо управници и медии млъкнаха по въпроса и се спотаиха като миш в трици, а усилено заговориха за Македония? Получи се следния разговор: - Какво става с Банско? Отговор: - В Македония са лоши.Пиринска Македония си е в България и никой не ни пречи да си я стопанисваме съвестно и законно.

59

Анонимен

преди 11 години

Изборете се за аффффтономия бе ***,ама нЕма доволно *** по пиринско нали??!!! само няколко платени полуграмотни калтаци и нагли долни к...ви при това много евтини бе,дори не са ви дали по едно станче/апартаментче/ в античката библейска република,иначе лично съм виждала живи етнички македонци в град Сандански и за простотиите им са ми разказвали та дори и с ушите си чух какви ги плещят и то на сватба на мой 1 братовчед и никой нищо не му каза на хахото а там беше шефът на МВР в града..ДГД

58

Анонимен

преди 11 години

Не можем да се съгласим БИРЮМ да се запъти към ЕС с тази антибългарска провокативна платформа. Не става!

57

Анонимен

преди 11 години

не МакедониЯ А македониJA,т.е БЮРМ или според ООН F.I.R.O.M !!!!Името на тази по същество все още фактическа сръбска Бановина трябва коректно да се изписва и произнася защото иначе и ние изпадаме в шизофренната ситуация да говорим за македонци а да отричаме че такива СЕГА съществуват като САМОопределение,да пеем македонски песни а да наричаме т.н. етнички македонци от *** надолу,ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА БЮРМ И МАКЕДОНИ-СТИТЕ В СКОПLJE !!!